Frankrijk, Le Sen
...Peterselie-extracten geven pittige, groene en kruidige tonen aan hartige gerechten. Het is bijzonder geschikt voor zoute smaken en kan worden gebruikt voor culinaire producten zoals sauzen, marinades of groentemengsels. Cosmetica In cosmetica komen peterselie-extracten voor in producten die worden gebruikt voor gezichtsverzorging.
Portfolio (93)
Frankrijk, Mietesheim
...De Knoflook- en Peterseliejam is een karakteristieke mosterd met relevante smaken, die zeer gewaardeerd wordt in de mediterrane keuken. Het is een traktatie in combinatie met gegrild vlees en vis, en met salades. Ingrediënten: Water, mosterdzaad, azijn, zout, knoflook 0 0 0,5%, peterselie 0,4%, sjalot, specerij, natuurlijke aroma's, conserveermiddel: natriumbisulfiet. Ook verkrijgbaar in een emmer van 1,1 kg.
Portfolio (80)
Frankrijk, Pleucadeuc
...• Gegeleerde sauzen, zowel zout als zoet, in IQF blokjes van 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 of 12x12x12 mm • Boter en kruiden in IQF blokjes van 8x8x8 mm KENMERKEN • Klaar voor gebruik • Mogelijkheid tot aanpassing van de weerstand tegen koude behandelingen en de textuur bij verhitting TOEPASSINGEN • Markeringen voor worstjes, gehaktballen, nuggets… • Toppings op pizza VERPAKKING • Zak van 10 tot 15 kg • Doos van 10 kg BEWARING • 12 tot 18 maanden bij -18°C ENKELE VOORBEELDEN VAN RECEPTEN • Knoflook / peterselie • Ketchup • Tomaat • Mexicaans • Curry • Mosterd • BBQ • Kaas...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Biologische persillade "Provence d'Antan" van Araquelle, AB-label Echte Provençaalse recept om uw groenten en alle sauzen voor uw warme of koude gerechten op smaak te brengen. Tip: meng 1 eetlepel biologische persillade door uw vinaigrette. Ingrediënten: biologische basilicum 45%, biologische knoflook 40%, biologische peterselie 15%. Product van de 1e categorie, 3 keer gezeefd, in zijn prachtige versierde doos. Blikje van metaal Netto gewicht 18gr...
Portfolio (198)
Frankrijk, Levallois Perret
...De zoete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de zoete peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de zoete peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play