Frankrijk, Baixas
...Sinds 2010 is ons bedrijf EURL ID BIO gespecialiseerd in de selectie, import en verkoop van biologische voedingsproducten. Uit India, Frankrijk, Spanje en Griekenland bieden wij basmatirijst, specerijen, thee, aromatische kruiden en olijfolie aan. We hebben ook een ambachtelijke verwerkingsactiviteit en bieden plantaardige lekkernijen, currypasta's, oude mosterd en sauzen aan. We hebben ons eigen...
Frankrijk, Ustaritz
...Opgericht in 1996, is de Maison du Piment gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige Piment d’Espelette AOC AOP. Naast de poeder van Piment d'Espelette, produceert en commercialiseert de Maison du Piment ook touwen van Piment d'Espelette AOC AOP, oliën, azijn en mosterd met Piment d'Espelette, zouten met Piment d'Espelette, sauzen met Piment d'Espelette en Baskische tapas met Piment d'Espelette. De Maison du Piment verkoopt zijn specialiteiten op basis van Piment d'Espelette in Frankrijk en in het buitenland.
Frankrijk, Montredon Labessonnie
Regionale conserverie gelegen in de Tarn, aan de voet van het Languedoc-park, ik maak in mijn lab natuurlijke gesteriliseerde sauzen met het label: SUD DE FRANCE; maar ook marinades en natuurlijke sauzen zonder gluten, toegankelijk voor vegetariërs. Ik maak ook gearomatiseerde mosterd, gesteriliseerde knoflook en sjalotten. Ons bedrijf creëert ook sauzen en specerijen op aanvraag voor externe...
Frankrijk, Ramecourt
Verkoop van organische meststoffen (mest, compost, uitwerpselen…), minerale meststoffen en groenbemesters (mosterd, phacelia…)...
Frankrijk, Roscoff
Het bedrijf Bord à Bord is gespecialiseerd in de productie en verwerking van eetbare algen. Dankzij lokale grondstoffen en 100% zeewaterprocessen worden de kleuren, texturen en smaken van de algen optimaal behouden. Bord à Bord biedt een vers assortiment van marinades (gemarineerde Nori, klassieke algentartaar, Provençaalse algentartaar, gemarineerde Wakamé, mosterd met verse algen, enz.) en...
Frankrijk, Raismes
Covinor is al meer dan 20 jaar een belangrijke speler in de verwerking en verpakking van azijnen, vinaigrettes, sauzen, mayonaises, Dijon-mosterd, enz. Onder de belangrijkste azijnproducenten in Frankrijk biedt Covinor zijn producten aan in 90% van de voedingsdistributie en exporteert het nu naar meer dan 50 landen verspreid over 5 continenten.
Frankrijk, Souillac
...quetsches, mirabellen en kirsch. We bieden ook aperitieven op basis van wijn, fruit, noten, ratafia, notenlikeuren, kastanjes, frambozen, karamel, vanillechocolade, munt en fruitcrèmes aan. Alcoholische vruchten, baba's, cannelés, chocoladezoetigheden en specerijen uit het zuidwesten, zoals mosterd en truffelazijn, zijn ook beschikbaar. We zijn aanwezig bij wijnwinkels, delicatessenwinkels zoals Hédiard en Fauchon, en op de tafels van een groot aantal sterrenrestaurants in Frankrijk en daarbuiten.
Frankrijk, Dijon
... kaarten, bordspellen, magneten en zelfs gebed dobbelstenen… Tot slot hebben we ook een zeer ruime keuze aan monastieke producten: - voedingsmiddelen: jam, honing, mosterd, azijn, olijfolie, snoep, paté, pasta, koekjes, flanbereiding, Alexion, siropen, chartreuses, chutneys, koffie, kruidenthee, anijs, speltmeel, - hygiëne: zeep, douchegel, crèmes, shampoos, balsems, smaragdwater, etherische oliën - religieuze artikelen: rozenkransen, medailles, kruisen, custodes, santons en kerststallen, beelden, tiengeboden… Aarzel niet om onze mooie winkel te komen ontdekken!
Portfolio (10)
Frankrijk, Vernoil
...frambozenazijn, walnootazijn, biologische wijnazijn, witte wijnazijn, sherryazijn, dragonazijn,... Fabrikant van notenmengselmosterd, tomatenmosterd, honingmosterd, mosterd met druivenmosterd, mosterd met Provençaalse kruiden. Fabrikant van visvoer op basis van meel: vijvervoer, frituurvoer, voornvoer, grootvisvoer, riviervoer. Fabrikant van hennepkransen, pompoenkransen, koolzaadkransen, maïskransen, zonnebloemkransen voor visvoer.
Frankrijk, Cambo-Les-Bains
...HEGIAN is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van Piments d'Espelette AOP. De piment d'Espelette is de enige Franse specerij met een AOC-AOP label. Het productassortiment van HEGIAN bestaat uit AOP-pimientos, AOP-pimenttouwen, pimentpuree, pimentgelei, ambachtelijke pimentmosterd, fleur de sel met piment, pimentpasta en ook een geschenkdoos met een fles pittige olie en de vijf specerijen (poeder, mosterd, fleur de sel, puree en gelei).
Frankrijk, Hoerdt
...vacuüm mengers, duwers, kookcellen, roken, braden, koelen, atmosferische mengers, vacuüm mengers, injectoren, snijders, zout, roken, doseren, mengsels voor vlees, vis, ovens, stoven, rookkasten, kookapparatuur, emulsifiers voor soepen, sauzen, mayonaise, mosterd, ophangsystemen en pelmachines, portionerings- en snijsystemen voor worst, vormers, paneren, kookapparatuur en friteuses, diepvriezers, transport- en handling apparatuur, wasmachines, was tunnels.
Frankrijk, Champsac
...Innovatie en respect voor de Franse gastronomische tradities zijn vandaag de dag, net als gisteren, de twee leidende principes van het huis DELOUIS. Om deze principes in de praktijk te brengen, beschikt het huis DELOUIS over een eigen R&D-laboratorium. Franse fabrikant van mosterd, kruiden en smaakmakers. Uitvinder van azijn met verse frambozen. In 1991 heeft het huis DELOUIS de eerste mayonaise zonder conserveermiddelen uitgevonden. Fabrikant van emulgerende vinaigrettes met oude mosterd of Dijon-mosterd.
Frankrijk, CHAILLY EN BIÈRE
Specialist in Primeurs Rungis. Producten Rungis: Rucola, Spinazie scheuten, Rode mosterd scheuten, Rode en gele snijbiet scheuten, Mizuna, Mesclun, Aromatische kruiden, Tatsoi, Spinazie, Basilicum scheuten, Biet scheuten, Wilde purslane, Tuincresson, Rode amarath, Salsola. Diensten Rungis: Bestellingen per telefoon, Producttraceerbaarheid.
Frankrijk, FONTAINE DE VAUCLUSE
Ambachtelijk bedrijf waarvan de hoofdactiviteit de productie van Provençaalse smeersels voor het aperitief is (tapenades, tians, pistous...) en gekookte specerijen (uienconfituur, vijgenconfituur, Provençaalse mosterd...). De prioriteit ligt bij de keuze van grondstoffen, bij de kwaliteit, bij de smaak. Yan Bosc, kok van beroep en van vader op zoon (18 jaar in de gastronomische horeca), staat in...
Frankrijk, Ribecourt
Frankrijk, Fleury Orléans
De azijn van Orléans is een combinatie van drie elementen: temperatuur, lucht en tijd. Bij Martin Pouret komt er een andere factor bij kijken, de kwaliteit van de gebruikte wijnen of hoe een wijn een goede azijn wordt. We gebruiken alleen wijnen van de beste druivensoorten uit de Franse wijngaarden, zoals die uit de Val de Loire (Cabernet franc, ...), het Zuidwesten (Bordeaux, ...) of de Champagne...
Frankrijk, 17490-Gourvillette
Frankrijk, Lingolsheim
Frankrijk, Genlis

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play