Frankrijk, SAINT ETIENNE
Professionals in de worstmakerij sinds meer dan dertig jaar, bieden wij een breed scala aan natuurlijke darmen (schapen darmen, varkens darmen, rundvlees darmen, paarden darmen) voor de charcuterie, evenals merguez-kruiden, chipolata-kruiden, bloedworstkruiden, professionele messen voor de slagerij, Esse-haken, vleesmolen, vleesmengers, vleesscheppers, vacuümmachines. Al onze producten zijn van ge...
Frankrijk, Verberie
...In Argentinië is het koken van vlees op kolen een kunst en een traditie. De reputatie van het Argentijnse vlees komt voort uit de kwaliteit van het vee, maar ook uit de kwaliteit van de gebruikte kolen. De Argentijnse kolen komen van bomen zoals algarrobo of quebracho (quiebra hacha - hamerbreker), van hard en dicht hout, met een hoge concentratie tannines. De gebruiksduur, eenmaal de kolen aangestoken, is 4 tot 5 uur. Kenmerken: Lengte: 25/80mm / Kwaliteit: horecaVaste koolstof: 65 tot 75% / Vochtigheid: 5 tot 7%Vluchtige stof: 28 tot 18%...
Frankrijk, Paris
FRJ NEGOCE: Vleeshandel, verse vleesgroothandel (Frankrijk) Sinds de oprichting in 2015 is FRJ NEGOCE gespecialiseerd in de handel in vers vlees, met name rundvlees, kalfsvlees en lam. Bedrijfscontact: FERROUDJI Kamel...
Frankrijk, Pordic
...Import/Exportbedrijf dat gespecialiseerd is in vlees- en diepvriesvisproducten voor de Europese industriële markt en West-Afrika.
Frankrijk, St Cyr En Val
Frankrijk, Corbas
Internationale vleeshandel: varkensvlees, gevogelte, rundvlees. Vers en bevroren vlees...
Fokker en producenten van vrije-uitloop gevogelte (kippen, parelhoenders, duiven) PAC klaar om te koken, Verkoop aan professionals in de horeca en gastronomie. Kippen zonder veren, gehouden in de open lucht met een minimum van 110 dagen op een boerderijvoeding, met verfijnd en smaakvol vlees. Levering in heel FRANKRIJK EN EUROPA, RUNGIS PARIJS contact op 0618112518 voor alle informatie over prijzen en meer. WE ZIJN OOK EEN GOEDGEKEURD SLAAGHUIS, deze groothandel in kippen en duiven.
Frankrijk, Le Creusot
Hallo, wij zijn importeur-exporteur van producten zoals zonnebloemolie, wijnen, vleeswaren en vlees, alcoholvrije dranken en alcoholische dranken, en producten voor supermarkten en kruideniers. Als u specifieke verzoeken heeft, kunnen wij de gewenste producten voor u vinden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
Portfolio (2)
Frankrijk, Dijon Cedex
CENTRALIAA, groothandel in voedingsmiddelen voor bedrijven, distribueert voedingsmiddelen voor de industrie: groente- en fruitvlokken, gedroogd vlees en zeevruchten, natuurlijke extracten van groenten, wijnen en azijnen, gistextracten, bouillonbereidingen, fondsen en sauzen, gecondenseerde melk, gedroogde tomaten en groenten, atomized vet, voorgekookte peulvruchten, vruchtensappen.
Frankrijk, Mauleon
...Commerciële agent in vlees, charcuterie, eieren, biologisch en niet-biologisch. Onze distributie richt zich op groothandels, verwerkers, supermarkten, biologische winkels, slagers, charcutiers, kaasmakers en de horeca. We passen onze verpakkingen aan op onze klanten. Ik distribueer vlees, charcuterie en eieren van de volgende bedrijven: SICABA voor rood vlees. (biologisch & label) BIO VALEUR voor biologische vlees en charcuterie. Sté Phelippeau voor biologische of vrije-uitloop eieren.
Frankrijk, Saint Joseph De La Reunion
Frankrijk, Castels
Frankrijk, Simiane La Rotonde
Frankrijk, Saleilles
Frankrijk, La Teste-De-Buch
Frankrijk, Lyon
Frankrijk, Ploumagoar
Frankrijk, Rodez
Frankrijk, Asnieres Sur Seine
Frankrijk, St-Lô
Frankrijk, Gilley
Frankrijk, La Chapelle Rousselin
Concept Epices is een familiebedrijf dat specerijen voor merguez en worst, worstdarmen, marinades en ook apparatuur zoals worstpersen en vleesmolen verkoopt. Onze producten zijn gericht op zowel particulieren als professionals. Ontdek ons brede assortiment natuurlijke darmen: varkensdarmen, schapendarmen, runderdarmen. Dit geldt ook voor de marinades, waarvoor u 2 keuzes heeft: vloeibare marinades...
Frankrijk, Feurs
Sinds 3 generaties heeft Société DEVEILLE de traditie en het vakmanschap van het vleesambacht weten te behouden. Oorspronkelijk gespecialiseerd in slachten, heeft het bedrijf zich ontwikkeld naar de industrialisatie van vleesproducten door middel van ontbenen, vacuümverpakken en U.V.C. verpakking (bakje onder gewijzigde atmosfeer), en recentelijk de innovatieve en compacte verpakking, de darfresh ...
Frankrijk, St Pierre Sur Dives
EVA, Vleesverwerkingsbedrijf, is gespecialiseerd in de slacht van rund- en schapenvlees in zowel de eerste als de tweede verwerking: met botten en zonder botten. EVA is gevestigd in Laag-Normandië in Saint Pierre sur Dives.
Frankrijk, Marquette-Lez-Lille
Frankrijk, Vannes
Frankrijk, Vitry Sur Seine

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play