Frankrijk, Auros
Opgericht in 2002, is MAISON VOISINE een familiebedrijf. Wij zijn fabrikant en groothandel in ambachtelijke producten uit de regio Aquitaine. MAISON VOISINE is opgericht om een lokaal en regionaal distributieplatform te creëren met goed aangepaste koelapparatuur. Het bedrijf biedt directe leveringen aan onze klanten, waaronder slagers, traiteurs en kruideniers. Afkomstig uit meerdere generaties va...
Portfolio (31)
Frankrijk, Bordeaux
...De zoute delicatessen van JEM EXPORT zijn een waar Alibabaverhaal voor liefhebbers van authentieke smaken. Wij bieden een breed scala aan producten zoals pasta, rijst, granen, conserven, potten, kant-en-klare maaltijden, kruiden, sauzen en bouillons, snacks en chips. Elk product is geselecteerd op kwaliteit en smaak, wat zorgt voor totale tevredenheid bij onze klanten. Onze zoute producten zijn...
Portfolio (6)
Frankrijk, Marseille
... - Zuivelproducten (kazen, yoghurt, melk, room...), - Vleeswaren en zoutvlees, - Banket en gebak, - Halal-producten, - Kruidenier, - Zeevruchten, - Diepvriesproducten. Wij kunnen u verschillende productlijnen van voedingsmiddelen aanbieden. SOMEXPORT is uw exportpartner. Wij begeleiden u om de beste producten uit elke regio van de wereld te ontdekken die voldoen aan uw behoeften en de...
Frankrijk, Rabastens De Bigorre
Bent u een wederverkoper, delicatessenwinkels, GMS, groothandelaars? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Met meer dan een eeuw ervaring en een unieke knowhow, onderscheidt de Conserverie du Sud zich als de belangrijkste fabrikant van terrines op basis van varkensvlees en de enige met een nationale en internationale uitstraling. De Conserverie du Sud heeft een lokale alliantie gesloten en ...
Portfolio (27)
Frankrijk, Castelnaudary
Le Coustelous is trots om u zijn gastronomische producten uit het Zuidwesten aan te bieden, met bijzondere aandacht voor de beroemde cassoulet van Castelnaudary. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze ingrediënten en werken samen met lokale producenten om u het beste te bieden. Wij exporteren onze producten naar Europa, de Verenigde Staten en Frankrijk, naar delicatessenwinkels, wijnha...
Portfolio (37)
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
Opgericht in 1993, is Maison Mayté een ambachtelijke charcuterie uit het Baskenland. De Maison produceert een breed scala aan droge vleeswaren uit het Baskenland: hammen, saucissons, droge worst, platte of opgerolde buiken (ventrêches), chorizo, lomos secs... De Maison biedt ook zijn specialiteiten op basis van eend aan (foies gras, magrets, confits, rillettes, pâtés van foie gras), varkensvlees...
Frankrijk, Laguiole
La Maison CONQUET is gespecialiseerd in de gastronomische tradities van Aubrac. La Maison produceert daarom vleeswaren, conserven en tal van vlees- en specialiteiten op basis van puur Aubrac-rundvlees, varkensvlees, lamsvlees uit Aveyron en kalfsvlees. Het bedrijf produceert ook bereide gerechten, orgaanvlees, aligot en lokale kazen zoals de tome. De bereide gerechten die door de Maison worden aangeboden, zijn voornamelijk tripoux, gevulde kool en Aveyronse farçous met pruimen.
Frankrijk, Saint-Jean Du Bruel
ROGER VIDAL is een MKB dat gespecialiseerd is in de productie van Franse gourmetproducten: pâtés, terrines, spreads en tapenades die sinds de jaren '90 worden geëxporteerd naar de internationale markt: Brazilië, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Denemarken, Tsjechië, Nederland, enz. De onderneming biedt traditionele en biologische producten aan die worden gedistribueerd aan de...
Frankrijk, Emerainville
VDC Frankrijk commercialiseert hoogwaardige delicatessenproducten uit de Franse regio met kwaliteitslabels die zowel creatief als smaakvol zijn. Door de seizoenen en gelegenheden heen passen onze producten zich aan de huidige trends aan. VDC Frankrijk wil zich positioneren als een belangrijke speler als exporteur op internationaal niveau. Hiervoor is ons assortiment flexibel en breidt het zich uit...
Frankrijk, Revel
Op een steenworp afstand van Castelnaudary, de hoofdstad van Cassoulet, bereidt Le Revelois al meer dan een halve eeuw recepten die zijn overgeleverd uit de tradities en ambachten van de Chauriens in het Lauragais-gebied. Le Revelois is vooral het verhaal van André MOREL, een leerling-slager uit Castelnaudary, die begin jaren '80, gepassioneerd door zijn werk en met de wil om smaken en smaakpapil...
Frankrijk, Vigan (Le)
Het bedrijf THOCAVEN is gespecialiseerd in de teelt van eenden. We voeden de eenden met maïs om gezonde en natuurlijke producten te garanderen. We bieden een compleet assortiment eendenvlees aan, zoals foie gras, magrets, confits, tournedos, rillettes, worstjes, dijen...
Frankrijk, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE werkt nauw samen met professionals in de voedingssector om oplossingen te bieden voor hun cateringactiviteiten en om hen te voorzien van foie gras. EURALIS GASTRONOMIE beschikt over verschillende merken afhankelijk van de gewenste markten, zoals ROUGIÉ, MONFORT of JEAN STALAVEN. Wij zijn de specialisten in de fokkerij en verwerking van eenden en ganzen.
Frankrijk, La Fleche
...fabrikant van meetinstrumenten, biedt u te koop of te huur een compleet assortiment van draadloze of ingebouwde temperatuur-, vervormings- en drukregistrators voor al uw toepassingen (babyvoeding, groenten, zeevruchten, kant-en-klaar maaltijden, vleeswaren, noten, huisdiervoeding, dranken). AXITHERM, betrokken bij het succes van al uw nationale en internationale projecten, biedt oplossingen die zijn...
Portfolio (22)
Frankrijk, Le Rouget
Het bedrijf MAS, gelegen in Rouget in de Cantal, is gespecialiseerd in vleeswaren, gedroogde vleesproducten en traditionele conserven uit het Centraal Massief. Het bedrijf biedt producten aan met eenvoudige en authentieke recepten. Zo bieden ze bijvoorbeeld een gedroogde ham die tot 24 maanden is gerijpt in hun droogruimte in Rouget en een handgemaakte pure varkenspastei. Maison MAS staat bekend om de kwaliteit en authenticiteit van zijn producten.
Frankrijk, Parlan
La Maison Laborie, opgericht in 1932, is gespecialiseerd in de vleeswaren uit de Auvergne. De producten van Laborie worden ambachtelijk vervaardigd, ze zijn authentiek en smaakvol. Het vlees is van Franse oorsprong en verschillende producten van Laborie zijn onderscheiden met medailles. La Maison biedt een breed assortiment traditionele vleeswaren aan, waaronder: droge hammen uit de Auvergne, droge worst, gedroogde worst, buiken, potjes, conserven, geschenkdozen, enz.
Frankrijk, Saint-Etienne
...zeevruchten - in onze Espace Surgelés: kazen, broden, groenten, diepvriesvlees, zeevruchten, desserts, frieten - in onze Espace Epicerie: conserven, sauzen, peulvruchten, gedroogd fruit, specerijen, gebak, granen en zetmeel, broden en tortilla's - in onze Espace Boissons: PET-dranken, blikken - in onze Espace Emballages: dozen, servetten, potten, bestek, zakken - in onze Espace Matériel Pro...
Portfolio (187)
Frankrijk, Laguiole
De DROSERA GOURMANDE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ambachtelijke productie van regionale voedingsspecialiteiten. De DROSERA GOURMANDE produceert dan ook tal van voedingsmiddelen op basis van eend, zoals foie gras, blokken foie gras, mousse van foie gras, gésiers, confits, eendenborst, enzovoort. Het bedrijf biedt ook tripoux, worstjes, patés, fritons, cassoulets, galantines, terrine...
Portfolio (2)
Frankrijk, Nogent Sur Oise
In hun fabriek in Nogent-sur-Oise produceren de SALAISONS JOUVIN elk jaar 2.700 ton varkensvleesproducten, met respect voor de tradities, om een unieke smaak te bieden en te voldoen aan de eisen van de grootste distributeurs. Als specialist in Franse chorizo staat deze "Made in France" productie van varkensvleeswaren onder constante kwaliteitscontrole. Gemaakt in onze fabriek in Nogent-sur-Oise, ...
Frankrijk, Nantes
Het bedrijf BERJAC is gespecialiseerd in de groothandel in vlees en vis voor professionals in de horeca (restaurateurs, slagers, cateraars, kruideniers, kleine gemeenschappen) en biedt winkelservice en levert in Loire-Atlantique, Vendée, Maine en Loire: vlees (rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees), orgaanvlees, charcuterie, gevogelte, verse producten (fruit en groenten, voedingsmiddelen)...
Frankrijk, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia is vooral een verhaal van passie, van gepassioneerden. Gepassioneerden in goed vakmanschap, gepassioneerden in menselijke relaties, gepassioneerden zoals Gilbert en zijn vrouw Jeanine, die in 1961 besluiten hun winkel te openen in het hart van het mooie dorp Castelnau d’Estretefonds. Een mooi bedrijf waar mevrouw al haar energie steekt in het benadrukken van de slagerskwaliteite...
Frankrijk, Montfort En Chalosse
Opgericht in 1982, verenigt de coöperatie FOIE GRAS DE CHALOSSE vandaag de dag 80 producenten. Vastbesloten om hun vakmanschap, lokale tradities en de kwaliteit van hun producten te behouden, hebben de boeren zich sinds 1999 ingezet voor de Label Rouge-aanpak. Alle dieren worden in de open lucht gehouden, vetgemest met maïs in gezamenlijke parken. Ze zijn minimaal 104 dagen oud wanneer ze de coöpe...
Frankrijk, Captieux
Sinds meer dan 20 jaar is het bedrijf FALIERES NUTRITION gespecialiseerd in de productie en verpakking van voedingsmiddelen voor de mens in een "nomadische" situatie. Het bedrijf maakt daardoor kant-en-klare maaltijden voor sporters, avonturiers, militairen, mensen op expeditie in de woestijn, op de oceanen of op de toppen van bergen. FALIERES NUTRITION biedt ook zijn maaltijdpakketten aan voor no...
Frankrijk, Sisteron
Het bedrijf Taste of Provence is een fabrikant van traditionele Provençaalse gerechten. Het bedrijf heeft een assortiment van diverse gerechten met 100% Provençaalse producten. Dankzij deze typisch Provençaalse gerechten, die met vakmanschap zijn geproduceerd, heeft het bedrijf zich weten te vestigen op de Franse markt voor kant-en-klaar maaltijden.
Frankrijk, Le Mas D'agenais
Gelegen in de Lot-et-Garonne, in het hart van de gastronomische Zuidwesten tussen Périgord en het Baskenland, zet ons familiebedrijf zich in om een eeuwenoude culinaire traditie in stand te houden. Opgericht in 1956 in Mas d'Agenais, hechten wij veel waarde aan het behoud van de traditionele kwaliteit met respect voor moderne normen. Tegenwoordig zijn we gespecialiseerd in nieuwe, originele en aty...
In het hart van het hoge Pyreneeën-piedmont, al drie generaties lang, behouden "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS het oude vakmanschap van onze familie, in TOURNAY, een oude bastide uit de 14e eeuw. DE AUTHENTICITEIT: foie gras, confits van gans en eend geselecteerd. DE TRADITIE: koken die al in 1870 werd genoten op het domein van de Lande. DE KWALITEIT: koken uit de Gascogne, vo...
Frankrijk, Caylus
Sinds 1896 zijn er 121 jaar verstreken en de knowhow van Conserves d’Autrefois blijft zich verrijken. 121 jaar dat we ons vak met passie, nauwkeurigheid en creativiteit uitoefenen… Ons culinaire erfgoed, rijk en het resultaat van talloze recepten ontwikkeld door onze koks in al deze decennia, geeft ons vandaag de dag een waardevolle knowhow voortkomend uit deze erfenis. Gelegen in het hart van ...
Frankrijk, Wissous Cedex
... vleesproducten voor de voedingsindustrie van kant-en-klaar maaltijden, conserven en gedroogde producten. We hebben twee productielocaties: één voor de productie van rauwe producten en één voor de productie van gekookte en bewerkte producten. Deze faciliteiten stellen ons in staat om jaarlijks 6500 ton eindproducten te produceren, met een omzet van ongeveer 21 miljoen euro.
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE is een bedrijf opgericht in 1963, gelegen in Castres in het departement Tarn (81). Dankzij hun ervaring en vakmanschap heeft CHARCUTERIE ANTOINE altijd als doel gehad om traditionele charcuterie te vervaardigen. CHARCUTERIE ANTOINE kan alle charcuterieproducten maken; van worstproducten tot zoutwaren, van snijproducten tot gekookte producten en zelfs enkele conserven.
Frankrijk, Poitiers Cedex 9
... verpakkingseenheden, diepvriezen), kant-en-klaar maaltijden (verse, diepgevroren, conserven, cateringproducten, vleeswaren), bakkerij en patisserie (industriële eenheden voor de productie van brood, gebak en patisserie, zowel vers als diepgevroren), eieren (verpakkingscentra voor eieren, productie-eenheden voor eiproducten), logistiek (logistieke platforms, koelhuizen), silo's en diervoeding (levering, inzameling, opslag, drogen, veevoeders), industriële architectuur (winkels, kantoren, industriële gebouwen) ...
De conserverie Saint Christophe is een bedrijf uit de Hauts de France dat voedingsconserven produceert en deze distribueert door heel Frankrijk en Europa. Oorspronkelijk handelaren hebben we onze conserverie-activiteit ontwikkeld binnen onze boerderij en zijn we gespecialiseerd in dit vakgebied. Als producent van conserven sinds 27 jaar zijn onze producten gegarandeerd vrij van chemische toevoegingen en voldoen ze aan de veterinaire normen en eisen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play