Frankrijk, Lys Haut Layon
... pneumatische persing voor een lage druk persing. Bezinking - Dagelijkse controle van de fermentatie - Temperatuurbeheersing op 16° C - Overhevelen - Filtratie. Botteling en koolzuurvorming in onze grotten met een minimale rijping van 12 maanden. Druk: 5 tot 6 bar. Proefnotities: Een aantrekkelijke neus met een lichte amylische toets, een frisse en aromatische aanzet in de mond. Een fijne en elegante bubbel. Combinaties: De Vouvray zal uw feestmomenten bij het aperitief begeleiden, maar ook uw maaltijden met vis of wit vlees voor de Brut en bij desserts.
Portfolio (43)
Frankrijk, Capdenac Gare
...zink, koper en mangaan helpen de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. ERGYCARTIL Fort bevat hoogwaardige ingrediënten: Collageen en chondroïtine sulfaat van vis. Niet-allergene glucosamine sulfaat = niet verkregen uit zeevruchten. Collageen, chondroïtine en glucosamine van ISO 22000 gecertificeerde producenten. Curcuma-extract gecombineerd met essentiële curcuma-olie voor optimale...
Portfolio (151)
Frankrijk, La Rochelle
...Het zeezout Péché mignon zal uw gegrilde, gemarineerde en in papillotte bereide vis aangenaam begeleiden. GEWICHT: 0,200 kg...
Portfolio (91)
Frankrijk, Lalinde
...Technische kenmerken Mobicook Crossi Grill Indu+: > Trolley met krachtige kookplaat met infraroodtechnologie / max 2400 W > Kookplaat (afmetingen): 31 x 52 cm > Afmetingen: 144 x 56 x 90,5 cm > Afmetingen grillzone: 20x31cm > Gewicht: 33kg > Directe bereiding op het glas: vlees, vis, pannenkoeken, panini, enz. > Eenvoudige reiniging van het keramische glas > Digitale vermogensweergave: positie 0...
Portfolio (50)
Frankrijk, BONSON
...Een vigipirate afvalbak in vis-à-vis die design en ergonomie combineert Deze design vigipirate afvalbak breidt het bestaande assortiment van zitmeubelen uit, terwijl de oorspronkelijke idee van het product behouden blijft: eenvoud, elegantie en minimalisme. Alleen of in duo, deze afvalbak trekt de aandacht met zijn lijnen en de minimale visuele impact die hij heeft in de stedelijke ruimte. De ergonomie van het product is ook ontworpen met het oog op eenvoud; een snelle lediging van de zak kan worden uitgevoerd dankzij de snelle ontgrendeling van de ring.
Portfolio (10)
Frankrijk, Soing-En-Sologne
...Frisse en fruitige wijn, ideaal als aperitief, ook de perfecte metgezel voor zeevruchten (mosselen, oesters, schaaldieren,...) en vis in saus (snoek of zandvis, met een witte botersaus). Domein:DOMAINE DE L'EPINAY Appellatie:MUSCADET SÈVRE ET MAINE Regio:VAL DE LOIRE Kleur:Wit Druivensoorten:100% Melon de Bourgogne Teeltwijze:Biologisch Inhoud:75cl Gewicht:1 kg Karakter:Droog Jaargang:2019...
Portfolio (100)
Frankrijk, Brunoy
... vervolgens in de zon gedroogd totdat deze wit wordt. Deze peper brengt de subtiele en bloemige kant van de bes naar voren, terwijl hij zijn eigen frisheid behoudt. Witte peper uit Madagaskar past perfect bij uw sauzen, vis of wit vlees; en het zal ook een aanwinst zijn voor uw kazen en desserts. Gewicht: 250 g Hoeveelheid: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
Portfolio (11)
Frankrijk, Roubia
...aroma's van witte vruchten. Mond Vol, subtiele tonen van exotisch fruit, vanilletonen, vette tannines, soepel, licht mineraal, gestructureerd lichaam, goede intensiteit, goede persistentie. Gerechten & wijncombinaties Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen, Kreeft, Kaviaar, Rugfilet van kabeljauw, Vis in witte saus Serveertemperatuur: 10° - 12° Kleur: Wit Druivenras: Clairette, Grenache blanc, Marsanne, Roussanne, Ugni blanc Alcohol: 13% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...De dragon, waarvan de Latijnse naam (dracunculus) "kleine draak" betekent, is een juweel van de Franse keuken! Hij staat vooral bekend om zijn intense anijsachtige smaak en licht kamferachtige aroma. Dragon maakt deel uit van de fijne kruiden, zijn aroma's passen prachtig bij eieren, vlees, vis en versterken de meeste sauzen: béarnaise, tartaar, mayonaise, vinaigrette, tomatensaus of zelfs gearomatiseerde boter. Hij kan ook worden gebruikt om azijn te aromatiseren door eenvoudigweg een takje in de fles te steken. In infusie staat hij bekend om zijn kalmerende eigenschappen.
Portfolio (30)
Frankrijk, Frepillon
...Vier mixte 6 niveaus GN 2/1. Elektrische of gasvoeding. Glijrails op verwijderbare frames, met een afstand van 68 mm. Langs de lengte inladen. 7 kookmodi + finishing: gevogelte – vlees – vis – eiproducten – desserts, bijgerechten – groenten – bakkerijproducten en 4 processen: sauteren – pocheren – grillen – bakken van bakkerijproducten. Intelligente assistenten: > iDensityControl: klimaatbeheer door interactie tussen sensoren, hoge verwarmingskracht en stoomgenerator. Actieve ontvochtiging voor een perfecte en gelijkmatige kooktemperatuur, en een laag energieverbruik.
Portfolio (24)
...Van vis tot kluis, we hebben regelmatig nieuwe aanbiedingen in de categorieën gereedschap en beveiliging om aan onze Afrikaanse klanten aan te bieden. - Hangsloten en diefstalbeveiliging - Sleutelbox en sleutelkluis - Veilige opslag Elke week sturen we een e-mail naar onze klanten met al onze beschikbare partijaanbiedingen in voorraad. De meest responsieve kopers krijgen prioriteit bij de deal. Neem contact met ons op, we zijn zeer responsief.
Portfolio (32)
Frankrijk, Pontivy
...De regels voor de kwaliteit van het reinigen en desinfecteren van het werkblad worden door alle koks en professionals in de horeca toegepast. Het verwijderen van vuil, schillen van fruit en groenten, het ontdoen van gevogelte en vis vereist een frequentie van schoonmaken en desinfecteren van het materiaal. Om deze hygiënemissie te vergemakkelijken, is deze bacteriostatische en desinfecterende...
Portfolio (62)
Frankrijk, Toulouse
... uit te voeren: - UV-Vis spectroscopie - Nucleaire magnetische resonantie (NMR) spectroscopie - Massaspectrometrie, hoge prestaties vloeistofchromatografie (HPLC) De risico-evaluatie houdt rekening met de beschikbare gegevens en de resultaten van de chemische karakterisering. Na deze eerste evaluatie stelt Toxi Plan® het plan voor biologische tests op, afhankelijk van: - de aard van het medische hulpmiddel - het contactgebied - de "toepasbare hefboomeffecten" - en de contactduur...
Portfolio (9)
Frankrijk, Rouvres Les Vignes
...volledig atypisch voor een Pinot Noir. We vinden ook kruidige tonen, vanille en kaneel terug. In de mond is de aanzet levendig met aroma's van citrus en ananas. De frisheid van de Champagne Claude PERRARD Brut Blanc de Noirs maakt het mogelijk om hem te serveren als aperitief bij allerlei soorten hapjes. Daarnaast zal hij uw gemarineerde vis en wit vlees begeleiden. U kunt hem ook serveren met een dessert op basis van fruit.
Portfolio (4)
Frankrijk, Saint Ouen L'aumône
...Je gaat dol zijn op je cocktails gemaakt met passievrucht! De passievrucht, ook wel grenadilla genoemd, is een kleine tropische bes ter grootte van een ei. Het geurige vruchtvlees bevat veel kleine zwarte zaadjes die een uitstekende bron van voedingsvezels vormen. Geniet ervan in een salade met papaja, mango en ananas. Het past ook goed bij meringue in een bekend dessert, de pavlova. In hartige versie gaat het ideaal samen met gegrilde vis.
Portfolio (26)
Frankrijk, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Chenin. TERROIR : Klei-limaat. VINIFICATIE EN OPVOEDING : Druiven zorgvuldig met de hand geoogst. Delicate persing. Opvoeding op fijne droesem in roestvrijstalen tanks. APPELLATIE : AOP Anjou Blanc. PROEFNOTITIES : Strohgele kleur. Complexe neus van exotisch fruit en honing. Frisse en rijke mond met minerale tonen. GERECHT/WIJN COMBINATIE : Vis, geitenkaas. DIENSTTEMPERATUUR : 9°C. Doos van 6 flessen van 75cl...
Portfolio (12)
... gezicht, twee tot drie keer met de hand is voldoende. Voorzorgsmaatregelen? Vermijd contact met de ogen. Buiten het bereik van kinderen houden. Wist je dat? De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en vormt ook de eerste beschermingsbarrière tegen agressies. Referentie: Crem-vis-2021...
Portfolio (43)
Frankrijk, Saint Pal De Mons
...PochettePE 14 micron Papier 41 gr PE 9 micron Zelfklevende sluiting Eenvoudig in gebruik. Geen lasmachines of sealapparaten nodig. Geschikt voor voedselcontact Speciaal ontworpen voor de verpakking, het transport, de diepvries en het ontdooien van vis. Kleur Wit Afdruk standaard blauw Afmetingen 250x250 mm dozen van 100 330x250 mm dozen van 500 280x666 mm dozen van 250 Verkocht per doos...
Portfolio (186)
Frankrijk, Tours
...Dégrillage à vis sans âme, Tamisage Het effluent wordt gefilterd door het rooster en de gevangen afvalstoffen worden door een borstel aan de rand van de spiraal ontstoft. De afvalstoffen worden vervolgens getransporteerd, gecomprimeerd en afgevoerd naar de container. De uitgang van de schroefzeef kan worden uitgerust met een longopac verpakkingssysteem. Het zeefproces is volledig automatisch...
Portfolio (8)
Frankrijk, Saint-Erme
... verwijderen dankzij het scrub-effect. Zeer effectief om je huid te stimuleren! De beste vriend van koks! Voor iedereen die last heeft van indringende geuren, zoals die van vis of kaas, is koffiedik een deodoriserend middel. Samenstelling: Zonnebloemolie uit de Marne*, Kokosolie*, Hazelnootolie uit de Marne, Olijfolie uit Vaucluse*, Franse witte klei, Arabica koffiedik verzameld in Reims*. *Afkomstig uit biologische landbouw INGREDIËNTEN: Sodium Sunflowerseedate, Sodium Cocoate, Sodium Hazelnutate, Sodium Olivate, Aqua, Glycerin, Montmorillonite,...
Portfolio (50)
Frankrijk, Levallois Perret
...De zoete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de zoete peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de zoete peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Frankrijk, Bressuire
Het bedrijf Composites Machines Systemen (CMS) verkoopt sinds 1996 materialen en gereedschappen voor de composietenindustrie. Wij distribueren de merken: ALAN HARPER COMPOSITES: herbruikbare siliconen zeil voor infusie. GRACO: gelijktijdige spuitmachine, gelcoatmachine. NORD COMPOSITES: polyesterhars, gelcoat, lijm, gietmassa, glasvezel. AXEL Plastics: losmiddel. FARECLA: polijstpasta en accessoir...
Portfolio (862)
Frankrijk, Ham
...De hele dillezaadjes worden geoogst van de plant Anethum graveolens L. Dille is een zeer gewaardeerde specerij in de keuken vanwege zijn kenmerkende anijsachtige smaak. De dillezaadjes zijn bijzonder heerlijk als begeleiding bij gegrilde of gerookte vis, verse kazen, salades, groenten, vlees, papillotes, sauzen, cakes, compotes en jam. Hun anijsachtige smaak voegt een unieke dimensie toe aan deze...
Portfolio (127)
Frankrijk, Saint Cannat
... thermoreguleerd rond 16-18°C. PROEFNOTITIES Mooie lichtroze kleur, frisse fruitige smaak. Verfijnd en delicaat in de mond, een goed jaar. Een gastronomische wijn. U zult onze Bandol rosé wijn bijzonder waarderen bij vis, gegrild vlees, bouillabaisse, gevogelte… Of als aperitief. Geserveerd op ongeveer 13°C...
Portfolio (46)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Smaakparels Sojasaus voor culinaire decoratie! Ideaal met oesters, vis, zeevruchten, sushi... Sojasaus 70%, natriumalginaat. Pot 30 g. Houdbaarheid 18 maanden.
Portfolio (71)
Frankrijk, Courbevoie
Frankrijk, Besancon
...IN DE KEUKEN Past goed bij: Kurkuma, knoflook, gember, kaneel, tijm, oregano en anijs. Het gaat heel goed samen met vis, maar ook met lamsvlees, kip, en met groenten, sauzen en soepen. DE VOORDELEN Komijn is een effectieve specerij om de meeste spijsverteringsproblemen te voorkomen en te verlichten. Het verhoogt de afgifte van spijsverteringsproteïnen in de mond, de maag en de dunne darm, voor...
Portfolio (28)
Frankrijk, Cournonterrale
...Culinaire Bio Arganolie van Oleisys, Culinaire bio arganolie Zorgvuldig om de verborgen rijkdommen in zijn tuin te ontdekken, breidt het huis OLEISYS zijn assortiment uit met een culinaire bio arganolie waarvan de licht nootachtige smaak de delicate nuances zowel van vlees als van vis zal verheffen. De magie van de arganboom De arganboom groeit alleen in de droge gebieden van het zuidwesten van...
Portfolio (10)
Frankrijk, Paris
... bakbanaan zijn talrijk. De Musa paradisiaca is in feite een vrucht die als groente wordt gegeten, omdat de smaak meer lijkt op die van een zoete aardappel dan op die van een banaan. Je kunt het koken, frituren of in de pan bakken. Het is ook mogelijk om de schil te laten zitten en het in de oven te bakken. De bakbanaan wordt vooral gebruikt als bijgerecht bij vleesgerechten, kip, vis, maar ook bij curry's, pittige sauzen en kokosmelk...
Portfolio (9)
Frankrijk, Plaisir
... compatibel met IRTF-analyzers, UV-Vis spectrofotometers, sequentiële analyzers, enz. De gefilterde most wordt op geen enkele manier veranderd. De waarden van de verschillende zuren, de pH, het suikergehalte, de kleur en de anthocyanen blijven onveranderd na filtratie. Leverancier: TDI...
Portfolio (15)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play