Frankrijk, Bidart
...zonder vooraf te ontdooien. Frituur de champignonbeignets gedurende 4 minuten in een ruime hoeveelheid hete olie (180°C), totdat ze mooi goudbruin zijn. Let op dat je ze niet te lang frituurt, anders loop je het risico dat ze barsten. Al onze pakketten worden vervoerd bij gecontroleerde temperaturen; kwaliteit is een waarde waar Maison Caudalie niet op inlevert!
Portfolio (59)
...zodat u alleen nog maar hoeft te kiezen. Een beetje brood, geroosterd of niet, een glas (goede) wijn en je bent klaar. Of je nu van pittig houdt, van paddenstoelen, of van de intense smaak van paprika's, het maakt niet uit, want er is voor ieder wat wils. Salute!
Portfolio (9)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Paddenstoelen en stukken cèpes in olie, oorsprong Frankrijk. Hij ontkracht zijn reputatie als Koning der Paddenstoelen niet... Pot, netto gewicht uitgelekt 280 g. Teruggebracht in de pan, met knoflook en peterselie... een genot! Als bijgerecht bij een mooi stuk rib-eye... en de Corrézienne smelt weg!
Portfolio (71)
Frankrijk, Fontanes
...Sinds 1985 is Maison Wurfel gespecialiseerd in paddenstoelen in al hun vormen: gedroogd, in olie, als culinaire hulp, kant-en-klare gerechten of terrines. We bieden ook ambachtelijke pasta's, smeersels en zoete lekkernijen aan, met een deel van onze selectie in biologische variant. In onze zoektocht naar authenticiteit en kwaliteit biedt Maison Wurfel ook een selectie unieke producten aan...
Frankrijk, Les Mées
...De Maatschappij Midi Charcuterie, verhandeld onder het merk Gil Traiteur, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de agrovoeding, en meer specifiek in de mediterrane keuken. Afgestapt van de traditionele charcuterie, is het bedrijf gespecialiseerd in de productie van "Provençaalse Smaken", zoals Gemarineerde Groenten en Paddenstoelen, Gemarineerde Specialiteiten "Gil Traiteur", Gemarineerde Zeevruchten in olie, Tartinables (onze "Taillas") en Culinaire Hulp.
Frankrijk, Puymeras
... truffels en wilde paddenstoelen. De must-haves van het Huis Onder de verse truffels is de Zwarte Truffel, in het Latijn Tuber Melanosporum: deze beroemde truffel, ook wel de "Zwarte Diamant van de Keuken" genoemd, is veruit de meest gewaardeerde door gastronomen. Ze draagt vandaag de reputatie van het Huis Plantin. De combinatie van een delicate geur en een knapperige textuur geeft haar een...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play