Frankrijk, Soreze
...Rechthoekige, veelzijdige roker van volledig roestvrij staal van 48,5x29x88,5 cm, waarmee verschillende vissen (forellen, zalmen, paling...) en vleeswaren, zelfs grote hammen, gerookt kunnen worden. Roken is mogelijk zowel warm als koud. Warm roken maakt het mogelijk om (voor de smaak) te roken terwijl de voedingsmiddelen worden gekookt. Dit gebeurt door uw roker voor te verwarmen met meerdere...
Portfolio (195)
Frankrijk, Paris
... het al zijn sporenelementen en mineralen. De milde rokerigheid, 140 uur koud gerookt in beukenhoutrook, geeft het zijn diepe smaak. 100% zeezout gerookt met beukenhout. Natuurlijke koude rokerij zonder aroma of kunstmatige kleurstoffen. Niet-gejodeerd, niet-fluoride. Goddelijke finishing touch op gegrild vlees of vis.
Portfolio (21)
Frankrijk, Carquefou
...Een compleet assortiment aan roasts: traditioneel gerookt, Orloff, bosstijl, geitenkaas & geconfitureerde tomaten, drie kazen, pruimen-aprikosen, tartiflette, En ook gemarineerd vlees: Mexicaanse ribben, Provençaals, enz.
Frankrijk, Les Eyzies De Tayac
...De zeer snelle slacht van onze vissen gebeurt volgens de traditionele Japanse techniek IKEJIME, die het dierenleed vermindert en zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit van het vlees en een lange houdbaarheid. De gerookte zalmfilet in sashimi-stijl wordt zorgvuldig geselecteerd uit onze mooiste filets. Deze worden ontdaan van graten, met droog zout gezouten en voorzichtig gerookt met beukenhout...
Portfolio (18)
Frankrijk, Lyon
...Onze hertenpaté met morieljes, een gewaardeerde en prestigieuze lentepaddenstoel, garandeert u een fijne en verfijnde proeverij, met tonen van hazelnoot en gerookt vlees.
Portfolio (40)
Frankrijk, Wissous
...4) Marketingondersteuning: samenwerking om onze producten te promoten en hun zichtbaarheid te vergroten. Wij commercialiseren de volgende productlijnen: zoute/zoete kruidenierswaren, dranken, alcohol, delicatessen, verse/diepgevroren/cateringproducten, fruit en groenten, gerookt vlees en gevogelte, vis, vlees en worstjes, bloedworst, gezouten vlees, en nog veel meer. Onze klanten zijn professionals uit de handel, de horeca, de grootdistributie, de industrie en groothandels. Gevestigd in Wissous, Essonne, staat ons team klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over onze producten.
Portfolio (186)
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
... zout, worden ze vervolgens langzaam gedroogd met respect voor een traditionele rijping. Na meer dan 9 maanden rijping onthullen ze al hun subtiliteit. DE WORSTEN Wij hechten veel waarde aan het kiezen van de beste stukken voor onze worsten. Afkomstig van de schouder, de buik of de ham van varkens, voornamelijk uit de Auvergne of de Rhône-Alpes, gaat elk geselecteerd stuk vlees in een vakkundig mengsel. Zo zorgen we voor een combinatie van malsheid en aromatische kracht in al onze recepten. Het vullen in natuurlijke darmen gebeurt met de hand.
Portfolio (2)
Frankrijk, Saint-Berthevin
...FCV is een Franse onderneming die zich bezighoudt met de handel in agrovoeding, gespecialiseerd in de export van Franse diepvries- en verse gevogelte. We zijn gevestigd in het westen van Frankrijk, nabij de stad Laval in Mayenne. We exporteren momenteel naar een vijftiental landen. We hebben ons eigen geregistreerd merk: "Marquis de France". We bieden aan in diepvries / vers / halal / gerookt...
Frankrijk, Saint Amour
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play