Frankrijk, Montelimar
...Ontdek deze heerlijke zachte Nougats met Caramel en Guérande Zout. Een harmonieuze mix van honing, amandelen en caramel, deze gearomatiseerde nougats zullen de zoetekauwen blij maken. Gekookt in een ketel, deze zachte nougat met Caramel is gemaakt volgens een uniek recept. Sinds 1920 is de maison Diane de Poytiers een ambachtelijke nougatmaker en heeft het ook vele recepten voor fruitnougat ontwikkeld. Referentie:267401 GEWICHT (in KG):5 Verpakking:1 BTW:20,0%...
Portfolio (154)
Frankrijk, Boissy Saint Leger
Maître artisan chocolatier du val de marne sinds 1960. Sinds drie generaties maakt de familie Janin chocolade op traditionele wijze. Een van de laatste ambachtelijke chocolaterieën van Ile-de-France. De chocolade is gemaakt van de beste cacaobonen en met grote zorg bereid, met respect voor de traditie van weleer. Chocolats Janin is een chocoladefabriek in het 94 waar Stéphane Janin, chocolatier Îl...
Portfolio (36)
Frankrijk, Joinville-Le-Pont
...Maison Wagram CBD Melkchocolade Breid uw productlijn uit met hoogwaardige CBD-geïnfundeerde chocolade. Ontworpen met romige cacaoboter en zoete vanille, zal de CBD-toets voldoen aan de wensen van uw klanten. De producten van Maison Wagram zijn het resultaat van Franse ambachtelijke productie.
Portfolio (222)
... perceel Lange vatrijping van 3 weken Malolactische fermentatie in vaten Verouderd in Franse eiken vaten gedurende 12 maanden Druivensoorten 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot BESCHRIJVING Met een heldere granaatkleurige robe onthult de Château Lalande rode wijn een heerlijke bouquet van rode vruchten en cacao in de neus, met tonen van geroosterd hout. De smaak opent met een soepele en ronde aanval, die evolueert naar fruitige noten met delicaat verzachte tannines. Een grand wijn uit Saint-Julien.
Portfolio (96)
Frankrijk, Gennevilliers
Maison Nialé heeft zich als doel gesteld om iedereen de mogelijkheid te bieden om de smaken en voordelen van lokale culturen te ontdekken, via een sensorische reis naar Mali. Wij bieden op de markt kwalitatieve producten aan, voortkomend uit een ecologische en humanistische aanpak, terwijl we samenwerken met zorgvuldig geselecteerde lokale coöperaties. Om de kwaliteit van de aangeboden producten...
Portfolio (27)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Kleine schijfjes van gebrande amandelen en hazelnoten, omhuld met pure chocolade of melkchocolade. Ingrediënten Pure chocolade 62% cacao (cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator sojalecithine, natuurlijke vanille-extract), melkchocolade 34% cacao (cacaobonen, suiker, cacaoboter, VOLLE MELKPOEDER, emulgator sojalecithine, natuurlijke vanille-extract), HAZELNOTEN, AMANDELEN.
Portfolio (142)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...Voor ons Paasassortiment hebben we kleine Maison-eieren bereid, gevuld met karamel (gezouten boterkaramel, banaan en passievrucht) en praliné (hazelnoot, pinda, kokos, geroosterde maïs, sesam), evenals kleine schattige dieren van chocolade (pure chocolade, melkchocolade en witte chocolade met Tonkaboon en Madagascar-vanille). DEZE ARTIKEL KAN WORDEN VERZONDEN VIA COLISSIMO OF CHRONOPOST Netto Gewicht (g ca.): Van 125 tot 700 g ca. afhankelijk van uw keuze Bewaarcondities: Beschut tegen licht en droog Optimale consumptieduur: 3 maanden Referentie: BALLOTIN ASSORTIMENT PAASCHOCOLADES...
Portfolio (85)
Frankrijk, Faverolles-Sur-Cher
...Een gekruide cacao, precies goed voor het maken van je warme chocolademelk of een chocoladesaus voor je desserts! Ingrediënten: Ongezoet cacaopoeder, suiker, specerijen (cannelle, kardemom, kruidnagel, steranijs), zuurteregelaar kaliumcarbonaten. Bewaren op een droge plaats. Voedingsinformatie Energie 965 KJ / 231 Kcal Vetten 0.15 g waarvan verzadigde vetzuren 0.03 g Koolhydraten 56.0 g waarvan suikers 55.0 g Eiwitten 0.43 g Zout 0.01 g Ten minste houdbaar tot 12 maanden...
Portfolio (28)
...Tarwemeel, Boter, Suiker, Kippenei, Cacao (6%), Hazelnoot (2%), Fleur de sel (1%), Zout Formaten: 180g & 100g...
Portfolio (12)
Frankrijk, Peyruis
La Maison Manon is ontstaan uit de ontmoeting tussen René MANON, imker, en Louis BELLON, patissier. Zo transformeren al meer dan een eeuw de wonderen die door onze regio worden geproduceerd, tot vreugde van alle fijnproevers. De Confiserie-Chocolaterie MANON is gevestigd in Peyruis in de Alpes-de-Haute-Provence (04), in het hart van de Val de Durance, tussen de Provence en de Alpen. 100...
Portfolio (51)
Frankrijk, Épaignes
... het eindproduct kunnen bewaken. Zo behouden we ons vakmanschap en garanderen we de "fabrication maison" van onze heerlijke escargots. Ons team van chocolade-liefhebbers creëert, verpakt en ontwikkelt honderden recepten die we al meer dan 50 jaar aanbieden aan bakkers en delicatessenwinkels in Frankrijk en internationaal. We voeren dit nauwkeurige werk dagelijks met plezier uit, altijd met respect...
Portfolio (184)
Frankrijk, Pointe Noire
Frankrijk, Bourges
Frankrijk, Besancon
Frankrijk, Nanterre
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play