Frankrijk, Castelnaudary
Met een lokale verankering in het zuiden van Frankrijk, bedenkt en ontwikkelt de Groupe Rivière, al 3 generaties lang, smakelijke en innovatieve kant-en-klaar gerechten, gebaseerd op traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige aroma's. Via zijn merken toont de Groupe Rivière zijn toewijding aan de ...
Portfolio (56)
Frankrijk, Objat
Ambachtelijk bedrijf gevestigd in Corrèze sinds 1979. Productie van conserven op basis van eend en gans - Hele, halfgaar of in blik verpakte eendenlever, naturel of met truffels uit de Périgord, blokken eendenlever. - Hele ganslever in blik, naturel of met truffel. - Specialiteiten met eendenlever: vijgen gevuld met eendenlever, medaillons van eendenlever, smeersels van eendenlever, eendenrillette...
Portfolio (7)
Frankrijk, Auros
Opgericht in 2002, is MAISON VOISINE een familiebedrijf. Wij zijn fabrikant en groothandel in ambachtelijke producten uit de regio Aquitaine. MAISON VOISINE is opgericht om een lokaal en regionaal distributieplatform te creëren met goed aangepaste koelapparatuur. Het bedrijf biedt directe leveringen aan onze klanten, waaronder slagers, traiteurs en kruideniers. Afkomstig uit meerdere generaties va...
Portfolio (31)
Frankrijk, La Chapelle Aubareil
Al meer dan dertig jaar zijn wij ambachtelijke producenten van ganzen- en eendenlever, evenals kastanjes in de Dordogne. Onze conserven worden ter plaatse bereid, volgens de traditionele recepten van de Périgord. De conserverie is kleinschalig. De lever en de bereide gerechten (cassoulets, confits, civets…) worden met zorg bereid en krijgen de grootste aandacht gedurende de hele productieketen. Ons laboratorium is gecertificeerd volgens Europese normen en HACCP. De waarden die wij verdedigen zijn gastvrijheid, gastronomie, traditie en kwaliteit.
Frankrijk, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE werkt nauw samen met professionals in de voedingssector om oplossingen te bieden voor hun cateringactiviteiten en om hen te voorzien van foie gras. EURALIS GASTRONOMIE beschikt over verschillende merken afhankelijk van de gewenste markten, zoals ROUGIÉ, MONFORT of JEAN STALAVEN. Wij zijn de specialisten in de fokkerij en verwerking van eenden en ganzen.
Frankrijk, La Gouesniere
...polo's, gewatteerde jassen, mutsen, petten, maar ook accessoires zoals messen, tafellakens, schorten, onderzetters, ... Ons doel is om kwaliteitsvolle jachtkleding aan te bieden. We hebben meer dan 800 beschikbare markeringen om alle soorten jacht te dekken: grootwildjacht met het zwijn, de ree & bok en het hert - aan de kant van de kleinwildjacht: houtduif, patrijs, fazant, lijster, maar ook de tortel en andere trekvogels zoals eenden en ganzen. We hebben ook een assortiment voor de bergjachten met de gemzen, de isard en de mouflon.
Frankrijk, La Brede
Opgericht meer dan 30 jaar geleden, is het bedrijf MOULIN DE LA MOLLE gespecialiseerd in de productie van eenden- en ganzenlever. De ganzen en eenden worden zorgvuldig gevoerd en geselecteerd, zodat hun lever tijdens het koken geen vet verliest. Zo produceert MOULIN DE LA MOLLE eenden- of ganzenlever in verschillende formaten. Het bedrijf stelt al zijn vakmanschap ter beschikking van zijn klanten in Frankrijk en daarbuiten.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play