Frankrijk, Castelnau-Chalosse
...La Basse-Cour Gourmet is een familiebedrijf, gespecialiseerd in Foie Gras, gelegen vlakbij Dax, in Chalosse, midden in het platteland van de Landes (40) in het Zuidwesten, een gebied met een boerentraditie. Verliefd op de regionale gastronomie, cultiveert onze familie een mentaliteit om het beste van de eendenkeuken te produceren. Al onze producten zijn afkomstig van de mulard-eend, die wordt grootgebracht, gevoed en vetgemest met hele, gezonde en natuurlijke maïs, zonder stress en met respect, bij onze lokale producenten.
Bijpassende producten
DE GOURMET BOERDERIJ
DE GOURMET BOERDERIJ
Portfolio (1)
Frankrijk, Flagnac
...Aper’ligots: Aligot parels om te genieten als Tapas, in salades of als bijgerecht, verkrijgbaar in Cantal / Sjallotten, Roquefort, Eend of Truffel.
Portfolio (5)
Frankrijk, Draguignan
...Celadonmees of Natuurlijk, Rhapsodie, Grijze, blauwe of groene Ramage, Suriname-eend of Natuurlijk, Ceylon-taupe, Calathea...
Portfolio (100)
Frankrijk, Laguiole
...Onze producten worden vervaardigd door onze Meester Ambachtsman en zijn team. De grondstoffen zijn allemaal van Franse oorsprong. De vaardigheden en het vakmanschap van La Drosera Gourmande hebben geleid tot het vertrouwen van zijn klanten en het behalen van talrijke prijzen op nationaal niveau. Ook dit jaar heeft onze hele eend foie gras in blik de Gouden Medaille gewonnen op de Concours Général Agricole in Parijs.
Portfolio (2)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten : - 98,5 % Appelazijn - 1,5 % Natuurlijke Frambozensmaak Serveersuggestie : Saladedressing, met eend of met een salade van bietjes.
Portfolio (132)
Frankrijk, Sainte-Luce-Sur-Loire
...Orient’hal Market is een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in de handel en levering van Halal-gecertificeerde producten. Via ons merk "Authentic & Halal" bieden we een breed scala aan premium kwaliteit verse producten aan, zoals Label Rouge-gecertificeerd gevogelte, eend, foie gras, konijn, gepaneerde producten, vleeswaren, enz. Ons merk wordt verhandeld in Frankrijk, in Europa en ook...
Frankrijk, Lyon
...MVO Distribution, handelaar in alle soorten vlees sinds 2002, biedt u zeer competitieve prijzen voor VARKENSVLEES / RUNDVLEES / GELOPEN / KALF / WILD / LAM / SCHAPEN / EEND / GANS / EVERZWijn / HERT / EZELSVLEES ... Wij onderhandelen rechtstreeks met onze partner-slachthuizen en snijders die actief zijn in Frankrijk en de EU, om bijzonder competitieve tarieven te bieden, zodat u maximale...
Portfolio (51)
Frankrijk, Villeneuve Sur Yonne
Gespecialiseerd in de productie van hygiëne- en desinfectieproducten. Onze verpakkingen zijn gevarieerd, van een dosis van 20 ml tot een spuitfles van 500 ml of 750 ml, de wc-eend, een liter met of zonder handvat, 5 liter, enzovoort... Onze tool werkt volledig in overeenstemming met de ISO 9001 en 14001 normen, terwijl we strikt rekening houden met de milieueisen in het kader van nulafval in onze...
Portfolio (1)
Frankrijk, Pomarez
Sinds drie generaties produceert de familie DUMECQ, gelegen in het hart van de Chalosse, foie gras. Naast foie gras produceert het bedrijf DUMECQ ook conserven en verse producten van de boerderij. Het biedt een breed scala aan producten: verse producten (eendenfilets, hele eend, eendenfoie gras, eendenborst), eendenfoie gras in blik of pot, eendenborsten, gésiers, confits, eendenpoten en -vleugels in blik, streekproducten in blik (eendenchichons, eendenrillettes met foie gras...) en geschenkpakketten.
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
Opgericht in 1993, is Maison Mayté een ambachtelijke charcuterie uit het Baskenland. De Maison produceert een breed scala aan droge vleeswaren uit het Baskenland: hammen, saucissons, droge worst, platte of opgerolde buiken (ventrêches), chorizo, lomos secs... De Maison biedt ook zijn specialiteiten op basis van eend aan (foies gras, magrets, confits, rillettes, pâtés van foie gras), varkensvlees...
Frankrijk, Saint-Berthevin
...- Kip - Kipdelen - Hen - Haan - Verwerkte gevogelte - Boerderijkip - Coquelet - Kwartel - Parelhoen - Konijn - Eend (geheel, eendje, filet, poot, dij...) - Vet eend (magret, foie gras) - Kalkoen - Kalkoendelen - Verwerkte kalkoen - Kebab - Vleeswaren - Duif - Wild - Banket / Brood - Boter - ...
Frankrijk, Barcus
DE BOERDERIJ UHARTIA is de specialist in boerderij-eenden. We hebben een traditionele eendenhouderij opgezet en een maïsvoederingsatelier voordat we begonnen met de ambachtelijke productie van boerderijproducten in onze CEE-normgebonden faciliteiten. Zo bieden we een breed scala aan producten op basis van eend, zoals eendenlever, eendenconfit, eendenrillettes, patés met eendenlever en bereide gerechten zoals eendenstoofpot of gevulde couscous.
Petite TPE gelegen in Fontanes in het Zuidwesten van Frankrijk, zijn wij fabrikanten van vleesproducten, op basis van eend en varkensvlees uit het Zuidwesten. Wij zijn een conserverij van foie gras, beheerd door Michel Monteil, een meester-ambachtsman. Wij verwerken edele producten (de beste stukken van het label rouge varkensvlees, de zwarte truffel uit Périgord, Sichuan-peper, Guérande-zout, en...
Frankrijk, Castets
... producten. Onze ambachtelijke conserven zijn gegarandeerd zonder additieven, zonder conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakversterkers. We ontvangen onze verse producten en bevorderen zoveel mogelijk korte ketens door onze grondstoffen te kiezen bij lokale producenten, met goede kleine groenten (tomaten, groene bonen, witte bonen, doperwten...), goed vlees (varkensvlees, eend...), uitstekende...
Frankrijk, Bordeaux
...zoals reehaas, hertenhaas, schouder van ree, schouder van hert, hals van ree, hals van hert, schenkels van ree, schenkels van hert, rug van ree, rug van hert, blokken van ree, blokken van hert, ossenhaas van ree, ossenhaas van hert, braadstuk van ree, braadstuk van hert, steak van ree, steak van hert, stoofpot van ree, stoofpot van hert, vlees van ree of vlees van hert. EURO WILD biedt ook damhert of Dama, antilope, hert, ree, wilde eend, fazant, kangaroo, wilde konijn, patrijs, houtduif, wild zwijn, maar ook bisonvlees aan.
Frankrijk, Frespech
Het familiebedrijf SOULEILLES FOIE GRAS produceert al generaties lang foie gras. Een traditionele fokkerij, een gezonde voeding, een diervriendelijke voeding en een unieke ambacht maken het mogelijk voor het bedrijf om producten van hoge kwaliteit te produceren. Naast foie gras biedt het bedrijf zijn klanten terrines, patés, foie gras-crèmes, eendenborst, worstjes, grattons, gésiers, eendenfilets, tournedos van eend, eendenworstjes, eendenribbetjes, enz. Ook verkoopt het heerlijke gerechten.
Frankrijk, Revel
...-Pyrénées en Languedoc-Roussillon. Wij bieden een breed scala aan afgeleide gevogeltes, geheel of in stukken, in samenwerking met andere bedrijven: •Witte kalkoen •Vette eend •Magere eend •Magere eend •Konijn •Kwartels, duiven, eieren Deze partners werken al vele jaren met ons samen in dezelfde geest van kwaliteit en traceerbaarheid, met vlees dat altijd afkomstig is van dieren die in Frankrijk zijn grootgebracht, geslacht en verwerkt.
Frankrijk, Castanet-Le-Haut
La Valtiere is een familiebedrijf dat 25 jaar geleden is opgericht in het zuiden van Frankrijk. Van de fokkerij tot de conservering, innoveren we met een breed scala aan producten op basis van vet eend, kip, en foie gras met een kwaliteit die erkend wordt in Occitanië. Talrijke referenties zoals eenden merguez, chorizo, gepaneerde kip, en spiezen; en tot slot een authentieke en bijzondere foie gras. Het hele jaar door en zonder onderbreking.
Frankrijk, Vezac
Opgericht meer dan 80 jaar geleden, is DELMOND FOIE GRAS een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van foie gras. Het bedrijf beschikt over een slacht- en snijbedrijf in de Dordogne. De groothandels- en halfgroothandelsactiviteiten groeien elk jaar. Zo produceert en verhandelt het bedrijf foie gras, magrets, aiguillettes, dijen, manchons, gésiers, enz. Tussen vakmanschap en tradi...
Frankrijk, St Astier
Artisan conserveur in de Périgord, mevrouw Mudry, ontwikkelt puur Périgord-recepten met respect voor de tradities die ze heeft opgedaan tijdens haar dertig jaar ervaring. Ze maakt zowel gekookte als halfgekookte conserven van eend- en ganzenlever, evenals afgeleiden producten zoals confit de manchons, rillettes, enz. Ze is in vier jaar tijd twaalf keer onderscheiden in verschillende wedstrijden...
Frankrijk, Sigoules
Frankrijk, Castelnaud De Gratecambe
Frankrijk, Monteils