...Naast onze foie gras bieden wij een breed scala aan bereide gerechten aan. Gevarieerd, onze bereide gerechten vertegenwoordigen het vakmanschap van onze regio, het zuidwesten. Ontdek: Alicuit, eendenconfit, zonovergoten parelhoen, cassoulet met confit eendenpootjes, haan in wijn, salmis van houtduif.
Portfolio (4)
Frankrijk, Ploërmel Cedex
...De oosterse omeletten van Cocotine zijn verrijkt met heerlijke milde specerijen om gasten gastronomische gerechten uit de hele wereld aan te bieden! Verpakking van 2,5 kg of 10 kg.
Portfolio (52)
Frankrijk, Ham
...De vinaigrette La Citronnée is een perfecte combinatie van Verveine en Citroenmelisse. Deze twee aromatische kruiden zijn zorgvuldig geselecteerd om hun delicate geur en citroenachtige smaak. Gecombineerd met een hoogwaardige azijnbasis, geeft dit de vinaigrette een ongeëvenaarde frisheid en een subtiele zuurheid die uw salades zal opvrolijken. Deze kant-en-klare vinaigrette is ideaal om uw...
Portfolio (127)
...Onze Extra Vergine Olijfolie HOVEA is beschikbaar in verschillende verpakkingen: 20 ml; 150 ml; 250 ml; 500 ml; 1L; 5L; 200L; 1000L. (Flessen en Blikken) Ze is verkrijgbaar in Groene Fruitige, vroege oogst, robuust en Rijpe Fruitige, late oogst, mild. Wij kunnen onze klanten ook voorzien van Olijfolie en Extra Vergine Olijfolie volgens hun behoeften.
Portfolio (10)
Frankrijk, Lyon
...Cayennepeper_350g_Yooness - Conserven Verpakking per doos: 12 UVC Palletverpakking: 143 dozen Producttype: Heet Peper Familietarief: Kant-en-klare Gerechten...
Portfolio (124)
Frankrijk, Bréal-Sous-Montfort
...Stel je voor als een "gereedschapskist" voor de keuken, "Cooking Box" verzamelt de selectie van de beste fondsen, fumets en bouillons van de nieuwe generatie van Saveur! - Formulering zonder palmolie en zonder smaakversterkers - Zorgvuldig bestudeerd zoutgehalte - Een verklaring van Natuurlijke Aroma's in overeenstemming met de nieuwe geldende regelgeving Toepassing: Basis sauzen Kant-en-klare gerechten Soepen Zeevruchten Kruiden voor groenten of salades Fondsen, bouillon, visfumet, natuurlijke aroma's, zoutreductie, zonder palmolie, zonder smaakversterker, 100% natuurlijke ingrediënten...
Portfolio (3)
Frankrijk, Bruges
...Pizza's Quiches Taarten Kant-en-klare maaltijden (gebakken, lasagne, hachis parmentier, ...) Sinds de jaren '80 biedt ons bedrijf een breed scala aan diepvries- en bevroren voedingsproducten uit de hele wereld aan. Onze kennis van de markten sinds onze oprichting, gecombineerd met onze technische kennis van 'koude' producten, stelt ons in staat om snel en nauwkeurig in te spelen op de behoeften...
Portfolio (12)
Frankrijk, Geispolsheim-Gare
... horeca? Verkoop uw kant-en-klare gerechten, om mee te nemen, in Weck potten, afgesloten met hun coiffe. Ze bieden een goedkopere en praktischere alternatieve voor het traditionele glazen deksel, en zijn handiger voor afhaal en transport. Beschikbaar en aanpasbaar voor alle diameters (60, 80 en 100 mm) van het volledige assortiment Weck potten! 100% gegarandeerd vrij van BPA en ftalaten. Exclusief bij MCM Emballages.
Portfolio (48)
Frankrijk, Sète
... - diepvries vis - diepvries fruit - diepvries groenten - diepvries paddenstoelen… Om de kwaliteit en veiligheid van de producten die we distribueren te waarborgen, hebben we een managementsysteem opgebouwd volgens de norm ISO22000. Sinds 2021 is het kwaliteitsmanagementsysteem gecertificeerd volgens de IFS Broker v3-norm.
Portfolio (42)
Frankrijk, Lessay
Het bedrijf CRÉALINE SAS is gespecialiseerd in de bereiding en distributie van kant-en-klare gerechten op basis van groenten.
Frankrijk, Paris
... aanbiedt. Ons doel: de Middellandse Zee op je bord brengen! Onze gerechten worden zorgvuldig bereid met respect voor de ingrediënten en specerijen, en de nauwkeurigheid van de koks die zorgen voor een uitstekende culinaire reis. De meest populaire en iconische voorgerechten en kant-en-klare maaltijden zijn samengesteld en geïnspireerd door de authentieke Tunesische keuken. Het geheim van deze...
Portfolio (20)
Frankrijk, Aix En Provence
DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE is een familiebedrijf, opgericht in 1957. Het heeft zijn bekendheid verworven door de productie van het oude Provençaalse recept van de Terrine de Grive. Andere ongekende recepten en specialiteiten uit het Zuidoosten hebben de huidige productlijn gevormd en bijgedragen aan de ontwikkeling van het bedrijf. De specialiteiten uit het Zuidoosten vormen ons productassortiment: Provençaalse terrines, oude terrines, kant-en-klare gerechten in glazen potten, bijpassende sauzen, fruitdesserts.
Frankrijk, St Medard D Eyrans
Opgericht in 1948 in Nérac, in de Lot-et-Garonne, heeft het bedrijf LOU GASCOUN zijn reputatie bijna 50 jaar lang opgebouwd rond één enkel product: de beroemde gele doos met varkensleverpastei, afkomstig uit een familierecept. Al onze producten worden ambachtelijk vervaardigd en zijn gebaseerd op traditionele recepten uit het Zuidwesten, samengesteld uit vers geselecteerde ingrediënten en bereid zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. Wij bieden foie gras, pâtés, palingmatelote, soep uit het bassin van Arcachon, lamprei, enz.
Frankrijk, Pinsaguel
Sinds 20 jaar zet LE CANTONNAIS zich in om u kwaliteitsproducten aan te bieden. De bereide gerechten van Le Cantonnais worden in Frankrijk vervaardigd, met het grootste respect voor de traditionele Aziatische bereidingswijzen. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd en alle specerijen worden uit Azië geïmporteerd voor nog authentiekere smaken.
Frankrijk, Tournefeuille
Het bedrijf DISCOFRA is gespecialiseerd in de distributie van voedingsproducten voor professionals in de collectieve catering. Groothandel in alle soorten producten die bestemd zijn voor de bereiding van maaltijden, van voorgerechten tot desserts.
Frankrijk, Fontaine-Simon
... bijzondere terugwinningssysteem garandeert een maximale organoleptische kwaliteit van de vruchten en behoudt hun voedingsstoffen. Aanpasbaar in verschillende korrelgroottes, heel, in stukjes, in schilfers of in poeder, zijn de gedroogde vruchten beschikbaar in biologisch en conventioneel en combineren ze flexibiliteit en gebruiksgemak voor tal van agrovoedingsapplicaties: koekjes, vleeswaren en worstproducten, chocolade, kant-en-klare maaltijden, voedingssupplementen, zuivel- en kaasbereidingen, dieetproducten, sauzen en specerijen, thee en infusies.
Frankrijk, Fontanes
...Sinds 1985 is Maison Wurfel gespecialiseerd in paddenstoelen in al hun vormen: gedroogd, in olie, als culinaire hulp, kant-en-klare gerechten of terrines. We bieden ook ambachtelijke pasta's, smeersels en zoete lekkernijen aan, met een deel van onze selectie in biologische variant. In onze zoektocht naar authenticiteit en kwaliteit biedt Maison Wurfel ook een selectie unieke producten aan...
Frankrijk, Aigrefeuille D Aunis
...zodat je in alle rust kunt afvallen. Zowel neutraal als oplosbaar, stellen deze eiwitten je in staat om hyperproteïnerijke gerechten vol smaak te bereiden. Voor de haastigen biedt Ligne et Protéines ook kant-en-klare maaltijden en dranken, evenals hyperproteïne snacks aan.
Frankrijk, Revest Du Bion
...Het bedrijf Tossolia is gespecialiseerd in de productie van ambachtelijke tofu, geïnspireerd door waarden zoals respect voor het milieu en duurzame ontwikkeling. Het tofu met een subtiele smaak wordt gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en traditionele vakmanschap. De volgende verschillende producten maken deel uit van het Tossolia-assortiment: De Tofu's, De Koekjes, De Nems, De Gemarineerde Blokjes, De Kant-en-klare Gerechten, De Panisses / Polenta, De Schijfjes...
Frankrijk, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA is een ambachtelijk bedrijf dat zich richt op foie gras, patés en kant-en-klare gerechten. Hoogwaardige producten, met respect voor tradities, zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. BIO-certificering voor een assortiment patés, evenals appelcompote. Drie vegetarische terrines in het assortiment. Realisatie van gastronomische pakketten voor gemeenten en ondernemingscommissies. Export en grote volumes mogelijk.
Portfolio (1)
Frankrijk, Dremil-Lafage
...Gaston & Uw Traiteur van de Zee. Fabrikant van kant-en-klare gerechten voor de visafdeling en traiteur. Gaston is het verhaal van een fabrikant die in 1978 zijn bedrijf oprichtte in de regio Toulouse, in Drémil-Lafage. Onze producten uit de zee worden ambachtelijk vervaardigd en zijn gemaakt van verse ingrediënten: verse kabeljauwfilet afkomstig van wilde kabeljauw. De garantie van een...
Frankrijk, Aubervilliers

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play