Frankrijk, Le Havre
...Nioura-peper en andere specerijen. Bij Maison Beldi wordt elke specerij en elk gereedschap zorgvuldig geselecteerd om een onberispelijke kwaliteit te garanderen.
Portfolio (16)
Frankrijk, Maubeuge
...U bent een traditionele slagerij, een industriële producent of een restaurateur op zoek naar authentieke specerijen. Deze gemalen hete peper is een van onze topproducten. Met zijn pittige en knapperige karakter is het het ideale ingrediënt om een boost te geven aan uw bereidingen, zoals marinades voor spiesen of zeer pittige merguez. Het zal zeker een intense en zeer pittige smaak aan uw creaties...
Portfolio (33)
Frankrijk, Conflans Ste Honorine
...Variëteit: Habanero Oorsprong: De pepers zijn afkomstig uit Midden- en Zuid-Amerika, maar worden tegenwoordig in veel regio's van de wereld gekweekt. Onze pepers worden gekweekt in Senegal. Beschrijving: De peper is een kleine vrucht met een conische of sferische vorm, die vaak als specerij wordt gebruikt om smaak en pittigheid aan gerechten toe te voegen. Pepers kunnen variëren in grootte, kleur en intensiteit van smaak, van mild tot zeer heet.
Bijpassende producten
Peper
Peper
Andere Producten
Ananas
Ananas
Portfolio (5)
Frankrijk, Levallois Perret
...De hete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de Hete Peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft een subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de Hete Peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...De Fresno-peper is vergelijkbaar met de jalapeño-peper, maar heeft meer smaak. De vrucht begint met een heldergroene kleur en verandert naar oranje en rood naarmate hij rijpt. De milde groene pepers zijn meestal in de zomer verkrijgbaar, terwijl de hete rode pepers in de herfst beschikbaar zijn, afhankelijk van de regio. Deze laatste zijn perfect voor ceviche, salsa en als bijgerecht bij rijst en zwarte bonen.
Bijpassende producten
Fresno-peper
Fresno-peper
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Frankrijk, Malataverne
...Ingrediënten Varkensvet, kippenlever, pittige chorizo 20% (varkensvlees (EU oorsprong), zout, melkpoeder, dextrose, specerijen, vleesaroma, antioxidant E316, conserveermiddel E250, kleurstof E120), water, rode paprika's, eieren, zout, peper, hete peper 0,1%...
Portfolio (188)
Frankrijk, La Ciotat
... sporenelementen en minerale verbindingen. Bij contact met de huid absorbeert het toxines en elimineert deze, bevordert het de diffusie van de actieve ingrediënten van de geassocieerde planten (waaronder peper, pijnstillend), en biedt het een langdurig gevoel van verlichting.\nToepassing\nGebruik als een omslag onder plastic folie. Breng een dikke laag aan op het te behandelen gebied. Actieduur, 30 min. Spoel na de behandeling.\n\nVerpakking: 130ml, 500ml, 1000ml"}...
Portfolio (48)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Pittige Cheddar Jalapeño Hapjes. De zak van 1 kg. Echte cheddar kaas in een rode jalapeño peper.
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Sel du Roussillon "L'Exotique" compositie: Zeezout uit de Middellandse Zee (Gruissan), Massalé en hete peper. Handgemaakt zeezout uit Roussillon. Dit natuurlijke zout is een echt voedingsmiddel met al zijn sporenelementen, zijn zoöplankton en fytoplankton en is niet zoals de gebruikelijke zouten een simpele smaakversterker. Dit zout bevat geen toevoegingen, geen onttrekkingen. Glazen pot van 140g...
Portfolio (198)
Frankrijk, Bidart
... heeft, klaar om te innoveren! Voor een perfecte proeverij: Ontdooi de voorbereiding in een koelruimte, bewaar bij 4° en gebruik binnen 72 uur na ontdooiing. Creëer uw eigen recept door uw ingrediënten toe te voegen. Vorm uw acras met behulp van 2 eetlepels en dompel ze vervolgens onder in een ruime hoeveelheid hete olie (180°). De kooktijd hangt natuurlijk af van de grootte van uw creaties...
Portfolio (59)
Frankrijk, Guenange
...Deze Franse hete saus is ontstaan in 2014. Chipotle-peper, cayennepeper, habanero en citroen hebben als doel u te laten watertanden, de tomatenpuree zorgt voor textuur en zoetheid, en vervolgens kruiden, koriander, knoflook en ui geven diepte. Het is een ideale aanvulling voor uw rundvlees, fajitas, tartaar, enzovoort... Ingrediënten: Alleen natuurlijke ingrediënten, geen kleurstoffen en geen...
Portfolio (98)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play