Frankrijk, Soreze
... gietijzer. Afmetingen 56 x 56 x 122 cm. CAPACITEIT Dit model van de pers heeft een inhoud van 43 liter. Dit komt ongeveer overeen met 45 kg gemalen of geperste fruit. De opbrengsten hangen af van verschillende criteria zoals de variëteit van het fruit, de rijpheid... evenals de tijd die aan het persen wordt besteed. Voor appelsap of druivensap is de opbrengst ongeveer 50% (22 l. per persing) voor...
Portfolio (195)
Frankrijk, Saint-Gaudens
... voor meer werkcomfort. Presse de serie: Standaard uitgerust met een pers met klemmen die geschikt is voor alle fransen (plat wassen, Faubert…). Afmetingen (Lxlxh): 60x40x84 cm Wordt geleverd met: 2 emmers van 15 liter...
Portfolio (200)
Frankrijk, Bagneux
...Dubbele en compacte schoonmaakwagen met volledig toegankelijke achteremmer, uitgerust met een verticale pers, 2 emmers van 5 liter, een bovenste opbergplateau, een vooremmer van 17L met blauwe handgreep, een achteremmer van 15L met rode handgreep, een universele zakhouder: 1 zak van 70L met deksel, twee grote T-vormige haken, twee bezemclips, twee bezemsteunen; gebruiksklaar.
Portfolio (124)
Frankrijk, Thiais
...Deze apparatuur is ontworpen voor kleine producties, met alles wat je nodig hebt om je eigen olie te maken. Kenmerken Hydraulische elektrische pers Inclusief: 24 schijven: Ø 50 Decantatiekuip - capaciteit: 35 liter Elektrische molen - capaciteit: ongeveer 200 kg/u...
Portfolio (82)
Frankrijk, Saint-Etienne
...-20 CESURBEND is uitgerust met een hoekverdeling op de werktafel voor gemakkelijk afleesbare krommingsmetingen. Deze horizontale pers HP-20 CESURBEND kan worden geleverd met verschillende gereedschappen (bijvoorbeeld ponsen) die op de gereedschapsdrager of de ponsmatrixdragers kunnen worden gemonteerd om verschillende werkzaamheden uit te voeren. Drukcapaciteit Kenmerken: 20 Ton Buigcapaciteit...
Portfolio (189)
Wanneer de druiven rijp zijn, bevatten ze suikers. Deze worden door de inheemse gisten omgezet in alcohol en glycerol, met de productie van koolstofdioxide. Deze gisten zijn aanwezig in de wijngaarden, op de druiven en geven de wijn zijn typische karakter. Er is ongeveer 17 g suiker per liter sap nodig om 1 graad alcohol te produceren. Voor witte wijnen worden de druiven direct in de pers gedaan...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play