Frankrijk, Castelnaudary
... kwaliteit van zijn producten en zijn inzet voor een MVO-beleid. Maison Rivière benadrukt de traditionele Franse recepten van kant-en-klaar gerechten uit het Zuidwesten op basis van vlees. Les Mets de Provence verlevendigen het bord met culinaire hulpstukken, specerijen, smeersels voor aperitief en gerechten en groenten bereid met Provençaalse smaken. Aroma One is de specialist in kruiden...
Portfolio (56)
Frankrijk, Malataverne
... smakelijke, verfijnde en delicate producten. Bent u een onafhankelijke handelaar en wilt u uw delicatessenafdeling nieuw leven inblazen? Wij bieden u: - Een breed assortiment delicatessen - Unieke recepten, speciaal voor u gemaakt - Nieuwe producten elke maand - Verpakkingen die zijn afgestemd op kleine en middelgrote oppervlakken Achter ons merk "les saveurs du clavons" schuilt een assortiment van...
Portfolio (188)
Frankrijk, Paris
... aanbiedt. Ons doel: de Middellandse Zee op je bord brengen! Onze gerechten worden zorgvuldig bereid met respect voor de ingrediënten en specerijen, en de nauwkeurigheid van de koks die zorgen voor een uitstekende culinaire reis. De meest populaire en iconische voorgerechten en kant-en-klare maaltijden zijn samengesteld en geïnspireerd door de authentieke Tunesische keuken. Het geheim van deze...
Portfolio (20)
Frankrijk, Captieux
...Sinds meer dan 20 jaar is het bedrijf FALIERES NUTRITION gespecialiseerd in de productie en verpakking van voedingsmiddelen voor de mens in een "nomadische" situatie. Het bedrijf maakt daardoor kant-en-klare maaltijden voor sporters, avonturiers, militairen, mensen op expeditie in de woestijn, op de oceanen of op de toppen van bergen. FALIERES NUTRITION biedt ook zijn maaltijdpakketten aan voor noodsituaties en sociale hulp.
...In het hart van het hoge Pyreneeën-piedmont, al drie generaties lang, behouden "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS het oude vakmanschap van onze familie, in TOURNAY, een oude bastide uit de 14e eeuw. DE AUTHENTICITEIT: foie gras, confits van gans en eend geselecteerd. DE TRADITIE: koken die al in 1870 werd genoten op het domein van de Lande. DE KWALITEIT: koken uit de Gascogne, voor u gestoofd, ambachtelijk en met de hand ingeblikt.
Frankrijk, Caylus
Sinds 1896 zijn er 121 jaar verstreken en de knowhow van Conserves d’Autrefois blijft zich verrijken. 121 jaar dat we ons vak met passie, nauwkeurigheid en creativiteit uitoefenen… Ons culinaire erfgoed, rijk en het resultaat van talloze recepten ontwikkeld door onze koks in al deze decennia, geeft ons vandaag de dag een waardevolle knowhow voortkomend uit deze erfenis. Gelegen in het hart van Quercy Kent u Conserves d’Autrefois? Aan de ingang van Caylus, in Quercy, zet een team van 19 mensen zich in om het beste van onze regionale gastronomie te promoten. Kom een transparant bedrijf ontdekken.
Frankrijk, Landerneau
Opgericht in 1978 en een dochteronderneming van de landbouwcoöperatie Triskalia, is Gelagri een belangrijke speler op de Europese markt voor diepvriesgroenten en -producten. Met onze beheersing van de keten en de expertise van ons team positioneren wij ons als de leider in agro-ecologie in Frankrijk en Spanje. - Diepvriesgroenten en diepvriesgerechten - Diepvries rauwe groenten - Diepvriesgroentemixen - Diepvriesgerechten - Biologische diepvriesgroenten - Paysan Breton, De diepvriezen...
Frankrijk, Servas
...Onze inzet is gebaseerd op drie pijlers: de strenge selectie van onze leveranciers en grondstoffen, de traceerbaarheid van de producten en ons industriële vakmanschap. Onze producten zijn rechtstreeks geïnspireerd op de recepten uit de regio Bresse en worden gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. We produceren hammen, zwarte en witte bloedworst, en tal van charcuterieproducten zoals kopvlees, Bressan civiers, Lyonse kookworst en andouillettes.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play