Frankrijk, Saint-Etienne
Frankrijk, Plaisir
...IC-45 suiker is een suiker van hoge kwaliteit, witte kristalsuiker met een sucrosegehalte van minimaal 99,75%. Het wordt geproduceerd uit suikerriet dat in Brazilië wordt verbouwd en wordt vaak gebruikt in de productie van snoep, gebak en frisdranken. IC-150 suiker is ook een suiker van hoge kwaliteit, maar met een donkerdere kleur dan IC-45. Het heeft een sucrosegehalte van minimaal 99,50% en wordt vaak gebruikt in de productie van karamel, chocolade en bakproducten.
Portfolio (34)
Frankrijk, Bordeaux
...2 Salidou: karamel met gezouten boter - 3 bouchons met Calvados omhuld met pure chocolade - 8 chocolade-olijven: geroosterde amandelen omhuld met chocolade - 8 hazelnoten uit het Zuidwesten omhuld met melkchocolade Het is mogelijk om de inhoud van de doos naar wens aan te passen. Neem contact met ons op. Minimale hoeveelheid: 35 dozen...
Portfolio (9)
Frankrijk, Crestet
... - nougat abrikoos rozemarijn - nougat koffie chocolade - nougat karamel gezouten boter - nougat chocolade - nougat cranberries - nougat specerijen van de wereld - nougat vijgen en dadels - nougat gember - nougat lavendel bloemen - nougat mandarijn - nougat meloen - nougat honing amandelen - nougat bosbessen - nougat hazelnoot praline - nougat sinaasappel kaneel - nougat pistache - nougat rozemarijn...
Portfolio (18)
Frankrijk, Les Trois Ilets
... geselecteerd op hun superieure kwaliteit. Naast de tabletten chocolade bieden wij een verscheidenheid aan chocoladeproducten aan, zoals zwarte chocolade truffels, chocolade dragées en chocolade palets. Alle producten worden vervaardigd met dezelfde zorg voor kwaliteit en innovatie. De ambachtelijke chocolaterie Les Chocolats de Balata biedt ook rondleidingen aan van hun chocoladeproductieworkplaats voor...
Portfolio (10)
Frankrijk, Peyruis
...% ambachtelijke productie Onze CHOCOLADE van pure cacaoboter is verkrijgbaar in meer dan 100 lekkernijen. De recepten en technieken blijven traditioneel. De CALISSON is de viering van de amandel uit de Provence. Zijn verfijning maakt het een van de meest gewaardeerde snoepjes van de Provence. Ontdek onze calissons, onze mini's, de traditionele, met bosbessen, met génépi... De NOUGAT vindt zijn finesse in de combinatie van de amandel uit de Provence en lavendelhoning. U heeft een ruime keuze, meer dan 70 referenties, met gekonfijte vijgen, frambozen, karamel... Een hele palette van smaken om te ontdekken!
Portfolio (51)
Frankrijk, Rennes
... lokale en ambachtelijke ijsjes en sorbets. IJsmochi van Tiliz: Ontdek ons kleurrijke assortiment ijsmochi's in supermarkten en uw favoriete restaurants: Chocolade, Madagascar Vanille, Passie Mango, Framboos Litchi, Kokosnoot, Yuzu Limoen, Sakura, Zwarte Sesam, Matcha Thee, Zoute Boter Karamel en Pistache. Tiliz, de specialist in private label mochi: Wilt u uw eigen merk ijsmochi creëren? We...
Frankrijk, Marseille
Chocoladebedekte specialiteiten (donker, melk, nougatcrème, karamel, truffel, enz.) en decoratieve parels (zilverkleurig, goudkleurig, multikleurig, met een suiker- of chocoladekern), kleine multikleurige chocoladehartjes. We werken met geselecteerde amandelen: Avola, amandelen uit Frankrijk en Spanje, gekozen om de originaliteit van hun smaak. Wat betreft onze chocolade-specialiteiten, werken we met extra fijne chocolade. De grondstof voor onze chocolade dragées is op basis van 70% cacao. We zijn op zoek naar exporteurs.
Portfolio (19)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play