Frankrijk, Paris
...Biologische durumtarwe semolina, biologische cacao (2%), eieren, water. Hoe te koken: Giet in kokend water 4 tot 6 minuten. Regel van drie "1": 1 liter water, 10 gram zout, 100 gram pasta Vergeet niet een pollepel kookwater opzij te zetten voor de laatste touch. Energiewaarde per 100g: Energia - Energie 1467 KJ/ 346 kcal Grassi - Vetten Verzadigde vetzuren - Verzadigde vetzuren 1,67 g 0,58 g Koolhydraten - Koolhydraten Suikers - Suikers 67,82 g 1,21 g Eiwitten - Eiwitten 11,61 g Zout - Zout 0 g Ean13:3701511702328 Referentie:TagliattelleChocolatBioItalie1...
Portfolio (133)
...Om over pasta te praten, zouden we uren nodig hebben. Het was mijn overgrootvader die onze familie inwijdde in de nobele kunst van het ambachtelijk maken van pasta in de molen van Palena, met het water van de rivier de Aventino. Toen kwam de oorlog... Vervolgens was het mijn grootvader, in de tijd van de wederopbouw van Italië, die zich wijdde aan dit goud, gemaakt van durumtarwe, water en geduld...
Portfolio (9)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 3380390197403 Gemaakt in Frankrijk in onze ateliers. Het witte deeg heeft een lichte kleur en de neutrale smaak past gemakkelijk bij verschillende vullingen. Gebruikstips Gooi de macaroni in een grote hoeveelheid kokend gezouten water, kook 7 minuten voor een "al dente" bereiding en 9 minuten voor een smeuïge bereiding. Giet af en geniet van deze pasta warm, eenvoudig met een scheutje olijfolie of vergezeld van een saus naar keuze. Superieure semolina van witte durumtarwe * *afkomstig uit biologische landbouw...
Portfolio (114)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play