...Heerlijke noten bedekt met donkere chocolade voor een vleugje verwennerij. Biologische donkere chocolade bedekte walnoothelften. Gemaakt door een meester-chocolatier. Beschikbaar in 150g en 250g.
Portfolio (18)
Frankrijk, Brignais
...kokosbloesemsuiker*, cacaopoeder*, pure chocolade* 20% [cacao: minimaal 88%] (cacaomassa*, cacaoboter*, kokosbloesemsuiker*) *Ingrediënten uit de biologische landbouw. Kan sporen van noten, melk en soja bevatten. Voedingswaarden per 100 ml eindproduct** Energie: 276 kJ / 66 kcal Vetten: 2,4 g (waarvan verzadigde vetzuren: 1,5 g) Koolhydraten: 7,1 g (waarvan suikers: 6,8 g) Voedingsvezels: 0,7 g Eiwitten: 3,6 Biologisch: Ja Formaat: 300g, 1kg, 5kg 100% Plantaardig: Ja...
Portfolio (26)
...Onze voedingsaroma's worden in verschillende vormen aangeboden: vloeistoffen, poeders, emulsies. De verpakkingen zijn beschikbaar in flessen van 30 ml, jerrycans van 250 en 500 ml of in bulk op aanvraag. Ze kunnen worden gebruikt om verschillende soorten voedsel te maken of eraan toegevoegd worden: gebak, macarons, ganaches, desserts, mousses, snoep, jam, cocktails of sauzen, maar ook in de chocolade-, ijs-, drank-siroop-, kant-en-klaar maaltijden-, zuivel- en koekjesindustrie.
Portfolio (25)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...Presenteerd in de vorm van verfijnde en delicate proefschijven, zijn ze perfect om te combineren met een koffie of thee. Deze Grand Cru chocolade uit Vietnam is een echte favoriet. Afkomstig uit een solidaire en verantwoorde keten, laat het je kennismaken met zijn elegante en verfijnde tonen. Bij de eerste hap komen er citroenachtige noten naar voren, gevolgd door aroma's van rode vruchten en...
Portfolio (85)
Frankrijk, Rouen
... fruit. Onze cashewnoten kunnen ook worden gebruikt in de voedingsindustrie als een kwaliteitsingrediënt in andere producten zoals boter, meel, melk, snoepgoed, bakproducten en chocolade. Wij bieden de mogelijkheid om cashewnoten uit Tanzania te integreren, die groter en zoeter zijn dan de Aziatische. De voordelen van verse cashewnoten zijn duidelijk. Wij hebben de levertijd verkort tot 2 maanden van Afrika naar Europa of Amerika, waarbij de cashewnoten vers en heel blijven. Wij geloven in een directe toeleveringsketen. Wij geven graag alle benodigde informatie!
Portfolio (14)
Frankrijk, Le Sen
...In de fijne parfumerie of in toiletproducten geeft het een echte noot van pure chocolade met houtachtige nuances in de opening. Opmerkelijk in combinatie met patchouli in oosterse akkoorden. Aroma's Dit "gourmande" product ondersteunt en rondt de noten van cacao, vanille, koffie of praline af. Met een authentieke noot kan het worden gebruikt om de smaak van bakproducten, ijs, snoep, zuivelproducten of alcoholische dranken zoals "Brandy" te aromatiseren of te verbeteren. Cosmetica Dit product wordt weinig gebruikt in cosmetische producten.
Portfolio (93)
Frankrijk, Montelimar
...%), aardappelzetmeel, poedersuiker, ongezuurd brood (water, zetmeel, olijfolie), EIWIT, natuurlijke vanille-extract. Bereidingswijze: Honing en glucosestroop worden in de ketel gekookt, eiwit wordt toegevoegd, gevolgd door gekookte suiker en amandelen. Cacao, sinaasappelschil en vanille worden toegevoegd. Allergenen: Amandelen, ei, mogelijke sporen van noten. Al onze nougats zijn gegarandeerd GLUTENVRIJ.
Portfolio (154)
Frankrijk, Saint-Gaudens
... voor voedsel (voorraadkast, enz.). De motten richten zich op de volgende voedingsmiddelen: granen, pasta, rijst, dierenvoeding, vogelzaad, gedroogd fruit, chocolade, koekjes, noten en specerijen. Zonder geur, het blijft 6 weken effectief.
Portfolio (200)
Frankrijk, Bordeaux
... Druivensoorten: 80% Merlot, 20% Cabernet Franc Vinificatie: handmatige oogst, percelen vinificatie in thermoregulatieve roestvrijstalen tanks Rijping: 12 maanden in vaten (50% nieuw) Proefnotitie: Donkere kleur, neus van rijpe zwarte kersen, bramen, pure chocolade, zoethout en gemalen noten. Volle, ronde en sappige mond. Zorgvuldige en heldere tannines. Harmonisch en in balans.
Portfolio (43)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: suiker van niet-EU oorsprong, bloem, 15,33% noten, eiwit, 6,9% chocolade 63% (cacao, suiker, cacaoboter, emulgator: lecithine van koolzaad, bourbon vanille in peulen), 6,9% gekonfijte sinaasappel. Voedingswaarden per 100g: Energie 1634Kj, 388Kcal, vetten 11g, waarvan verzadigde vetzuren 1,1g, koolhydraten 67g, waarvan suikers 56g, eiwitten 5,2g, zout 0,07g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Malataverne
...Ingrediënten witte chocolade (minimaal 28% cacao). ingrediënten suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, pistachenoten 4%, emulgator sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma. kan sporen van noten bevatten. Witte chocolade is een ivoorkleurige snoepgoed gemaakt van cacaoboter. Het bevat ook zuivelproducten, suiker, lecithine en aroma's, maar geen cacaopoeder, in tegenstelling tot andere chocolades.
Portfolio (188)
Frankrijk, Roye
... in een ambachtelijke chocoladefabriek gelegen in de Pays de la Loire. Elke chocoladestuk bevat 10 mg CBD. Ingrediënten pure chocolade: biologische en eerlijke cacaomassa uit Papoea-Nieuw-Guinea, suiker, cacaoboter, vanillepoeder, CBD-isolaat. Kan sporen van gluten en noten bevatten. Gewicht: 90 gram...
Portfolio (88)
Frankrijk, Tonneins
...Onze chocolade-kokosnoot pindakaas met geraspte kokos. Geboren in 2016 uit de samenwerking van 2 broers (Michal en Mikolaj) en een van hun vrienden (Robert) die 100% natuurlijke en smakelijke smeerbare producten op basis van noten wilden aanbieden. Ideale producten om te smeren of als toevoeging op desserts. DDM: 12 maanden Netto gewicht: 250g Verpakking: x6...
Portfolio (43)
Frankrijk, Charmes
...De chocolade-pinda-kaars is een handgemaakte kaars die volledig is ontworpen in plantaardige was zonder GMO. Zeer verrassend door zijn realisme is het een echte trompe oeil van een patisserie dessert in een verrine. Het zal uw interieur verrijken met een comfortabele sfeer door zijn gourmand uitstraling met chocoladepinda's die de zoetheid van gevulde chocolade repen oproepen, een echte zoetheid...
Portfolio (20)
Frankrijk, Olivet
... (tarwe, maïs, haver) voor een Ka'ré ment Chocolade ontbijt! Nieuwe recept voor de chocoladepasta: zonder palmolie! Ingrediënten: Granen* (rijst*, maïs*), chocoladepasta*, rietsuiker*, rijstvlokken*, magere cacaopoeder*, zout. * 100% van de agrarische ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw Oorsprong: EU en niet-EU Allergenen: Gluten en noten. Mogelijke sporen van soja, sesam, melk en pinda Verpakking: zak van 375 g Gebruikstips: Te consumeren met melk, yoghurt, appelmoes... of gewoon zo.
Portfolio (114)
Frankrijk, Tilloy Lez Cambrai
...Gamecontroller van melkchocolade Breng originaliteit in de paasfeesten door deze gamecontroller van chocolade met gekarameliseerde hazelnoten cadeau te doen. Het zal alle videogame-liefhebbers blij maken, bovendien heeft het de grootte van een echte gamecontroller. Zonder conserveermiddelen, zonder palmolie, zonder kleurstoffen en zonder additieven. Deze chocolade wordt ambachtelijk vervaardigd...
Portfolio (9)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...) vermengen zich met een exquise kruidige toets (peper, garrigue, zoethout) en een versmolten houttoets die noten van vanille, ceder en chocolade met zich meebrengt. Een elegante en rasrijke wijn met een groot bewaarpotentieel. Geweldige combinaties zijn te verwachten met eend, rood vlees en wild. Inhoud: 75cl Type: Rode wijn Druivensoort: 100% Tannat AOC: Madiran Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2036 Serveertemperatuur: 16-18°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Coignieres
...100 % legaal voor consumptie in de Europese Unie (EU) THC VRIJ (0% THC) Geen narcotische werking Gemaakt in de EU Ingrediënten Cacaomassa, Rietsuiker, Cacaoboter, Hennepzaad, Cacaopoeder, Cacaudroogmassa minimaal 70%. Kan sporen van noten, tarwecomponenten en sporen van melkpoeder bevatten. Uit biologische landbouw. Verwen uzelf met deze heerlijke donkere hennep chocolade uit biologische teelt, met pittige en zoete hennepstukjes. Inhoud: 100g...
Frankrijk, Auxerre
...Neus noten van rode en zwarte vruchten, licht vanilleachtig Accord metvin terrine van haas, stuk rundvlees, gevulde lamsbout op een bed van aardappelen, konijn in gibelotte of chocoladecake Vinificatie rijping 1 jaar in Franse eiken vaten (25% in nieuwe vaten en 75% in vaten van een jaar) Oog:diepe en donkergranaat kleur Mond:soepel tannines als teken van levensduur Het advies van de...
Portfolio (190)
Frankrijk, Carpentras
...Zachte en fruitige donkere chocolade vervaardigd met cacaobonen uit Sao Tomé & Principe (het chocolade-eiland) in combinatie met zorgvuldig gekarameliseerde stukjes hazelnoot om de knapperigheid van deze verleidelijke chocolade te accentueren... INGREDIËNTEN: 0 KAN SPOREN BEVATTEN VAN NOTEN, GLUTEN EN MELK. Bewaren op een koele en droge plaats, tussen 15 en 18°C.
Portfolio (26)
Frankrijk, Vitrolles
...Ontdek CREMOSO, onze heerlijke BIO-koffie, 100% ARABICA uit Guatemala, gemalen en gebrand. Afkomstig uit de biologische landbouw, is deze grand cru verrijkt met 53 mg biologische CBD en komt hij van de vulkanische hooglanden in het westen van Guatemala, op meer dan 1350 m hoogte. AROMAS: Noten van chocolade & hazelnoot. PROEVERIJ: Krachtig en fluweelachtig met een lichte zuurheid. INTENSITEIT: 7/10 Eigenschappen: Kalmerend Energiserend...
Portfolio (113)
Frankrijk, Illkirch-Graffenstaden
...TRADITIONELE SMAKEN Citroen Vanille Aardbei Sinaasappel Koffie… Aromatische noten die origineler zijn: roos, viooltje, lotus, leer, nougat, enz. Combinaties: abrikoos-calisson, bosbes-viooltje, appel-kaneel, karamel-zoutboter, enz. Toepassingen: dranken, zuivelproducten, bakkerij, patisserie, koekjes, snoep, chocolade, dieet, … Wij kunnen al onze aroma's zowel in vloeibare als in poedervorm aanbieden. Lijst van producten of toepassingen niet uitputtend. PRIJZEN EN MONSTERS OP AANVRAAG >...
Portfolio (8)
Frankrijk, Jarnac
... Chai dit gedroogde fruitaroma om het te laten evolueren naar kruidige noten van warme vruchtencake. HOE HET TE PROEVEN Droog: het kost tientallen jaren om Initiale Extra te creëren, dat het verdient om in kleine slokjes te worden gedronken en geproefd. We raden aan om Initiale Extra te serveren in een tulpglas dat u een minuut laat luchten. Onze maître de chai noemt dit moment graag «de mystieke...
Portfolio (12)
Frankrijk, Poitiers
...In de mond is er een patisserie-achtige kwaliteit met noten van chocolade en veel zoete specerijen, evenals een kruidige frisheid die zich in de afdronk manifesteert.
Portfolio (195)
Frankrijk, Fouquereuil
...De hazelnoot (ook bekend als de hazelaar) heeft een krokante textuur en een aantrekkelijke smaak die bijzonder goed samengaat met chocolade en veelvuldig wordt gebruikt in de snoepindustrie. De hazelnootboter wordt tegenwoordig gepresenteerd als een voedzamere smeerpasta dan pindakaas. Hazelnootolie is ook sterk aromatisch en wordt gebruikt als kookolie. Hazelnoten zijn rijk aan eiwitten...
Portfolio (10)
Frankrijk, Yssingeaux
... Suikerwerk, de Chocolade, het IJs en de Horeca. Gevestigd in Yssingeaux (Haute-Loire), beschikt onze locatie over een laboratorium en een team dat zich richt op de ontwikkeling van op maat gemaakte producten. Dankzij onze specifieke expertise stelt dit laboratorium ons in staat om ons te onderscheiden en ons vakmanschap te onthullen via verschillende middelen, zoals de sensorische expertise van onze...
Portfolio (55)
... Vijaya producten van constante kwaliteit en is de ontwikkeling geworteld in een duurzame aanpak die kleine producenten in staat stelt te leven van de vruchten van hun arbeid. Leverancier van GEDROOGDE VRUCHTEN, CULINAIRE HULPMIDDELEN, SUIKERS, ZADEN en PEULVRUCHTEN, BIO, verdeeld in BULK en in ZAKKEN in gespecialiseerde winkels en delicatessenwinkels, in FRANKRIJK en in EUROPA. Verpakkingen beschikbaar voor verwerkers.
Portfolio (123)
Frankrijk, Guerquesalles
ALFALFA SAS is gespecialiseerd in de verkoop van voedingsproducten zoals: graanproducten (vlokken, haver, flakes, crisps, vezels, meel..); zuivelingrediënten (gecondenseerde melk, melkpoeders ...); zoete ingrediënten (chocolade, koekjes, karamel, crèmes, vullingen, noten..); fruitingrediënten (gedroogd fruit, gekonfijt fruit..); textuuringrediënten (zetmeel, technische meelsoorten, voorgekookte rijst..); diervoeding.
Frankrijk, TERRASSON
...pistachenoten, cashewnoten, cacao, koffie, granen, lyofiliseerde vruchten, koekjes… Enkele voorbeelden van verwerkte producten: natuurlijke gedroogde noten, gehakte gedroogde noten, geroosterde gedroogde noten, gepasteuriseerde gedroogde noten, geoxideerde gedroogde noten, ontvelde/witte gedroogde noten, gekarameliseerde gedroogde noten, met suiker bedekte gedroogde noten, met chocolade bedekte gedroogde noten, mengsels van gedroogde noten, puree van gedroogde noten, stukjes gedroogde noten / agglomeraten van verschillende groottes, coatings van lyofiliseerde vruchten of gedroogde vruchten.
Frankrijk, Vannes
... 'crumbles' = knapperige inclusies en decoraties - Gekruide croutons en gefrituurde inclusies - Gedroogde kazen - Vleeswaren - Italiaanse kazen - Verwerkte groenten: Halfgedroogd, geconserveerd, in blik - Plantaardige oliën - Gedroogde of geconserveerde vruchten - Noten en afgeleiden: Hazelnoten, Pistachenoten - Suikervullingen en glazuren met tussenliggende of anhydride vochtigheid - Chocolade...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play