Frankrijk, Marseille
...Bent u gespecialiseerd in voedingsmiddelen? En bent u geïnteresseerd in de babyinktvis met pesto van 2,9 kg? In bereidingen mengt de babyinktvis met pesto zich zeer goed. Ingrediënten Babyinktvis (55%), zonnebloemolie, basilicum (8%), cashewnoten, noten, geraspte kaas (Melk, zout, stremsel, conserveermiddel lysozym uit ei), aardappelvlokken, azijn, zout, suiker, extra vierge olijfolie, knoflook...
Portfolio (145)
Frankrijk, Mietesheim
...Traditionele Italiaanse condiment, Pesto met Basilicum, gaat perfect samen met pasta en gnocchi. Dit vernieuwde recept gebruikt uitsluitend producten uit de biologische landbouw. 100% vegan, deze pesto met basilicum bevat geen kaas of andere dierlijke producten. De frisse en originele smaak komt van de gemalen cashewnoten, gemengd met olijfolie en basilicumblaadjes. Te gebruiken zonder...
Portfolio (80)
...Met pasta of op brood? Het is slechts een kwestie van smaak. We gebruiken geen chemische conserveermiddelen, daar willen we niet aan. De groenten worden geselecteerd en op de zachtste manier verwerkt, met respect. We bewaren ze in de beste extra vierge olijfolie. En dat is wat ons succes verklaart: we respecteren het voedsel en we respecteren onze klanten.
Portfolio (9)
Frankrijk, Arles
...Conserven Guintrand Deze conserven zijn bereid van kleine spelt van de Mont Ventoux, gewassen, geweekt en vervolgens zo natuurlijk mogelijk gekookt, in water. Het is op smaak gebracht met olijfolie, basilicum en knoflook. Ingrediënten kleine spelt (57%), olijfolie (13%), uien, basilicum (11%), knoflook (8%), zout, geconcentreerd citroensap, peper.
Portfolio (142)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
... geribbelde platen. Deze professionele panini-machine, ook wel professionele panini-pers genoemd, zal nuttig zijn in uw bakkerij, snackbar, sandwichzaak en andere horecagelegenheden. U kunt allerlei soorten warme sandwiches bereiden, zoals: Rode paprika en geitenkaas, REUBEN-sandwiches (gezouten rundvlees, zuurkool, Zwitserse kaas en olijfolie), Pesto-kip, Parmaham en mozzarella, Kip en feta...
Portfolio (188)
Frankrijk, Nimes
... uit Toscane, biologische balsamicoazijn uit Modena, ambachtelijke pasta van oude granen of glutenvrij, pesto's en andere bereide sauzen). We bieden ook trainingen aan in olijfolieproeven en het combineren van olijfolie met verschillende keukens, evenals natuurexcursies in olijfgaarden in Italië. Onze openbare website is momenteel niet volledig over ons aanbod.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play