Frankrijk, Saint Cannat
106km
... van de aroma's en specerijen wordt behouden. De wijnen worden vervolgens enkele maanden apart in tank gerijpt met een subtiele houttoets die plaatsvindt vóór de botteling. PROEVERIJ Donkere kleur met paarse reflecties. Een Cabernet Sauvignon met aroma's van munt, rode vruchten, rijpe paprika, rokerige en licht geroosterde tonen. Volle, smakelijke, goed gestructureerde mond, veel fruit. Deze wijn past goed bij uw rode vlees, pizza. Deze wijn wordt idealiter geserveerd tussen 14°C en 16°C.
Portfolio (46)
Frankrijk, Brue Auriac
84km
... aangevuld met zachte specerijen en vanille. Vervolgens evolueert het naar peperige specerijen en roze bessen. In de mond is de aanzet rond en vol, met specerijachtige tonen, die zich ontwikkelen naar smakelijke noten van zwart fruit en houtachtige tonen die een mooie en lange afdronk ondersteunen. GERECHTEN EN WIJNEN: Rode vlees, vlees in saus, paddenstoelen, kazen DIENST: 18-20°C BEWAARADVIES: Nu drinken of zal verder verbeteren in de komende 5 jaar...
Portfolio (7)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play