Frankrijk, Lille
... op Réunion. TEREOS transformeert ook maïs, tarwe, aardappelen en cassave om een breed scala aan producten met hoge toegevoegde waarde te produceren (natuurlijke en gemodificeerde zetmelen, glucosestroop, dextrose, maltodextrines, polyolen en alcoholen) voor de voedingsindustrie, de farmaceutische industrie, de plantaardige chemie, diervoeding, papier en karton. TEEOS produceert ook traditionele...
Frankrijk, Bougue
Domein CHARRON is een familiebedrijf dat oorspronkelijk was gewijd aan de productie van wijnen. In 1985 werd de productie van Armagnac opnieuw opgestart. Tussen een uitzonderlijke terroir, ongelooflijke distillateurs, het rijpen in nieuwe vaten en een zorgvuldig gekozen kelder, is de gehele Armagnac die op het domein CHARRON wordt geproduceerd van zeer hoge kwaliteit. Het domein CHARRON produceert authentieke en natuurlijke Armagnac zonder toegevoegde suikers of kleurstoffen.
Frankrijk, Paris
... voedingsdeskundigen. Met liefde in Frankrijk bereid, zijn onze recepten BIO-gecertificeerd, 100% natuurlijk, zonder conserveermiddelen, zonder kunstmatige aroma's en zonder toegevoegde suikers. Snooze biedt dus 8 recepten van granen, gezond, smakelijk, ecologisch verantwoord en solidair! We willen met onze granen onze waarden overbrengen en klanten gezonde en smakelijke granen aanbieden met een zero-waste en solidaire aanpak.
Frankrijk, Rosny Sous Bois
... klanten reizen naar Latijns-Amerika met onze tropische vruchten!!! Wat is vruchtensap? Het is mogelijk dat u zich deze vraag stelt, aangezien het nog niet wijdverbreid is onder particulieren in Frankrijk. Het is voornamelijk in Zuid-Amerika dat dit soort product heel gebruikelijk is, omdat de smaak en de natuurlijke kwaliteiten behouden blijven. Dit grote continent zit vol met verse exotische vruchten, maar de levertijden van het ene land naar het andere leiden soms tot te veel verliezen. Geen kleurstoffen, geen aroma's en geen toegevoegde suikers.