Frankrijk, Le Lauzet Ubaye
... gekonfijt met suiker. De geurige viooltjes hebben een lange geschiedenis van gebruik in de kruidengeneeskunde. Onze likeur wordt zeer koud geserveerd en dient ook als basis in tal van cocktails en diverse culinaire bereidingen. Een scheutje violette likeur in witte wijn voor een elegante kir!
Portfolio (41)
Frankrijk, Paris
...U komt op een winteravond thuis van uw werk in uw woning in Bullion (78830) en daar is de vervelende verrassing: het is vreselijk koud en het is onmogelijk om de verwarming weer aan de praat te krijgen! Er is maar één mogelijke oorzaak: uw verwarmingssysteem is defect. In dit geval is er maar één oplossing nodig, namelijk contact opnemen met een professionele loodgieter om te profiteren van zijn...
Portfolio (1181)
Frankrijk, Bohas-Meyriat-Rignat
... 'verbluffende' ijsthee, laat het trekken in heet water (70-80°C) gedurende 2 tot 3 minuten. Verwijder de getrokken bladeren. Voeg naar wens suiker (of honing) toe aan je nog warme infusie en laat het rusten. Zodra de infusie is afgekoeld, zet je het 30/40 minuten in de koelkast. Op het moment van proeven, voeg enkele ijsblokjes toe, en eventueel enkele stukjes vers fruit of verse muntbladeren. Serveer altijd koud, en laat je betoveren! Referentie:RECCOMM100...
Portfolio (187)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
...Vers gesneden, gewassen en na de oogst ingevroren. Voor gekookte gerechten, salades, sauzen, soepen... Bij voorkeur koud gebruiken. Ook geschikt voor warme toepassingen. Gewicht: 50g...
Portfolio (184)
Frankrijk, Landeleau
...zonnebloemolie, zout, gist Praktische tip: In de pan: smelt een klontje boter en verwarm 30 seconden aan elke kant. In de magnetron: verwarm 10 tot 20 seconden maximaal, het is alsof hij net vers gemaakt is! Geserveerd met een bolletje ijs en slagroom: een dessert dat door iedereen gewaardeerd wordt!
Portfolio (3)
Frankrijk, Pertuis
...Bij de Saumoneraie Saint Martin, een ambachtelijke rookwerkplaats, respecteren we de grote traditie om echte liefhebbers de smaak van authentieke zalm te laten ontdekken. Elke zalm wordt individueel behandeld, hij is vers geselecteerd (en niet bevroren), droog gezouten met Guérande zout "Nature&Progrès", en voorzichtig koud gerookt met beukenhout, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. We bieden ook een verfijnde selectie van gerookte en gemarineerde zalm aan, zoals pastis venkel, Bourbon peper en wodka dille.
Frankrijk, Brive La Gaillarde
... te behouden, in het bijzonder de nuttige melkzuurbacteriën voor de darmflora en enzymen. Onze Honingen Onze poly-florale honingen weerspiegelen onze natuurlijke omgeving, rijk aan bloemen. Uitstekend antibacterieel, behandelt het aandoeningen in de KNO-sfeer en huidinfecties; het product bij uitstek voor diabetici met zijn lage glycemische index, we ontzegelen de honing koud en extraheren het op de dag van de oogst.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play