... het zijn krachtige citroenachtige aroma's. Gebruik: Witte citroenen zijn gedroogde vruchten die kunnen worden: - geraspt of gemalen: in poedervorm geven ze smaak aan een visgerecht of een saus. - in stukjes gebroken en direct aan uw bereidingen toegevoegd. - geïnfuseerd in vlees in sap of saus, zoals kip of kalfsvlees. Hiervoor kunt u gaten in de vrucht prikken met de punt van een mes of een naald. De kookvloeistof zal geleidelijk door de citrusvrucht sijpelen en zo zijn aroma aan het hele gerecht verspreiden. Zak: 5Kg Zak: 15Kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Brignais
209km
Ontdek ons complete assortiment van producten en granen voor het ontbijt, snacken en aperitief, waaronder muesli's, granola's, pap, zoute of zoete koekjes, cereal bars, poeder voor warme chocolademelk, premix pannenkoeken, en chocolade- of pindakaasspread. Met onze geavanceerde apparatuur voor productie en verpakking kunnen we aan uw behoeften voldoen, of het nu gaat om grote volumes of kleinere ...
Portfolio (26)
Frankrijk, Tassin-La-Demi-Lune
208km
...De gedroogde citroen uit Iran, of limoo in het Perzisch, is een must-have in de Perzische keuken. Deze gedroogde citroenen kenmerken zich door zure en subtiel rokerige tonen die frisheid aan uw gerechten zullen geven. U kunt deze citroenen heel of in stukken gebruiken en ze toevoegen aan uw stoofschotels of sauzen en soepen. Ze rehydrateren heel goed in contact met vloeistoffen. Of u kunt deze gedroogde citroenen tot poeder malen met een vijzel, zodat u ze gemakkelijk kunt mengen met uw gebak.
Portfolio (39)
Frankrijk, Auxerre
242km
... de mer (homard rôti sauce aux agrumes, homard à la Maltaise servi froid), fromages (roquefort), desserts (salade de fruits exotiques, glace châtaignes, tarte feuilletés aux pêches jaunes)":"voorgerechten (foie gras), vlees (geroosterde kip met gekonfijte citroenen, kalfszwezerik met morieljes), vis & zeevruchten (geroosterde kreeft met citrus saus, koude kreeft à la Maltaise), kazen (roquefort...
Portfolio (190)
Frankrijk, ST MARTIN D'AUXIGNY
149km
... basis van de grootte van uw dominante product om een optimale productiviteit te behalen. Aangezien het veelzijdig is, kunt u het ook gebruiken onder dezelfde voorwaarden van zachtheid en precisie voor uw andere producten. Ze maken het mogelijk om abrikozen, avocado's, bloemkool, citroenen, clementines, kiwi's, mandarijnen, mango's, meloenen, sinaasappels, grapefruits, appels, pruimen, perziken, tomaten,... en zelfs peren te verwerken. Bovendien is er een speciale kom ontworpen voor zeer lange producten zoals aubergines en courgettes.
Portfolio (13)
Frankrijk, Bruges
237km
...Citroenolie is een waardevol ingrediënt dat veelvuldig wordt gebruikt in de voedingsindustrie vanwege zijn levendige en verfrissende smaak, evenals zijn unieke aromatische eigenschappen. Deze etherische olie wordt verkregen door het extraheren van de schil van verse citroenen en is geliefd om zijn frisse geur en kenmerkende citroensmaak. Met zijn onderscheidende aromatische profiel en vele toepassingen blijft citroenolie een veelzijdig en gewaardeerd ingrediënt in de voedingsindustrie, dat een vleugje frisheid en sprankeling toevoegt aan een breed scala aan producten.
Portfolio (3)
Frankrijk, Cenon
235km
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play