Frankrijk, Maison Feyne
... gebied van smaak, vorm en textuur. PRODUCTEN : Camemberts - Coulommiers - Geitenbûches en Geitenbûchettes - Bries - Witte tommes. VERPAKKINGEN / VERPAKKINGEN / BEWARING Kaasstukken van 200 g tot 2 kg. Diverse vormen: rond, ovaal en vierkant. Verpakking in kartonnen dozen en houten dozen. Geitenbûche van 1 kg op een paillon. THT van 45 dagen, koel bewaren tussen 2 en 8 graden. MERKEN : Vieux Porche - Private labels. KLANTREFERENTIES : Leclerc (F) - Intermarché (F) - Carrefour (F) - Cora (B) - Match (B) - Dupont (B)...
Frankrijk, Biguglia
... lekkernijen (aperitiefspecialiteiten, sauzen en specerijen, gearomatiseerde zouten). "O Mà!" maakt duidelijk aanspraak op zijn Corsicaanse oorsprong met een kwaliteitsaanbod gebaseerd op grondstoffen uit het terroir van het eiland van schoonheid, en het merk blijft op ambachtelijke wijze produceren. "O Mà Gourmandises" is het werk van een leven. Gedreven door de materiële erfenis en de liefde voor smaak...
Portfolio (68)
Frankrijk, Aubigny Aux Kaisnes
...Baladi, Hamwi, Double crème, Achta, Halawet Al Jiben, Chenklich Libano-Syrien, Labneh in naturel, met peper, munt, ... De inkoop van melk van zeer hoge kwaliteit uit de regio Thiérache, beroemd om zijn weilanden en zijn in de natuur gehouden en gevoede koeien, geeft onze kazen een verfijndere smaak.
Frankrijk, Maurs
... producten: Tome fraîche, Cantabella (kaas van het type Cantal), Cantazolla (mix van Cantal en mozzarella). We bieden producten aan die geschikt zijn voor de horeca. Onze missie is om producten te commercialiseren die voldoen aan traditionele productiemethoden. Deze aanpak wordt gevalideerd door de volgende certificaten: Product van de Bergen, Producten gecertificeerd zonder GGO's, en Handvest van goede praktijken in de veeteelt.
Frankrijk, Banon
...De Fromagerie de Banon is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop in de kaassector. De "Banon" is een kaas met een Beschermde Oorsprongsbenaming, evenals een breed assortiment van verse en gerijpte geitenkazen. De vervaardiging van onze kazen krijgt constante en zorgvuldige aandacht van het bedrijf, met het oog op het behoud van de authenticiteit, de smaak en de aroma's van de kazen van vroeger, tot groot genoegen van onze klanten. Het bedrijf streeft ernaar om via de smaak een traditie en een bepaalde kwaliteit aan zijn klanten over te brengen.
Frankrijk, Queven Cedex
... voortdurend aangepast door in te spelen op de ontwikkelingen in de voedingssector: we bieden gevarieerde en originele producten die goed aansluiten bij de smaak van de consumenten en de behoeften van de professionals. We beheersen de inkoop, snijden, koken en invriezen. Onze ervaring in meerdere sectoren (vlees, vis, kaas) stelt ons in staat om alert te blijven op trends en innovatieve oplossingen aan te bieden aan onze partners.
Frankrijk, Maroilles
De instellingen van Froidmont, gevestigd in Maroilles in de Hauts de France, zijn gespecialiseerd in het ontwerp en de realisatie van kwaliteitsvoedingsproducten. Met jarenlange ervaring hebben we onze creativiteit en processen ontwikkeld om zo goed mogelijk aan uw behoeften en de smaak van de meest veeleisende fijnproevers te voldoen.
...De COÖPERATIE VAN DE KAAKBOEREN VAN LARZAC is een coöperatie opgericht in 1996, waardoor 20 producenten uit de "LARZAC" en de "monts du LEVEZOU" in AVEYRON zich hebben verenigd om een assortiment karaktervolle schapenkaas te creëren. Hiervoor worden hun tommes gerijpt in een natuurlijke kelder met 4 niveaus onder de grond, wat hen een "unieke" smaak en een bloeiende korst geeft. Sinds meer dan 11 jaar zijn al hun kazen ook verkrijgbaar in "BIO".

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play