Frankrijk, Les Eyzies De Tayac
222km
...De zeer snelle slacht van onze vissen gebeurt volgens de traditionele Japanse techniek IKEJIME, die het dierenleed vermindert en zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit van het vlees en een lange houdbaarheid. De gerookte zalmfilet in sashimi-stijl wordt zorgvuldig geselecteerd uit onze mooiste filets. Deze worden ontdaan van graten, met droog zout gezouten en voorzichtig gerookt met beukenhout...
Portfolio (18)
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
120km
... zout, worden ze vervolgens langzaam gedroogd met respect voor een traditionele rijping. Na meer dan 9 maanden rijping onthullen ze al hun subtiliteit. DE WORSTEN Wij hechten veel waarde aan het kiezen van de beste stukken voor onze worsten. Afkomstig van de schouder, de buik of de ham van varkens, voornamelijk uit de Auvergne of de Rhône-Alpes, gaat elk geselecteerd stuk vlees in een vakkundig mengsel. Zo zorgen we voor een combinatie van malsheid en aromatische kracht in al onze recepten. Het vullen in natuurlijke darmen gebeurt met de hand.
Portfolio (2)
Frankrijk, Saint Amour
235km
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play