Frankrijk, Roeschwoog
Een bestemming voor zowel particulieren als professionals, Bredele Boutique biedt het hele jaar door een breed scala aan thematische producten uit de Elzas voor de keuken en de patisserie. - Onze heerlijke zelfgemaakte Bredele, in zowel zoete als hartige varianten. Bovendien zijn ze biologisch gecertificeerd en worden de ingrediënten zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en ecologische verantwoorde...
Frankrijk, Strasbourg
Pontiac Vanilla is producent en exporteur van vanille, gespecialiseerd in de productie van gourmet bourbon zwarte vanille. Wij bieden gourmet zwarte vanille, rode vanille van het type Europa en type VS, en vanillepoeder zonder toegevoegde suiker, afkomstig van hele gedroogde rode vanillepeulen. Wij verzorgen alle stappen van de vanilleproductie zonder tussenpersonen, van de oogst van de vanillepe...
Portfolio (10)
Frankrijk, Batz Sur Mer
Frankrijk, Morrières Les Avignon
Frankrijk, Saint-Arnoult En Yvelines
Frankrijk, Gourdon
Frankrijk, Avignon
Sinds 1987 wijdt AGIS zich volledig aan de passie voor smaak. Het voortdurend creëren van nieuwe recepten en het zoeken naar de beste ingrediënten zijn de uitdrukking van een unieke culinaire knowhow, ten dienste van het traditionele bereide gerecht en de keukens van de wereld.
Frankrijk, Le Teich
L’Esturgeonnière is een van de drie pioniersbedrijven in Frankrijk die 20 jaar geleden voor de Siberische steur heeft gekozen. Sinds 1991 produceren wij uitzonderlijke kaviaar, voortkomend uit het originele idee van een visser uit Arcachon en de wens van de gemeenschap om de lokale geothermische productie te waarderen. Vandaag de dag streven we naar uitmuntendheid met een bescheiden productie van ...
Frankrijk, Saint Martin Des Entrées
Frial is gespecialiseerd in premium diepvriesvoedsel: zeevruchten en bereide maaltijden. Frial is de Europese marktleider in bereide maaltijden, vooral dankzij zijn filosofie: smaak, service en natuurlijkheid. Frial selecteert natuurlijke ingrediënten, zonder GMO's of kunstmatige kleurstoffen, en bereidt deze met respect voor tradities en ambacht, met een laag zout- en vetgehalte. De verpakkingen ...
Frankrijk, Figeac
Het huis Jean LARNAUDIE is gespecialiseerd in de productie van regionale specialiteiten op basis van eendenvlees. Zo produceert het bedrijf foie gras, confits, terrines en kant-en-klare maaltijden. Bij Jean Larnaudie wordt de hele foie gras nog steeds op een handmatige en traditionele manier bereid. Verankerd in de Lot in Quercy sinds meer dan 60 jaar, zijn het bij Jean Larnaudie vooral mannen en...
Frankrijk, VALRAS-PLAGE
La BIROULADE, een handelsbedrijf gevestigd aan de Middellandse Zee - waarvan de naam is geïnspireerd op een lokale gewoonte - biedt u producten die representatief zijn voor de Languedoc-regio: olijfolie, biologische jam, siroop, smeersels, foie gras, terrine...
Frankrijk, BEDARRIDES
Groot assortiment traditionele pasta's (gevuld en niet gevuld) en we bieden ook een scala aan sauzen om ons productaanbod te verrijken. Onze gevulde pasta's zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan vormen en kleuren en we produceren meer dan veertig verschillende soorten pasta die worden gedistribueerd via een selectie van gespecialiseerde winkels, zoals delicatessenwinkels en cateraars,...
Frankrijk, Aix En Provence
ADS FOOD is importeur van geselecteerde hoogwaardige voedingsproducten. Wij bieden aromatische oliën, kruiden voor grillen, marinades, specerijen, paneermeel, paraffine, gedroogde kruiden, ketchup, sauzen en gedroogde sauzen.
Frankrijk, Neuvic
Domaine HUSO is gespecialiseerd in de productie van kaviaar en beslaat 19 hectare aan de samenvloeiing van de Isle en de Vern. De steuren worden gekweekt in een van de vier vijvers van het domein. Ze worden grootgebracht vanaf hun geboorte tot het moment waarop hun eieren kunnen worden geoogst. De kwaliteit van het water, het voedsel en de zorg voor de vissen bepalen de levenskwaliteit van de steu...
Frankrijk, St Agathon
Daunat heeft altijd als doel gehad om te voldoen aan en zelfs de verwachtingen van de Fransen te anticiperen door gebruik te maken van zijn vakmanschap in brood en vulling. Zo was Daunat in 1996 bijvoorbeeld het eerste merk van baguettesandwiches dat de grote supermarkten betrad! En het is met deze constante drang naar innovatie en een Franse creativiteit dat Daunat nieuwe texturen en smaken biedt...
Frankrijk, Sisteron
Het bedrijf Taste of Provence is een fabrikant van traditionele Provençaalse gerechten. Het bedrijf heeft een assortiment van diverse gerechten met 100% Provençaalse producten. Dankzij deze typisch Provençaalse gerechten, die met vakmanschap zijn geproduceerd, heeft het bedrijf zich weten te vestigen op de Franse markt voor kant-en-klaar maaltijden.
Frankrijk, la Trinité
...-diffusion.com. Onze kwaliteitsvolle gastronomische producten zijn bedoeld voor fijnproevers die houden van verfijning en culinaire en smaakvolle knowhow. Melba diffusion.com nodigt u uit om zijn hoogwaardige en uitzonderlijke delicatessen te ontdekken, geselecteerd op basis van hun oorsprong uit de regio en hun bereiding in de pure ambachtelijke traditie. Wij staan tot uw beschikking voor advies en eventuele...
Portfolio (3)
Frankrijk, Paris
... tot de opgezette doos, POS, marmot of persmap, onze drie productielocaties voor op maat gemaakte verpakkingen in Parijs, Barcelona en China (voor de handmatige productie van grote series) stellen ons in staat om aan alle soorten verzoeken voor de productie van hoogwaardige op maat gemaakte verpakkingen te voldoen. Onze klanten komen uit de sectoren van cosmetica, parfumerie, delicatessen, sterke dranken, enz. Alle prototypes worden in directe samenwerking met onze klanten gerealiseerd.
Frankrijk, Creteil
Frankrijk, MEZZAVIA
CORSICA GASTRONOMIA is een conservenfabriek opgericht in 1991 door CHARLES ANTONA nabij Ajaccio in Zuid-Corsica. Het is gespecialiseerd in de productie van regionale Corsicaanse specialiteiten die zijn gebaseerd op de waardering van een traditionele regionale keuken, en maakt gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van de agrovoedingsindustrie.
Frankrijk, FONTAINE DE VAUCLUSE
Ambachtelijk bedrijf waarvan de hoofdactiviteit de productie van Provençaalse smeersels voor het aperitief is (tapenades, tians, pistous...) en gekookte specerijen (uienconfituur, vijgenconfituur, Provençaalse mosterd...). De prioriteit ligt bij de keuze van grondstoffen, bij de kwaliteit, bij de smaak. Yan Bosc, kok van beroep en van vader op zoon (18 jaar in de gastronomische horeca), staat in d...
Frankrijk, Le Mesnil-Esnard
Onze winkel biedt meubels en interieurdecoratie, evenals een ruimte met cadeaus voor alle gelegenheden. We zijn gevestigd in een gerenommeerde buurt. Een webwinkel is in aanbouw vanwege de grote vraag van onze klanten.
Frankrijk, Coulounieix Chamiers
VALCOLY is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van originele recepten met hoogwaardige producten, zoals sint-jakobsschelpen, slakken, truffels... en de commercialisering van deze gastronomische producten aan professionals. De toegevoegde waarde: "durven" verschillende productfamilies te combineren om recepten aan te bieden die buitengewoon en feestelijk zijn.
Frankrijk, Paris
...Pelmeni is een mooi klein Russisch restaurant, gelegen aan de Torricelli 16, in Parijs in het 17e arrondissement, dat uitnodigt om 'de smaak van het grote Rusland' te ontdekken door middel van heerlijke ter plaatse bereide gerechten en fijne delicatessen uit Rusland. Pelmeni biedt een vleugje vernieuwing aan het type Russische etablissementen dat je meestal in Parijs vindt, vaak een beetje...
Frankrijk, Dieppe
specialist in hoogwaardige koffie en thee, maker van koffieblends, kwaliteitswijnen en fijne dranken, luxe delicatessen...
Frankrijk, Nimes
Wij zijn olijfolie-sommeliers die een activiteit hebben ontwikkeld voor de promotie en verkoop van biologische extra vierge olijfolie van producenten die zich inzetten voor kwaliteit en het milieu in Frankrijk, Italië en Spanje. Om aan de vraag te voldoen, breiden we ons assortiment uit met Italiaanse delicatessen, altijd biologisch en van gerenommeerde producenten of ambachtslieden (tomatensaus...
... -accessoires, messen, snijgereedschap, specerijen en ingrediënten, opslag en handling, verpakkingen en etikettering, werkkleding… De aangeboden benodigdheden zijn verbruiksartikelen voor al onze klanten die de "voedingssector" vormen, waaronder slagerij, charcuterie, catering, viswinkel, zuivel, patisserie, bakkerij, chocolatier, groentewinkel, delicatessen, detailhandel, enz.
Frankrijk, Saulce Sur Rhone
Provence Alpes is een bedrijf dat specerijen, azijnen, sauzen en andere condimenten produceert en verhandelt. Het ontwikkelt een assortiment van hoogwaardige condimenten, kruiden en delicatessen, bereid volgens recepten en met producten van hoge kwaliteit uit de regio.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play