Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Amandelen van niet-EU oorsprong, hazelnoten van niet-EU oorsprong, pure chocolade 66% (cacaopoeder, suiker, cacaoboter, emulgator: lecithine van koolzaad), melkchocolade 38% (cacaopoeder, suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: lecithine van koolzaad), witte chocolade 30% (cacaopoeder, suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: lecithine van koolzaad), omhulmiddel: ethanol, schellak, olie.
Portfolio (109)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Geroosterde hazelnoten uit Piemonte, omhuld met praliné gianduja van hazelnoten en amandelen uit Provence, krokante feuilletine en chocolade. Bewaren op een droge plaats tussen 16 en 20°C Ingrediënten: hazelnoten uit Piemonte, suiker, 62% donkere couverture chocolade, 32% witte chocolade, verkruimelde koek, cacaoboter, 32% witte chocolade, amandelen uit Provence, 33% melkchocolade, volle melkpoeder, cacaomassa (cacaobonen), magere melkpoeder, omhulmiddel: schellak, arabische gom, cacaopoeder, boter, vanille-extract met stukjes.
Portfolio (142)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play