Frankrijk, Lanzac
... gerechten. Ook worden er voorgerechten aangeboden zoals eendenrillettes en patés op basis van foie gras, evenals specialiteiten zoals eendenconfit met sinaasappel en Lanzaguais cassoulet. De Ferme de Grezelade heeft ook een breed assortiment regionale productpakketten. De producten worden verkocht in onze eigen winkels, delicatessenwinkels en restaurants. Een verbonden seminarzaal en een eetzaal zijn in aanbouw voor het jaar 2016.
Frankrijk, Montaut
Opgericht in 1920, is Maison LAFITTE sinds 4 generaties gespecialiseerd in de gastronomie van de Landes. Maison is de echte specialist in traditionele vetganzen. Het produceert eenden- en ganzenlever, confit, magret, vleugels en eendenpoten. Ook biedt het voorgerechten en bereide gerechten aan zoals eendenpaté, eendenmousse, rillons en rillettes, traditionele patés, terrines, halfgare patés...
Frankrijk, Marcolès
... van de Auvergne. Vele maanden van rijping en veroudering in vaten van kastanjeboomhout maken het tot een werkelijk unieke hydromel die veel wijnliefhebbers verrast. De hydromel apis terrae kan bijvoorbeeld als aperitief worden geserveerd, maar vooral als begeleiding van voorgerechten en desserts, evenals bij gerechten zoals foie gras, gevogelte (slakken, gamba's...), kazen, pure chocolade en...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play