Frankrijk, Saint Julien Du Sault
...verpakkingssteunen, schenktuiten, en servies voor de HORECA... Het bedrijf biedt ook zijn diensten aan als onderaannemer voor alle soorten industrieën in diverse sectoren zoals de medische sector, verpakking, voedingsindustrie, bouw, parfumindustrie, en defensie...
Andere Producten
ORL-peren
ORL-peren
Portfolio (1)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de distributie van biologische diepvriesproducten voor professionals. Ons merk AQUIBIO is tegenwoordig erkend en gewaardeerd door biologische winkels, de collectieve horeca en verwerkers. Ons merk AQUABON dekt al uw behoeften op het gebied van wilde vis en schaaldieren, maar niet biologisch. AQUITAINE BIOLOGIE beschikt over een...
Portfolio (184)
Frankrijk, Paris
... agrovoedingsindustrie zijn talrijk. Onder degenen die behoefte hebben aan transport onder gecontroleerde temperatuur, bevinden zich met name de producenten van verse producten, diepvriesproducten en kruidenierswaren. STEF werkt ook samen met de grote detailhandelsketens en de horeca. Ten slotte biedt STEF ook zijn diensten aan specialisten in zeevruchten en agrovoedings-e-commerce. STEF biedt hen een op maat...
Frankrijk, BRIE
... fuseren. Tegenwoordig gaat SOREAL ILOU de uitdaging aan om de industrie en de horeca te bedienen met een aanbod dat garant staat voor kwaliteit. Producten: emulgatorsauzen, Aziatische sauzen, marinades, vinaigrettes, bereide sauzen, sauzen uit de hele wereld... Diensten: Een PAI-aanbod: op maat gemaakte sauzen om uw bewerkte producten te begeleiden. Een horeca-aanbod: condiment sauzen om uw producten in de horeca te begeleiden. Een gepersonaliseerde verpakking: bakje, portie, stick, zakje, zakken, squeezeflessen, jerrycans, emmers, containers...
Portfolio (10)
Frankrijk, SAINT PAUL EN JAREZ
... in elegante flessen van 25 cl of 75 cl met een onderscheidend ontwerp en een strakke grafische stijl. Jean-Louis Bissardon biedt ook een assortiment biologische en niet-biologische fruitcompotes voor de collectieve horeca, in flexibele verpakkingen. 3 prijzen van uitmuntendheid op de landbouwbeurs van Parijs.
Frankrijk, Viroflay
... (weegoplossingen voor gewicht/prijs, wegen/etiketteren en voedselmachines voor de groot- en detailhandel, de horeca en de catering) en diensten (preventief en curatief onderhoud, installatie en implementatie, ondersteuning via telemaintenance, upgrading van apparatuur, reparatie van apparatuur, kalibratie en controle, conformiteit, verhuur van apparatuur, training, advies & meetmethodologie, audit van meetapparatuur).
...Ontwerp en fabricage: 'Maatwerk leren en kunstlederen artikelen voor luxe horeca (conferentiemappen, bureauonderleggers, factuurhouders, manden, theedozen) Verpakking in harde PP en PVC (dozen, koffertjes, geschenkdozen, hoezen) Kantoorartikelen: Gepersonaliseerde PP mappen en mappen, zelfklevende hoesjes, PVC en PP agendaomslagen, genaaide organisatoren, bureauonderleggers, leren pennenhouders, conferentiemappen. ..... De productie-eenheden bevinden zich in Europa (Spanje, Frankrijk, Oostenrijk) om een zeer grote reactietijd en constante kwaliteit te waarborgen.
Frankrijk, ARGENTON SUR CREUSE
Fabrikant van gebakken en bevroren patisserie voor grote en middelgrote oppervlakken, voor de horeca, voor brasserieën, sandwichzaken,... Fabrikant van bevroren verpakte patisserie. Fabrikant van industriële patisserie. Fabrikant van koekjes, muffins, brownies, chouquettes, chocolade chouquettes, macarons, petit fours, cakes, vierkwarten, chocolade moelleux, madeleines in bevroren verpakking. Fabrikant van rauwe of gebakken patisserie.
Portfolio (5)
Frankrijk, Port-Vendres
...). Verpakking ontworpen voor optimaal gebruik en behoud van het product. We verzenden binnen 24 tot 48 uur, overal ter wereld. We hebben de mogelijkheid om op aanvraag voordelige tarieven aan te bieden aan professionals in de horeca, neem gewoon contact met ons op via e-mail om een gepersonaliseerde offerte te ontvangen.
Portfolio (8)
Frankrijk, FONTAINE DE VAUCLUSE
Ambachtelijk bedrijf waarvan de hoofdactiviteit de productie van Provençaalse smeersels voor het aperitief is (tapenades, tians, pistous...) en gekookte specerijen (uienconfituur, vijgenconfituur, Provençaalse mosterd...). De prioriteit ligt bij de keuze van grondstoffen, bij de kwaliteit, bij de smaak. Yan Bosc, kok van beroep en van vader op zoon (18 jaar in de gastronomische horeca), staat in...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play