Frankrijk, Arengosse
...Samenstelling: ongeraffineerde bietsuikers, natuurlijke cola-aroma, natuurlijke kleurstof bruin (E150C), knapperige suiker. Er kunnen sporen aanwezig zijn van ei, melk, mosterd, pinda's, weekdieren en schaaldieren, vis, sesamzaad en soja. Referentie:SUCRE0030B...
Portfolio (200)
Frankrijk, Brignais
... praline* 8% (suiker*, amandelen* 18%, tarwsiroop, kleurstof (concentraat van radijs* en wortelen*), olie van oliezaad*, rijstkorrels*, amandelen in stukjes*. *Ingrediënten uit de biologische landbouw. Kan sporen bevatten van andere noten, melk, soja. Voedingswaarden per 100 g Energie: 1733 kJ / 412 kcal Vetten: 10 g (waarvan verzadigde vetzuren: 1,3 g) Koolhydraten: 67 g (waarvan suikers: 21 g) Voedingsvezels: 8,7 g Eiwitten: 9,2 g Zout: 0,03 g Gewicht: 325g BIO: Ja 100% Plantaardig: Ja...
Portfolio (26)
Frankrijk, Avançon
...De Bloemenhoning snoepjes zijn een heerlijke traktatie die de zoete smaak van honing combineert met de knapperige textuur van snoepjes. Gemaakt van pure honing, zijn deze snoepjes perfect voor een smakelijke pauze of om de keel te verzachten. Elk snoepje is een explosie van smaken, die een unieke smaakervaring biedt die zowel jong als oud zal verrassen. Naast hun heerlijke smaak zijn deze...
Portfolio (62)
Frankrijk, Montelimar
...Sachet met Montélimar NOUGAT HARD, in een zak van 500g, gewaardeerd om zijn smaak en zeer knapperige textuur. De harde nougat van Montélimar van het huis Diane de Poytiers is gemaakt volgens een recept dat, zoals de traditie het voorschrijft, voornamelijk bestaat uit honing, amandelen, pistachenoten, suiker, eiwitten en vanille. Referentie: 103452 GEWICHT (in KG): 0.500 Verpakking: 8 BTW: 20.0%...
Portfolio (154)
Frankrijk, Appietto
...% (Tarwemeel, Suiker, Zonnebloemolie) Bewaring: Bewaren op een droge plaats en uit de buurt van warmte Voedingswaarde verklaring per: 100 g Energie: 2241 kJ (537 kcal) Vetten: 34 g Verzadigde vetzuren: 5,7 g Koolhydraten: 52 g waarvan Suikers: 30 g Eiwitten: 5,3 g Zout: 0,30 g...
Portfolio (118)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: suiker van niet-EU oorsprong, bloem, 17,78% noten, eiwit. Voedingswaarden per 100g: Energie 1634Kj, 388Kcal, vet 11g, waarvan verzadigd vet 1,1g, koolhydraten 67g, waarvan suiker 56g, eiwit 5,2g, zout 0,07g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Etaples
...Onze Pâte à tartiner is het resultaat van een combinatie van Chocolat noir Excellence 55 % en een heerlijke praliné Amandes Noisettes. Ontdek dit originele en smakelijke recept waaraan heerlijke stukjes knapperige crêpes dentelles zijn toegevoegd. Altijd meer smaken met deze knapperige versie! Ingrediënten: amandelen, hazelnoten, suiker, Chocolat noir 55 %, stukjes crêpes dentelles. Houdbaarheid: 6 maanden.
Portfolio (13)
Frankrijk, Olivet
... hoge mineralengehalte. Tot slot bevat de amandel een grote hoeveelheid vezels en plantaardige eiwitten. Proefadvies Te gebruiken als zoete snack, bij de koffie of als dessert. Bewaren op een koele, droge plaats, beschermd tegen licht. Ingrediënten Amandelen*, cacaomassa*, suiker*, cacaoboter*, arabische gom*, zonnebloemolie*, vanillepoeder*, sojalecithine* *uit biologische landbouw...
Portfolio (114)
Frankrijk, Malataverne
...want het wordt tot op de dag van vandaag nog met de hand gedaan. Met een zorgvuldig bewerkte recept om de beste aroma's te verkrijgen, krijg je een knapperige en delicate vanillesmaak die perfect samengaat met een van de dranken die de reputatie van Languedoc-Roussillon maakt: de rosé wijn... Je kent waarschijnlijk de wijnen uit Bordeaux of Bourgogne... maar wist je dat Languedoc-Roussillon de oudste wijnregio is? Het begon allemaal met de Grieken, rond 500 voor Christus...
Portfolio (188)
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten pure chocolade 70% (cacaoboter - suiker - sojalecithine - natuurlijke vanille-extract) Chocolade 36% (cacaoboter - suiker - melkpoeder - niet-GGO sojalecithine - natuurlijke vanille-extract) - gember - abrikozen - papaja's - vijgen. Gewicht 100g Referentie:TUBCD...
Portfolio (97)
Frankrijk, Biguglia
...)= 915 materie vet(g)= 0.4 waarvan verzadigde vetzuren(g)=0 hydraten(g)=52 waarvan suikers(g)=51 eiwitten(g)=1 zout(g)=0 Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Corsicaanse Zwarte Vijgen 53%, suiker, Muscat AOC Cap Corse van Mlle D in PATRIMONIU 13%, water Netto gewicht: 220 g Herkomst: Corsica...
Portfolio (68)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...Vlezige stukjes gekonfijte gember omhuld met een knapperige pure chocolade. Ingrediënten: gekonfijte gember (gember, suiker), pure chocolade (cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator zonnebloemlecithine, vanille) Voedingswaarden per 100g: Energie 1641kJ / 390kcal, Vetten 13g, waarvan verzadigde vetzuren 7,6g, Koolhydraten 63g, waarvan suikers 59g, Eiwitten 2,7g, Zout 0,03g Bewaren op een koele, droge plaats (16 - 20°C). Houdbaarheid: 6 maanden Netto gewicht: ongeveer 150g...
Portfolio (85)
Frankrijk, Mietesheim
...Kleine, stevige en knapperige witte uitjes. Perfect voor het maken van blanquette of fricassées. Ze zijn ook geliefd bij een traditionele raclette in de winter, om te snacken bij de borrel of verwerkt in salades. Ingrediënten: Uien, water, azijn, zout, suiker, conserveermiddelen: E220 (sulfieten), E223 (sulfieten). Ook verkrijgbaar in een pot van 370ml.
Portfolio (80)
Frankrijk, Talant
...Breng krokante en knapperige texturen aan uw creaties met onze glinsterende crêpe dentelle (Brisures de gavottes), geproduceerd in Frankrijk, gegarandeerd palmolie-vrij. Maak knapperige bases voor desserts, borddesserts, koekjes en ijs. De glinsterende crêpe dentelle Déco ’Relief is natuurlijk, zonder palmolie, zonder kleurstoffen, zonder conserveermiddelen, en bestaat uit tarwebloem, suiker...
Portfolio (192)
Frankrijk, La Seauve Sur Semene
...Wat zijn de Crousticks Chocolat Noir? Een koekje met rijstmeel, maïs en 5% suiker, dat is alles. Een goede pure chocolade met minimaal 48% cacao zonder lecithine erin, die de zoetekauwen zal verrassen! Niet meer dan dat! Ingrediënten: PURE CHOCOLADE 50% Rijstmeel, maïsmeel, volkoren rijstmeel, rietsuiker Sporen: Soja, Melk, Noten, Pinda's...
Portfolio (7)
Frankrijk, Gennevilliers
... conserveermiddelen, in overeenstemming met de geldende regelgeving. Dominante noot: Frisheid gebracht door de ananas en exotische smaak gebracht door de kokosnoot. Ingrediënten: Ananas 30%, Kokosnoot 30%, Suiker 40% Textuur: confituur met knapperige stukjes kokosnoot. Proefadvies: op brood, gebak, yoghurt of kwark, patisserie.
Portfolio (9)
Frankrijk, Chazelles Sur Lyon
... grondstoffen, zonder kleurstoffen, conserveermiddelen of aroma's. Fabrikant van pasta's om te smeren zonder palmolie, gemaakt van cacao. Fabrikant van speculoospasta, hazelnootvullingen, producten zonder suiker voor diabetici, enz. Creativiteit zonder grenzen, fantasierijke gekte, nadruk op smaak, traditie, vakmanschap en productiegeheimen leiden tot sprankelende, knapperige pasta's om te smeren, met AOC Espelette-peper, gezouten boterkaramel, speculooscrème en meer.
Frankrijk, Geudertheim
...-beurre – ontbijtkoekjes – cookies – mini cookies – met chocolade bedekt – pretzel – Nic nac – speculoos – hartvormige koekjes – assortiment koekjes … - Knapperige muesli o Bio / conventioneel / met toegevoegde waarde (zonder suiker, hyperproteïnes, zonder toegevoegde suiker, voedingsclaim…) Apparatuur: Verpakking in doos of folie (geprint / transparant) in recycleerbare of niet-recycleerbare kwaliteit...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play