Frankrijk, Grigny
...Onmiskenbaar in de traditionele Chinese keuken, onze Chinese dumplings met varkensvlees en maïs zijn bereid van tarwemeel en gevuld met gehakt varkensvlees. Serveer met een mengsel van sojasaus en balsamicoazijn. U kunt ze ook genieten door ze te dippen in pittige, zoetzure of zoete sojasaus, afhankelijk van uw voorkeuren. Netto gewicht zak: 600g Stuks per zak: 30 stuks Aantal zakken per doos: 10 zakken van 600g Aantal dozen per pallet FR: 67 dozen Aantal dozen per pallet EXP: 57 dozen...
Portfolio (10)
Frankrijk, Auray
...marketing- en milieueisen van hun klanten. Hoewel maatwerk voedselverpakking hun core business is, beschikken PLASTOBREIZ en PLASTOLOIR ook over een breed scala aan recycleerbare voedselverpakkingen die bestemd zijn voor vacuüm- en gasverpakkingsprocessen (MAP) of skinverpakking, evenals voor diepvriezen en/of thermische behandeling. Een unieke contactpersoon luistert naar u en begeleidt u...
Portfolio (384)
...Onze voedingsaroma's worden in verschillende vormen aangeboden: vloeistoffen, poeders, emulsies. De verpakkingen zijn beschikbaar in flessen van 30 ml, jerrycans van 250 en 500 ml of in bulk op aanvraag. Ze kunnen worden gebruikt om verschillende categorieën voedsel te maken of eraan toegevoegd te worden: gebak, macarons, ganaches, desserts, mousses, snoep, jam, cocktails of sauzen, maar ook in de chocolade-, ijs-, drank-siroop-, kant-en-klaar maaltijden-, zuivel- en koekjesindustrie.
Portfolio (25)
Frankrijk, Saint Marcel Les Valence
... vers of / en ambient distributeurs ROBOMAT24, met 6 modulaire planken (7e plank optioneel), met een robotarm of lift (afhankelijk van de producttypologie), maken het mogelijk om een grote verscheidenheid aan producten van kleine en gemiddelde afmetingen te distribueren, tot de grootte van een schoenendoos. De automatische winkels ROBOMAT24 en ROBOMAT24MAX kunnen respectievelijk tot 70 en 140...
Portfolio (158)
Frankrijk, Soreze
...Stapelen droogframe. Leg uw pasta's, champignons of kruiden op het gespannen net in een droge en luchtige omgeving om te drogen. Het voedselveilige net is gespannen in een massief beukenhouten frame. U kunt extra frames toevoegen en ze stapelen als er een groot droogoppervlak nodig is. Afmetingen: 50x40 cm Dikte van het frame: 2,6 cm Hoogte met poten: 9,5 cm GARANTIE: 24 MAANDEN Hoofdmateriaal: beukenhout Andere materiaal: voedselveilig plastic doek Kleur: bruin Lengte: 50 cm Breedte: 40 cm Hoogte: 9,5 cm Dikte: 2,6 cm Nettogewicht: 0,750 kg...
Portfolio (195)
Frankrijk, Josselin
...Neutraal in smaak en kleur, onze oplossingen Mixeo en Stabeo worden in tal van toepassingen gebruikt: sauzen, kant-en-klaar maaltijden, BVP, ijs en sorbets, vegan producten… Onze oplossingen kunnen in veel verschillende soorten eindproducten worden gebruikt, zodra er problemen zijn met waterretentie en textuur. Zij brengen geen nasmaak of ongewenste kleur mee en ondersteunen de klassieke processen, waardoor ze zich aan al uw behoeften aanpassen.
Portfolio (15)
Frankrijk, La Jaille Yvon
...Onze MCÖ-soja-eiwitten zijn ontworpen om u te laten profiteren van onze expertise, maar ook om onze creaties en receptideeën rechtstreeks uit onze voorbereidingskeuken met u te delen. Onze HéÖ-granules zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder Kip, Chorizo, Merguez, Schaaldieren en in diverse maten: Of het nu gaat om bolognese, gratin of andere gerechten, alle granules zijn klaar om...
Portfolio (5)
Frankrijk, Bidart
...Gedroogde wilde champignons - Frankrijk: Cadeauset van porcini en morieljes - De majestueuze set nr. 6, voortgekomen uit de samensmelting van de "Koning en Koningin van het bos", bestaat uit 3 heerlijke potten met wilde champignons: de extra gedroogde Porcini 20g, de Porcini poeder 70g en de Morielje poeder 50g. Natuurlijke producten, zonder toevoegingen of conserveermiddelen, omdat het huis Caudale geen compromissen sluit als het om kwaliteit gaat!
Portfolio (59)
Frankrijk, Lyon
Frankrijk, Illkirch-Graffenstaden
...NOTITIES Groenten Kazen Vlees Schaaldieren Kruiden Planten Toepassingen: snacks, sauzen, soepen, dieetproducten, zuivelproducten, kant-en-klaar maaltijden, specerijen, diervoeding, … Wij kunnen al onze aroma's zowel in vloeibare als in poedervorm aanbieden. Lijst van producten of toepassingen is niet uitputtend.
Portfolio (8)
Frankrijk, Grigny
... "Al dente" kookresultaat in minder dan 30 seconden garanderen. "Geen te gaar en plakkerig pasta meer, snel en economisch, dit product is toegankelijk voor iedereen en ideaal voor mensen die weinig tijd hebben, voor bereiders van kant-en-klaar maaltijden, restaurants, fastfoodketens en thuisbezorgdiensten. VERPAKKING: 4 x 2,5 kg = 10 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, Plaisir
... Zuivelproducten (verse kaas, gesmolten kaas, gecondenseerde melk...) Kant-en-klaar maaltijden (soepen, sauzen, puree, mayonaise, olie..) Cosmetische producten (gels, crèmes...) Verwarming, koeling, kristallisatie, pasteurisatie, sterilisatie Leverancier: Waukesha Cherry-Burrell...
Portfolio (15)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
...De magnetron met grill is gemakkelijk te onderhouden omdat hij van roestvrij staal is gemaakt. De professionele magnetron is uitgerust met een timer van 35 minuten en 5 vermogensniveaus. De magnetron maakt het mogelijk om snel alle soorten kant-en-klaar maaltijden op te warmen en te ontdooien. Deze professionele magnetron is voorzien van een draaiplateau van glas. De handmatige bediening van de...
Portfolio (188)
Frankrijk, Grasse
... overeenstemming met de geldende regelgeving. Daarnaast bieden wij kleurstoffen en texturizers aan. Wij leveren aan voedingsmiddelenfabrikanten in alle sectoren, zoals snoep, banketbakkerij, dranken, zuivelproducten, kant-en-klaar maaltijden, specerijen, evenals aan fabrikanten van e-liquids en farmaceutische producten. Wij bedienen ook alle voedingssectoren via talrijke voedingsdistributeurs...
Portfolio (186)
Frankrijk, Yssingeaux
... Suikerwerk, de Chocolade, het IJs en de Horeca. Gevestigd in Yssingeaux (Haute-Loire), beschikt onze locatie over een laboratorium en een team dat zich richt op de ontwikkeling van op maat gemaakte producten. Dankzij onze specifieke expertise stelt dit laboratorium ons in staat om ons te onderscheiden en ons vakmanschap te onthullen via verschillende middelen, zoals de sensorische expertise van onze...
Portfolio (55)
Frankrijk, Castelnaudary
...wijnhandels en gespecialiseerde winkels in gastronomie en andere voedingsspecialiteiten. Frankrijk staat bekend om zijn gastronomie en onze regio in het Zuidwesten is een van de meest gerenommeerde voor zijn diverse en smakelijke gerechten. Onze familie is sinds 1993 betrokken bij de bereiding van heerlijke maaltijden voor onze klanten. Wij zetten ons in om de verse en huisgemaakte producten van ons...
Portfolio (37)
Frankrijk, Paris
... aanbiedt. Ons doel: de Middellandse Zee op je bord brengen! Onze gerechten worden zorgvuldig bereid met respect voor de ingrediënten en specerijen, en de nauwkeurigheid van de koks die zorgen voor een uitstekende culinaire reis. De meest populaire en iconische voorgerechten en kant-en-klare maaltijden zijn samengesteld en geïnspireerd door de authentieke Tunesische keuken. Het geheim van deze...
Portfolio (20)
Frankrijk, Sète
... leven inblazen door een kwalitatief aanbod te bieden met formaten tegen lage prijzen om in te spelen op de huidige trend: "Minder eten, maar beter eten!" We bieden een breed scala aan diepvriesproducten aan: - diepvries zeevruchten - diepvries producten uit de Middellandse Zee - diepvries weekdieren - diepvries schelpdieren - diepvries schaaldieren - diepvries tapas - diepvries maaltijden...
Portfolio (42)
Frankrijk, Gourdon
La Maison GODARD is gespecialiseerd in de vervaardiging van foie gras en streekproducten uit het Zuidwesten. Het bedrijf biedt een breed assortiment van uitzonderlijke ganzenfoies gras, foie gras in een doek, met vijgen en ook van bereide gerechten zoals eendenconfit of cassoulet.
Frankrijk, Sisteron
Het bedrijf Taste of Provence is een fabrikant van traditionele Provençaalse gerechten. Het bedrijf heeft een assortiment van diverse gerechten met 100% Provençaalse producten. Dankzij deze typisch Provençaalse gerechten, die met vakmanschap zijn geproduceerd, heeft het bedrijf zich weten te vestigen op de Franse markt voor kant-en-klaar maaltijden.
Frankrijk, Aix En Provence
DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE is een familiebedrijf, opgericht in 1957. Het heeft zijn bekendheid verworven door de productie van het oude Provençaalse recept van de Terrine de Grive. Andere ongekende recepten en specialiteiten uit het Zuidoosten hebben de huidige productlijn gevormd en bijgedragen aan de ontwikkeling van het bedrijf. De specialiteiten uit het Zuidoosten vormen ons productassortiment: Provençaalse terrines, oude terrines, kant-en-klare gerechten in glazen potten, bijpassende sauzen, fruitdesserts.
Frankrijk, CASTELNAUDARY Cedex
In het hart van de Languedoc en het Pays Cathare, in Castelnaudary, in de Aude, bereidt SODICAS CONSERVERIE onder het merk Audary voor uw plezier het beste van de traditionele keuken uit het Zuidwesten. Cassoulet, confits, bereide gerechten, patés, hamhocks, foie gras, dat zijn allemaal producten die de goede levensstijl en het goede eten oproepen. Onze streekproducten en traditionele recepten worden steeds meer gewaardeerd door de consumenten.
Frankrijk, Figeac
Het huis Jean LARNAUDIE is gespecialiseerd in de productie van regionale specialiteiten op basis van eendenvlees. Zo produceert het bedrijf foie gras, confits, terrines en kant-en-klare maaltijden. Bij Jean Larnaudie wordt de hele foie gras nog steeds op een handmatige en traditionele manier bereid. Verankerd in de Lot in Quercy sinds meer dan 60 jaar, zijn het bij Jean Larnaudie vooral mannen...
Frankrijk, Saint Malo
... Noord-Atlantische Oceaan zetten zij zich dagelijks in om u uitzonderlijke producten te bieden. Wij zetten ons in voor het behoud van de mariene hulpbronnen door een respectvolle visserij te waarborgen die strikt gecontroleerde quota respecteert. Wij zijn gecertificeerd MSC voor duurzame visserij voor onze vangsten van kabeljauw, schelvis en zwarte wijting, die aan boord van ons schip de Emeraude...
Portfolio (43)
Frankrijk, Gourdon
Het bedrijf VALETTE is sinds 1920 gespecialiseerd in de productie en verkoop van foie gras en zwarte truffel uit de Périgord. VALETTE FOIE GRAS is een familiebedrijf dat authentieke en regionale gerechten verkoopt. Wij bereiden deze producten royaal en bieden ze ook aan in typische bereidingen uit het Zuidwesten van Frankrijk, zoals cassoulet. Wij distribueren onze producten in Frankrijk en naar het buitenland.
Frankrijk, Arles
... om u onze nieuwe catalogus "Gourmet Provence, Selectie Middellandse Zee" voor te stellen, die een selectie van producten uit het zuiden van Frankrijk bevat, gekozen bij de beste producenten: - Olijfolie, tonijn en zeevruchten in blik, aperitiefproducten, olijven, sauzen en groenteconserven, enz. Gourmet Provence wordt nu de voorkeurspartner van de winkels door onze producten aan te bieden onder...
Portfolio (142)
Frankrijk, Auros
... van boeren, slagers en traiteurs, hebben wij altijd de lokale en ambachtelijke vaardigheden verdedigd. Bij MAISON VOISINE hebben we twee locaties die voortkomen uit een familiale samenwerking: een productieplaats in PAU met Frédéric Lacoste, Meester Ambachtsman Traiteur en een locatie voor productselectie, koude opslag en orderverwerking in AUROS, nabij BORDEAUX. Hier hebben we een marketingtool...
Portfolio (31)
Frankrijk, St Medard D Eyrans
Opgericht in 1948 in Nérac, in de Lot-et-Garonne, heeft het bedrijf LOU GASCOUN zijn reputatie bijna 50 jaar lang opgebouwd rond één enkel product: de beroemde gele doos met varkensleverpastei, afkomstig uit een familierecept. Al onze producten worden ambachtelijk vervaardigd en zijn gebaseerd op traditionele recepten uit het Zuidwesten, samengesteld uit vers geselecteerde ingrediënten en bereid zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. Wij bieden foie gras, pâtés, palingmatelote, soep uit het bassin van Arcachon, lamprei, enz.
Frankrijk, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE werkt nauw samen met professionals in de voedingssector om oplossingen te bieden voor hun cateringactiviteiten en om hen te voorzien van foie gras. EURALIS GASTRONOMIE beschikt over verschillende merken afhankelijk van de gewenste markten, zoals ROUGIÉ, MONFORT of JEAN STALAVEN. Wij zijn de specialisten in de fokkerij en verwerking van eenden en ganzen.
Gelegen in het hart van het Zuidwesten, in het Albigeois, wijden wij al onze activiteiten aan de productie van hoogwaardige producten zoals foie gras, confit en cassoulet, onder andere. Al 4 generaties bieden wij het hele jaar door verse producten aan, naast onze assortimenten van conserven en culinaire pakketten. Ontdek zonder verder oponthoud onze magrets en onze confits van gans of eend uit het Zuidwesten.
Portfolio (4)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play