Frankrijk, Renaison
...Om je eigen harissasaus te maken: meng 1 deel Harissa-kruiden met 1 deel olijfolie voor de authentieke harissasaus. Onze mix is sterk in chili en knoflook en kan je bereidingen aanvullen. Let op: de mix van Harissa + olijfolie moet op het laatste moment worden gemaakt.
Portfolio (56)
Frankrijk, Saint-Branchs
... PAARDENMELK ZAL EEN WARE VERZORGING ZIJN. Deze zeep bevat geen essentiële olie en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Overvetting van 8% Ingrediënten: biologische olijfolie, biologische paardenmelk, biologische kokos- en sheaboter, biologische amandelolie, glycerine afkomstig van verzeping, water, biologische ricinusolie, saffraan. INCI: sodium olivate, paardenmelk, sodium cocoate, sodium shea butterate, sodium sweet almondate, glycerine, aqua, sodium castorate, Crocus sativus stigma...
Portfolio (21)
Frankrijk, Ham
... gerechten en geeft ze een verfrissende toets. Receptidee: Gegrilde Zalm met Dille Ingrediënten: 4 zalmfilets 2 eetlepels dillezaad Sap van een citroen Zout en peper naar smaak 2 eetlepels olijfolie Referentie: AR803824 Ean13: 3760306803824...
Portfolio (127)
Frankrijk, Valréas
...uitsluitend met winterzwarte truffel! 100% Franse ingrediënten geselecteerd bij lokale producenten: - BIO extra vierge olijfolie (Gard) - BIO acaciahoning (Alpes de Haute Provence) - Truffel Tuber Melanosporum (Provence) - Zout (Guérande) - Fijne delicatessen - Verse truffels - Truffel specialiteiten - Made in France - Zwarte truffel - Vaucluse - Biologische olijfolie - Biologische acaciahoning - ECOCERT...
Portfolio (10)
Frankrijk, Antibes
... internationale chefs. Olijfolie met witte of zwarte truffel, truffelcarpaccio, truffelbrokjes, truffelzouten en diverse andere sauzen en spreads verrijkt met onze eigen truffels. Een garantie voor kwaliteit en traceerbaarheid. Producten die we lokaal in onze werkplaats vervaardigen om al uw maaltijden en gastronomische bereidingen perfect te begeleiden.
Frankrijk, Halsou
... in verschillende vormen: gedroogd zout en fleur de sel met piment d'Espelette, olijfolie met piment d’Espelette, en ook crème en gelei van piment d'Espelette. Onze pepers worden tussen augustus en december geoogst, vervolgens gereinigd, gedroogd, gesorteerd en gezeefd, alles volledig met de hand. Ze worden in open velden gekweekt en ondergaan geen enkele fytosanitaire behandeling, in...
Portfolio (1)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play