Frankrijk, Poligny
... en voor bewerkte voedingsmiddelen, vleeswaren, de grootdistributie en industriële bakkerijen. Bovendien beschikt SOGEBUL over een commercieel netwerk dat zich over het grootste deel van Frankrijk uitstrekt om zo goed mogelijk aan de behoeften van zijn klanten te voldoen.
Frankrijk, Lyon
Drie vrienden die gepassioneerd zijn door gastronomie en de natuur, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Hun ambitie is om de wilde Franse wildvlees en het AOP Bigorre zwart varkensvlees te waarderen door gebruik te maken van korte circuits. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten aan via authentieke en innovatieve recepten, terwijl ze strijden tegen voedselverspilling gerelateerd ...
Portfolio (40)
Frankrijk, Fonsorbes
...Opgericht in 1970 door Louis Seigneurie, was het bedrijf SA SEIGNEURIE & FILS aanvankelijk gevestigd in Toulouse. Deze handelsactiviteit evolueerde naar een atelier voor de productie van vleeswaren na de geleidelijke komst van de vier zonen. De activiteit omvat de groothandel en halve groothandel in vleeswaren, bereide producten, droge producten... In 1995 verhuisde het bedrijf naar Fonsorbes in...
Frankrijk, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL, gelegen in Aurillac, is gespecialiseerd in de productie van vleeswaren. La Maison produceert hammen, worstjes, terrines, fritons, Auvergne-pâtés en typische vleeswaren zoals de bladerdeeg met Bleu d'Auvergne of de aardappeltaart. Verse hammen worden nooit ingevroren; ze worden met de hand gezouten, met droge zout en volgens de traditionele Auvergne-methode. Het drogen en...
Frankrijk, Pamiers
... Commenges zijn geboren. Vandaag de dag is het de 3e generatie slagers die deze lokale onderneming voortzet en naar verder gelegen horizonten leidt. Want hier in Ariège, wie kent de vleeswaren van Commenges niet? De kwaliteit verspreidt zich van mond tot mond! En het toerisme verandert onze visie, waardoor de bekendheid van de vleeswaren toeneemt. Inderdaad, kenners en liefhebbers van...
Frankrijk, Villefranche De Rouergue
Sinds de oprichting in 1962 is het bedrijf SACOR gespecialiseerd in droge vleeswaren uit het zuidwesten van Frankrijk. SACOR biedt voedingsproducten aan op basis van traditionele en regionale recepten. Het bedrijf biedt onder andere droge worst, droge salami, vleeswarenplanken, chorizo, gedroogde ham, coppa, pancetta, salami, gerookt spek, enzovoort. Het bedrijf zet zich in voor transparantie en uitmuntendheid in smaak.
Frankrijk, LA ROCHETTE
Henri Raffin is een 100% familiebedrijf sinds 1937, gevestigd in het hart van de Franse Alpen. Wij produceren ambachtelijke gedroogde vleeswaren: droge worst, gedroogde ham, traditionele worst en terrines. Wij bieden een breed assortiment Savoie-worst aan, evenals een assortiment gedroogde worsten die op traditionele wijze zijn vervaardigd en die meerdere keren zijn bekroond op de Concours...
Portfolio (1)
Frankrijk, Scherwiller
FESIA is een bedrijf gevestigd in Scherwiller. Het biedt benodigdheden en apparatuur voor de voedingsindustrie. Het distribueert materiaal voor de slagerij, de charcuterie, de triperie en de industriële vleeswaren: hoogsnelheidssnijmachines voor gekookt vlees, voor de voedingsindustrie, rookinstallaties voor vlees, meubilair voor de horeca: verwarmde presentatie meubels voor voedsel, metalen...
Frankrijk, Lacaune
Opgericht in 1956, is het bedrijf OBERTI gespecialiseerd in vleeswaren en gedroogde vleesproducten. Met 60 jaar ervaring combineert OBERTI vakmanschap, traditionele recepten en moderne apparatuur. Het vlees dat wordt gebruikt voor de productie van vleeswaren en gedroogde vleesproducten is van regionale kwaliteit. Het bedrijf produceert en biedt onder andere worst, coppa, spek, gezouten en gedroogde hammen, enz.
Frankrijk, Sceaux Sur Huisne
Sinds 1966 is het bedrijf Bahier een erkende speler op de markt van de Vleeswaren. N°1 in Frankrijk op de markt van witte en zwarte bloedworst, en n°2 op de markt van rillettes. Bahier is voortdurend innoveren en biedt vandaag de dag 5 productfamilies aan: Bloedworsten, Rillettes, Varkensvleesproducten, Afkomstige van ingewanden en Gevogelteproducten. Franse fabrikant van rillettes.
Sinds 1874 heeft ons familiebedrijf voortdurend de trends INNOVATIES gevolgd, waardoor we traditionele regionale vleeswaren hebben weten te transformeren in actuele producten die erkend en gewaardeerd worden in vele Europese landen. Onze twee productielocaties in Bourgondië stellen ons in staat om onze producties te scheiden: aan de ene kant de gedroogde specialiteiten die in de bergen van de...
Frankrijk, Chemy
...Lesage Prestige, de locomotief van de groep, richt zich op de verkoop van hoogwaardige vleeswaren en de selectie van producten, in B to B. Onze belangrijkste producten zijn: gerijpt vlees, Galicisch rundvlees, Angus, Kobe-rundvlees, onder anderen. Onze belangrijkste klanten zijn steakhouses, restaurants die hoogwaardige 'prestige' vleeswaren willen aanbieden, en traditionele slagerijen.
Frankrijk, Le Rouget
Het bedrijf MAS, gelegen in Rouget in de Cantal, is gespecialiseerd in vleeswaren, gedroogde vleesproducten en traditionele conserven uit het Centraal Massief. Het bedrijf biedt producten aan met eenvoudige en authentieke recepten. Zo bieden ze bijvoorbeeld een gedroogde ham die tot 24 maanden is gerijpt in hun droogruimte in Rouget en een handgemaakte pure varkenspastei. Maison MAS staat bekend om de kwaliteit en authenticiteit van zijn producten.
Frankrijk, Laguiole
La Maison CONQUET is gespecialiseerd in de gastronomische tradities van Aubrac. La Maison produceert daarom vleeswaren, conserven en tal van vlees- en specialiteiten op basis van puur Aubrac-rundvlees, varkensvlees, lamsvlees uit Aveyron en kalfsvlees. Het bedrijf produceert ook bereide gerechten, orgaanvlees, aligot en lokale kazen zoals de tome. De bereide gerechten die door de Maison worden aangeboden, zijn voornamelijk tripoux, gevulde kool en Aveyronse farçous met pruimen.
Frankrijk, Parlan
La Maison Laborie, opgericht in 1932, is gespecialiseerd in de vleeswaren uit de Auvergne. De producten van Laborie worden ambachtelijk vervaardigd, ze zijn authentiek en smaakvol. Het vlees is van Franse oorsprong en verschillende producten van Laborie zijn onderscheiden met medailles. La Maison biedt een breed assortiment traditionele vleeswaren aan, waaronder: droge hammen uit de Auvergne, droge worst, gedroogde worst, buiken, potjes, conserven, geschenkdozen, enz.
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
CBS DISTRIBUTION is sinds 1981 een voedingsgroothandel. Het bedrijf biedt een breed assortiment aan vleeswaren en kazen. Vervolgens verkoopt het de producten aan 2.000 klanten, waaronder kleine winkels, middelgrote en grote supermarkten, restaurants, cateraars en de collectieve horeca...
Frankrijk, Chaponost
Randy is een MKB opgericht in 1903, gelegen in Chaponost in het zuidwesten van de regio Lyon. Gevestigd in een ambachtelijke omgeving, steekt Randy al zijn vakmanschap in de productie van hartige gebakjes, vleeswaren en regionale salades. Dit vakmanschap wordt al meer dan een eeuw doorgegeven binnen het Huis Randy. Onze medewerkers bestaan uit professionals in de vleeswaren en patisserie, die goed bekend zijn met de Lyonese producten, om een optimale kwaliteit van onze producten te waarborgen.
Frankrijk, Saint-Martin-De-Seignanx
...voorgekookte rijst, bouillons en sauzen - kruiden voor vlees, vleeswaren - visaroma's - specerijen, natuurlijke kruiden, gedroogde groenten, marinades - aroma's voor snacks, - culinaire bases, specerijen, marinades, gedroogde groenten en producten voor technische keuken voor de horeca.
Frankrijk, MONTREUIL BELLAY
Producent van andouillettes voor supermarkten, RHD, horeca, groothandels, inkoopcentrales. Fabrikant van andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel en andouillettes Champenoises van puur varkensvlees. Andouilles van het land 100% varkensvlees vacuüm verpakt. Andouilles La Saumuroise 100% varkensvlees vacuüm verpakt. Fabrikant van traditionele witte bloedworst, extra magere worstwaren vacuüm verpakt. Andouillettes au Saumur Champigny vacuüm verpakt. Producent van vleeswaren voor supermarkten, RHD...
...SA SALAISONS PYRENEENNES is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van uitzonderlijke hammen. De Salaisons Pyrénéennes passen authentieke vakmanschap toe voor de productie van hammen en uitzonderlijke vleeswaren. Net als bij grote wijnen worden deze vleeswaren geproduceerd uit de fokkerij van een kwaliteits 'druivenras': het gecertificeerde witte varken uit het Zuidwesten. De producten die voortkomen uit het 'druivenras' witte varken worden gepresenteerd onder het merk 'SALAISONS PYRENEENNES'.
Frankrijk, Manosque
Het bedrijf Le Séchoir des Alpes is een onderneming die gespecialiseerd is in de agrovoedingssector, meer specifiek in de productie van vleeswaren en gedroogde vleesproducten. Met zijn traditionele en ambachtelijke knowhow, van generatie op generatie doorgegeven, biedt Le Séchoir des Alpes een assortiment kwaliteitsproducten aan, die alle smaken van de Provence vertegenwoordigen.
Frankrijk, Lacaune
...Vanaf 1926 begon een "Milhau" met de varkenshouderij en de verwerking van vleeswaren in een berggebied in het hart van de Monts de Lacaune: een nieuwe vleeswarenproducent uit Lacaune was geboren. Later, in 1967, nam Yves Milhau het vak van zijn grootvader over door zijn werkplaatsen te vestigen in het hart van de hoofdstad van de vleeswaren in Occitanie: Lacaune, de smaak van het terroir...
Frankrijk, Bonneuil Sur Marne
Carniato Europe is de Franse dochteronderneming van grote Italiaanse agrovoedingsgroepen. Carniato is de marktleider in de distributie van Italiaanse wijnen en voedingsproducten in Frankrijk voor professionals. Met 20 productcategorieën en ongeveer 3.000 referenties biedt Carniato Europe producten die zijn afgestemd op de verschillende verwachtingen van elke professional. Meer dan 6.500 vaste klan...
Frankrijk, Wissous Cedex
Het bedrijf VARACHAUX werd opgericht in 1968. Het is een MKB dat gespecialiseerd is in voedingsingrediënten (PAI) op basis van vlees. We betrekken onze producten uit Franse en Europese slachthuizen en snijwerkplaatsen en we verkopen onze producten aan de industrie van kant-en-klaar maaltijden en de collectieve horeca. Onze activiteit is de industriële voorbereiding van rauwe en gekookte vleesprodu...
Frankrijk, Aicirits Camou Suhast
De Coöperatieve Groep LUR BERRI biedt een breed scala aan plantaardige en dierlijke producten van haar leden. De groep biedt kwaliteitsproducten met vakmanschap uit het Baskenland. De groep creëert een verbinding tussen boeren en consumenten en stelt hen in staat om het regionale aanbod te consolideren door het te delen met andere actoren.
Frankrijk, Nogent Sur Oise
In hun fabriek in Nogent-sur-Oise produceren de SALAISONS JOUVIN elk jaar 2.700 ton varkensvleesproducten, met respect voor de tradities, om een unieke smaak te bieden en te voldoen aan de eisen van de grootste distributeurs. Als specialist in Franse chorizo staat deze "Made in France" productie van varkensvleeswaren onder constante kwaliteitscontrole. Gemaakt in onze fabriek in Nogent-sur-Oise, ...
Frankrijk, Nantes
Het bedrijf BERJAC is gespecialiseerd in de groothandel in vlees en vis voor professionals in de horeca (restaurateurs, slagers, cateraars, kruideniers, kleine gemeenschappen) en biedt winkelservice en levert in Loire-Atlantique, Vendée, Maine en Loire: vlees (rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees), orgaanvlees, charcuterie, gevogelte, verse producten (fruit en groenten, voedingsmiddelen)...
Frankrijk, Luc La Primaube
Het bedrijf BOUSQUET is gespecialiseerd in het snijden, de verwerking en de commercialisering van kwaliteitsvlees voor de RHF/BCT. Het biedt rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, schapenvlees en kalfsvlees aan. Als waarborg voor kwaliteit heeft het bedrijf sinds 2010 de vergunningen voor de distributie van BIO-vlees en Label Rouge.
Frankrijk, Les Mées
De Maatschappij Midi Charcuterie, verhandeld onder het merk Gil Traiteur, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de agrovoeding, en meer specifiek in de mediterrane keuken. Afgestapt van de traditionele charcuterie, is het bedrijf gespecialiseerd in de productie van "Provençaalse Smaken", zoals Gemarineerde Groenten en Paddenstoelen, Gemarineerde Specialiteiten "Gil Traiteur", Gemarineerde Zeev...
Frankrijk, Saint-Lizier
ANDRE CAZAUX CHARCUTIER in Lorp sentaraille put de rijkdom van zijn vakmanschap en ontwikkelt al vele jaren met hoge eisen kwaliteitscharcuterieproducten, met het grootste respect voor de traditie van het "Terroir". Het bedrijf richt zich op hoogwaardige producten zoals: droge hammen, worstjes, verse worst, enz....

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play