Frankrijk, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES is een Landaise bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en commercialisering van eendenvlees. De moderne productielocatie heeft zijn Europese goedkeuring en de certificering voor eendenlever van de Zuidwest. Zo produceert LE GRENIER DES GASTRONOMES rauwe eendenlever, eendenborst, gedroogde en gerookte eendenborst, eendenconfit, eendenvet, halfgare eendenlever en eendenlever in blik. LE GRENIER DES GASTRONOMES zet zich in om u producten van hoge kwaliteit aan te bieden.
Frankrijk, Malataverne
... meer dan 1000 smakelijke producten, zorgvuldig geselecteerd in naam van de gastronomie en de culinaire traditie. Het is door u originele en verrassende gerechten aan te bieden dat ons assortiment, dat niet beschikbaar is in de grote distributie, varieert van ambachtelijk gebakken chips tot ambachtelijke nougatgebak, inclusief limonade, en vergeet onze groenteconserven, biologische soepen, terrines, heerlijke taarten of onze goddelijke tapenades niet. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio (188)
Frankrijk, Gourdon
Het bedrijf VALETTE is sinds 1920 gespecialiseerd in de productie en verkoop van foie gras en zwarte truffel uit de Périgord. VALETTE FOIE GRAS is een familiebedrijf dat authentieke en regionale gerechten verkoopt. Wij bereiden deze producten royaal en bieden ze ook aan in typische bereidingen uit het Zuidwesten van Frankrijk, zoals cassoulet. Wij distribueren onze producten in Frankrijk en naar het buitenland.
Frankrijk, Pomarez
Sinds drie generaties produceert de familie DUMECQ, gelegen in het hart van de Chalosse, foie gras. Naast foie gras produceert het bedrijf DUMECQ ook conserven en verse producten van de boerderij. Het biedt een breed scala aan producten: verse producten (eendenfilets, hele eend, eendenfoie gras, eendenborst), eendenfoie gras in blik of pot, eendenborsten, gésiers, confits, eendenpoten en -vleugels in blik, streekproducten in blik (eendenchichons, eendenrillettes met foie gras...) en geschenkpakketten.
Frankrijk, OSSES
...Gevestigd in het Baskenland, is het bedrijf ARNABAR gespecialiseerd in de productie van foie gras en Baskische producten. Zo produceert en commercialiseert het de volgende streekproducten: bloc de foie gras, hele foie gras, mi-cuit foie gras, eendenconfit, axoa, Baskische recepten, patés en rillettes, worstjes, vleeswaren, piment d'Espelette, wijnen en dranken uit het Baskenland, zoete specialiteiten, zeeproducten, enz. ARNABAR biedt ook gastronomische geschenkpakketten aan die als bedrijfsrelaties cadeau kunnen worden gegeven.
Frankrijk, Barcus
DE BOERDERIJ UHARTIA is de specialist in boerderij-eenden. We hebben een traditionele eendenhouderij opgezet en een maïsvoederingsatelier voordat we begonnen met de ambachtelijke productie van boerderijproducten in onze CEE-normgebonden faciliteiten. Zo bieden we een breed scala aan producten op basis van eend, zoals eendenlever, eendenconfit, eendenrillettes, patés met eendenlever en bereide gerechten zoals eendenstoofpot of gevulde couscous.
Frankrijk, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE werkt nauw samen met professionals in de voedingssector om oplossingen te bieden voor hun cateringactiviteiten en om hen te voorzien van foie gras. EURALIS GASTRONOMIE beschikt over verschillende merken afhankelijk van de gewenste markten, zoals ROUGIÉ, MONFORT of JEAN STALAVEN. Wij zijn de specialisten in de fokkerij en verwerking van eenden en ganzen.
Frankrijk, Lanzac
... gerechten. Ook worden er voorgerechten aangeboden zoals eendenrillettes en patés op basis van foie gras, evenals specialiteiten zoals eendenconfit met sinaasappel en Lanzaguais cassoulet. De Ferme de Grezelade heeft ook een breed assortiment regionale productpakketten. De producten worden verkocht in onze eigen winkels, delicatessenwinkels en restaurants. Een verbonden seminarzaal en een eetzaal zijn in aanbouw voor het jaar 2016.
Frankrijk, Badefols Sur Dordogne
Le Domaine de la Barbe, ook wel Foie Gras Kuster genoemd, produceert eenden- en ganzenlever. Het domein biedt foie gras aan zonder toevoegingen of chemische conserveermiddelen. Het domein verkoopt ook specialiteiten met foie gras, zoals patés, rillettes, grattons, confits, gésiers, geconserveerde specialiteiten, gedroogde magrets en bereide gerechten zoals cassoulet Périgourdin. Als verwerkers v...
Frankrijk, Montaut
...Aquitaine-kaviaar, cassoulet, daube, enz. Maison staat bekend om zijn kwaliteit (IGP LANDES en SUD-OUEST certificering, Label Rouge) en zijn reputatie. Het verkoopt zijn producten in Frankrijk en in het buitenland via delicatessenwinkels, wijnwinkels, voedingswinkels, restaurateurs en cateraars.
Frankrijk, Hagetmau
Sinds 1929 is het bedrijf BESSE FOIE GRAS gespecialiseerd in de productie en verkoop van foie gras. Zo biedt het bedrijf halfgare foie gras, eendenfoie gras, ganzenfoie gras en specialiteiten met foie gras aan. Daarnaast biedt het ook terrines, patés, eendenconfit, Landais cassoulet en gastronomische geschenkpakketten voor ondernemingscommissies aan.
Frankrijk, Montfort En Chalosse
Opgericht in 1982, verenigt de coöperatie FOIE GRAS DE CHALOSSE vandaag de dag 80 producenten. Vastbesloten om hun vakmanschap, lokale tradities en de kwaliteit van hun producten te behouden, hebben de boeren zich sinds 1999 ingezet voor de Label Rouge-aanpak. Alle dieren worden in de open lucht gehouden, vetgemest met maïs in gezamenlijke parken. Ze zijn minimaal 104 dagen oud wanneer ze de coöperatie binnenkomen. De coöperatie FOIE GRAS DE CHALOSSE produceert foie gras, gésiers, confits, magrets, manchons, rillettes, terrines en eendenpatés.
Frankrijk, Cahors
SUDREAU is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van foie gras, eendenborst, gizzards, eendenrillettes, eendenconfit en typische gerechten uit het Zuidwesten, zoals Coq au Vin uit Cahors of cassoulet.
Frankrijk, Frespech
Het familiebedrijf SOULEILLES FOIE GRAS produceert al generaties lang foie gras. Een traditionele fokkerij, een gezonde voeding, een diervriendelijke voeding en een unieke ambacht maken het mogelijk voor het bedrijf om producten van hoge kwaliteit te produceren. Naast foie gras biedt het bedrijf zijn klanten terrines, patés, foie gras-crèmes, eendenborst, worstjes, grattons, gésiers, eendenfilet...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play