... gemalen: in poedervorm geven ze smaak aan een visgerecht of een saus. - In stukjes gebroken en direct aan uw bereidingen toegevoegd. - Geïnfuseerd in vlees in jus of saus, zoals kip of kalfsvlees. Hiervoor kunt u gaten in de vrucht prikken met de punt van een mes of een naald. De kookvloeistof zal geleidelijk door de citrusvrucht sijpelen en zo zijn aroma aan het hele gerecht verspreiden. Eenmaal geïnfuseerd heeft de citroen geen smaakvoordeel meer om geheel gegeten te worden. Ontdek hier de gepelde zwarte citroenen. Zak: 5Kg Zak: 15Kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Saint Begnigne
222km
...Graan gevoed wit kalfsvlees, regenboogsluiting...
Portfolio (45)
Frankrijk, Saint-Vérand
196km
... kwaliteit. Voedsel- en wijncombinatie : De Blanc de Blancs is een ideale aanvulling op aperitieven of gewoon gegrilde vis. gewoon gegrilde vis of gebraden kalfsvlees met olijven. Aroma's & Smaken : Deze Crémant de Bourgogne heeft een licht gouden kleur met fijne bubbels. met tonen van citrusvruchten. Citroen en limoen domineren en brengen een mooie frisheid naar de mond. frisheid op de mond...
Portfolio (18)
Frankrijk, Roubia
171km
... specerijaroma's, lichte aroma's van garrigue. Gerechten & wijn Bavette met sjalot, Lamskotelet, Blanquette van kalfsvlees, Kalfschnitzel, Varkensgebraad Serveertemperatuur: 11° - 12° Kleur: Rosé Druivensoort: Grenache, Syrah Het fruit van de Grenache gecombineerd met de specerijen van de Syrah Alcohol: 14% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)
Frankrijk, Aix En Provence
178km
...SAUGE OFFICINALE - Salvia officinalis Sterk kamferachtig, robuust van smaak, wordt salie gebruikt als een krachtige handtekening. Ook wel kamelenstaart genoemd. Plant Salie officinale - Salvia officinalis. Keuken Infusie, vulling, kalfsvlees, varkensvlees, klein wild, saus. Vorm / Hoeveelheid BIO DROGE GESCHILDE BLAD / 15g - 75g. Oorsprong Frankrijk - 100% biologische plant. De online kruidenwinkel van Cabri D'or begeleidt u in de ontdekking van al onze gedroogde kruiden.
Portfolio (9)
Frankrijk, Perpignan Cedex
227km
... soort onder deze honderden Salvia is de salie stricha, die een krachtige, licht bittere en kamferachtige smaak heeft en perfect samengaat met wild, geroosterd varkensvlees en lamsvlees, kalfsvlees, kip, kalkoen of zelfs eend.
Bijpassende producten
Salie
Salie
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Frankrijk, Laguiole
75km
La Maison CONQUET is gespecialiseerd in de gastronomische tradities van Aubrac. La Maison produceert daarom vleeswaren, conserven en tal van vlees- en specialiteiten op basis van puur Aubrac-rundvlees, varkensvlees, lamsvlees uit Aveyron en kalfsvlees. Het bedrijf produceert ook bereide gerechten, orgaanvlees, aligot en lokale kazen zoals de tome. De bereide gerechten die door de Maison worden aangeboden, zijn voornamelijk tripoux, gevulde kool en Aveyronse farçous met pruimen.
... kwaliteit heeft op het gebied van eiwitten en voedingsstoffen in vergelijking met vlees. Daarom produceren we geen producten op basis van VSM. We bieden rundvlees, kip, kalfsvlees, lamsvlees en halal vleeswaren aan. Onze producten zijn beschikbaar vers of diepgevroren. We zijn er trots op halal vlees of gevogelte uit Frankrijk en Europa te verkopen dat gecertificeerd is door Achahada.
Frankrijk, Reillanne
169km
Het bedrijf Dufour is gespecialiseerd in de productie van vlees, of het nu gaat om lam in carcasse of gesneden, kalfsvlees, varkensvlees of rundvlees, het bedrijf kan het leveren klaar om te koken of klaar om te consumeren. De Groep DUFOUR kan een breed scala aan kwaliteitsmeervleesproducten leveren, van de carcasse tot de verpakking in schaal.
Frankrijk, Boulazac
247km
SOBEVAL, lid van de VanDrie-groep, is wereldleider in de kalfsvleesindustrie. Van de veeteelt tot de verwerking, SOBEVAL beheerst de volledige keten van Slachtkalf, met een focus op kwaliteit, traceerbaarheid en productinnovatie die strikt voldoen aan de eisen van zijn klanten (distributeurs en consumenten).
Frankrijk, Saint-Viance
195km
Viandes de Corrèze heeft al vele jaren een veeleisend en duurzaam partnerschap opgebouwd met de boeren uit de regio van het land van Brive en de coöperatie CAPEL, door kwaliteitsketens op te zetten. Onze kwaliteitsvereisten voor de 4 soorten (Kalfsvlees, rundvlees, lamsvlees en varkensvlees) zijn gebaseerd op de synergie van vaardigheden tussen landbouwers, veehouders en onze expertise als slager...
Frankrijk, Montauban
209km
Ons ambachtelijk bedrijf, gevestigd in MONTAUBAN in de 82, biedt rundvlees, lamsvlees, kalfsvlees en varkensvlees uit Occitanië aan. Wij selecteren en kopen zelf de dieren op het been bij onze leveranciers. De levering kan plaatsvinden in carcass of vacuümverpakt. Wij verkopen niet aan particulieren. VIANDES OCCITANES bestaat uit een team van professionals dat naar u luistert.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play