Frankrijk, Saint Cannat
106km
... most (5°C).\nDe alcoholische fermentatie vindt vervolgens plaats bij lage temperatuur (16 tot 18°C) gedurende 3 tot 4 weken in roestvrijstalen tanks.\nDe uiteindelijke wijn wordt overgeheveld en vervolgens op fijne droesem in roestvrijstalen tanks bewaard tot de botteling.\nPROEVERIJ\nHelder witte wijn met een gouden gele kleur. De neus is expressief en complex, gedomineerd door citrusvruchten en witte bloemen. De mond is fluweelachtig, romig, met frisse aroma's. Elk van de druivenrassen die de assemblage vormen, drukt zijn eigen kenmerkende aroma's, levendigheid en finesse uit."}...
Portfolio (46)
Frankrijk, La Cadière-D'azur
121km
... rode wijnen en de rosé wijnen, is de belangrijkste druif de Mourvèdre. Er zijn ook andere druivensoorten die aanwezig zijn: de Grenache, de Cinsault, de Syrah en de Carignan. Voor de witte wijnen is er een assemblage van twee hoofd-druivensoorten: de Clairette en de Ugni blanc. Het concept van assemblage is zeer belangrijk omdat elke druivensoort zijn eigen specificiteit bijdraagt en zelfs in kleine hoeveelheden, is het de garantie voor de complexiteit van de wijnen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio (8)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play