Frankrijk, Outreau
CHANNEL SEA FOOD is een bedrijf uit de Hauts de France dat gespecialiseerd is in de import en export van zeeproducten. Onze groep houdt voortdurend toezicht op de genetica en de creatie van nieuwe soorten, waardoor we een belangrijke speler op de markt zijn. Altijd luisterend naar onze klanten, nemen we uw suggesties zeer serieus om de kwaliteit van onze producten te verbeteren. Al meer dan 30 ja...
Portfolio (172)
Frankrijk, Le Puy Ste Reparade
...vanille, persistent Voedselcombinaties: - Gegrilde kreeft met cognacsaus. - Traditionele Coq au vin blanc. - Quasi van kalfsvlees met eekhoorntjesbrood en chanterelles. - Schelpdieren. - Kaasplank met karakter.
Portfolio (17)
Frankrijk, Baie-Mahault
...Ontdek onze vacuümverpakte kreeften, gevangen in de puurste wateren om een uitzonderlijke kwaliteit te garanderen. Elke kreeft wordt zorgvuldig voorbereid en vacuüm verpakt om al zijn versheid en delicate smaken te behouden. Perfect voor gastronomische gerechten, zal het de liefhebbers van zeevruchten verrassen met zijn malse textuur en verfijnde smaak. Bestel nu voor een culinaire ervaring van hoog niveau.
Portfolio (51)
Frankrijk, Capbreton
Welkom bij StepArt, waar elk t-shirt een verhaal vertelt, waar elk accessoire een kunstwerk op zich is. Ons verhaal is dat van twee vrienden uit de kindertijd, verenigd door een gemeenschappelijke passie: het creëren van een merk dat de artistieke diversiteit en de individuele expressie viert. Bij StepArt geloven we in de kracht van samenwerking. Daarom werken we samen met kunstenaars uit verschi...
Portfolio (187)
Frankrijk, Mietesheim
...Gemaakt van oude wijn en druivenmost, zal balsamicoazijn uit Modena biefstukfilets, gegrilde kreeft en salades verbeteren. Ingrediënten: Wijnazijn, gekookte druivenmost. Bevat sulfieten.
Portfolio (80)
Frankrijk, Appietto
...Metalen doos met 150g klassieke canistrelli. Serie van 12 originele blikken die de 12 sterrenbeelden in Corsicaanse stijl weergeven. Deze doos is geïllustreerd met een originele tekening van Julien Osty en stelt het sterrenbeeld Kreeft met humor voor. De Kreeft is gevoelig, genereus en wispelturig, zoals te zien is op deze doos met Corsicaanse canistrelli. Zodra de heerlijke Corsicaanse koekjes...
Portfolio (118)
Frankrijk, Auxerre
... de mer (homard rôti sauce aux agrumes, homard à la Maltaise servi froid), fromages (roquefort), desserts (salade de fruits exotiques, glace châtaignes, tarte feuilletés aux pêches jaunes)":"voorgerechten (foie gras), vlees (geroosterde kip met gekonfijte citroenen, kalfszwezerik met morieljes), vis & zeevruchten (geroosterde kreeft met citrus saus, koude kreeft à la Maltaise), kazen (roquefort...
Portfolio (190)
Frankrijk, Lys Haut Layon
...Terroir: Klei-grindachtige bodem op schisten Situatie: Haut layon Vinificatie De alcoholische fermentatie en de rijping worden gedurende een jaar in vaten uitgevoerd. Proeven tussen 10 en 12°C Oog: Geel Neus: Fruitig, compote, abrikozen Mond: Aroma's van gele vruchten en tonen van gekonfijte vruchten Bewaarpotentieel: 5 jaar Evenwicht: Droog Wijn-spijs combinaties: Vis in saus, jakobsschelpen, wit vlees en harde kazen. Lotte à l’américaine, kreeft met room en kip met witte saus. Snoei: Dubbele Guyot Hoogte: 100 tot 120 m...
Portfolio (43)
Frankrijk, Soing-En-Sologne
...L’Enclos des Roses is de essentie van de Gaillac-expressie: originele druivensoorten, mooie texturen, allemaal fris. Kruidig en fruitig voor de rode wijnen, mineraal en subtiel citrusachtig voor de witte. De Chateau Enclos des Roses Blanc is een grote Mauzac, gerijpt in eikenhouten vaten met veel finesse. Een grote wijn, simpelweg. Hij zal perfect passen bij een kreeft en nog veel meer. Domein: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellatie: GAILLAC Regio: ZUID-WEST Kleur: Wit Druivensoorten: Mauzac Teeltwijze: Biologische conversie Karakter: Droog Inhoud: 75cl Oogstjaar: 2018 Karakter witte droge wijn: Vol...
Portfolio (100)
Frankrijk, Roubia
...aroma's van witte vruchten. Mond Vol, subtiele tonen van exotisch fruit, vanilletonen, vette tannines, soepel, licht mineraal, gestructureerd lichaam, goede intensiteit, goede persistentie. Gerechten & wijncombinaties Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen, Kreeft, Kaviaar, Rugfilet van kabeljauw, Vis in witte saus Serveertemperatuur: 10° - 12° Kleur: Wit Druivenras: Clairette, Grenache blanc, Marsanne, Roussanne, Ugni blanc Alcohol: 13% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)
Frankrijk, Boulogne Sur Mer
...wat een concurrerende prijs mogelijk maakt voor een breed scala aan producten uit de Boulogne-visserij, maar ook uit diverse bronnen via onze logistieke netwerken (Normandische oesters, koninklijke krabben uit Noorwegen, kreeft, zalmeieren, bewerkte producten...).
Frankrijk, Rungis
...J’Océane is importeur van zeeproducten: import van tonijn, import van zwaardvis, import van sint-jakobsschelpen en import van kreeft. J'Océane is een onmisbare partner geworden voor de Franse horeca, maar ook voor de Japanse horeca. In staat om elke dag het beste van de zee te bieden, is het succes van het bedrijf te danken aan de expertise van zijn teams, de kwaliteit van zijn gespecialiseerde...