Frankrijk, Auros
...7,5 kg, DLC 30 dagen Ambachtelijke productie uit de regio. Een steeds grotere vraag. Deze ham wordt gekookt in een groentebouillon die de smaak geeft en zorgt voor een betere natuurlijke conservering van het product zonder het gebruik van conserveermiddelen.
Portfolio (31)
Frankrijk, Sentheim
Frankrijk, Malataverne
... stelt u in staat om in slechts 16 minuten als een echte chef te verschijnen. Het kookprincipe lijkt op dat van pilafrijst, waarbij de rijst eerst lichtjes wordt gebakken in een vetstof (de tostatura, de roostering) voordat deze met vloeistof (vaak een groentebouillon, paddenstoel, vlees of vis) wordt gekookt. Risotto verschilt echter van pilafrijst doordat de vloeistof vervolgens in kleine opeenvolgende hoeveelheden wordt opgenomen (ongeveer 7 bevochtigingen) tot volledige gaarheid.
Portfolio (188)
Frankrijk, Paris
...58% zwarte knoflook, groentebouillon (water en groenten in variabele verhoudingen: wortelen, selderij, ui, prei), zeezout uit Cervia. Zwarte knoflook is geen variëteit van knoflook, maar een in zeewater geconserveerde knoflook die rechtstreeks uit Korea en Japan komt. Het wordt op lage temperatuur tussen 60 en 80 °C in een vochtige atmosfeer gedroogd gedurende een periode van 15 tot 60 dagen. Dit...
Portfolio (133)
Frankrijk, St-Laurent-Blangy Cedex
...Deze kleine Chantenay-wortelen komen in een nieuw licht naar voren met deze originele bereiding. Probeer het snel uit en deel het! Ingrediënten: – 2 bakjes van 250 g Chantenay-wortelen C’ZON – 60 ml ahornsiroop – 15 g boter – 250 ml groentebouillon (of 250 ml water + 1 bouillonblokje) – 1 theelepel oude mosterd (met korrels)...
Portfolio (10)
Frankrijk, Bussy Saint Georges
... alle soorten diëten. Ze worden ambachtelijk vervaardigd en verkocht in glazen potten met een ecologisch verantwoorde mindset. Wij bieden een breed scala aan diverse producten: - zoutloze basilicum bouillon - wakamé zeewier bouillon - seizoensgebonden groentebouillon - livèche bouillon - maïsbouillon - kippenbouillon - bouillon met pepers... Al onze bouillons en specerijen zijn ambachtelijk en worden geproduceerd in Île-de-France. De groenten worden ingekocht bij lokale winkels en markten. Wij geven de voorkeur aan Afro-Caribische ambachtslieden.
Frankrijk, Paris
... in een groentebouillon is geïnspireerd op de traditionele bereiding van chefs. De productie, waarvan het pellen met de hand wordt gedaan, gebeurt in overeenstemming met de strengste hygiënenormen in de voedingssector. Het bedrijf Thador biedt op maat gemaakte bereidingen aan volgens de recepten van chefs, wat zorgt voor een besparing op arbeids- en energiekosten, en een tijdswinst voor creativiteit, opmaak of andere taken. Al onze schaaldieren worden in ons laboratorium in Frankrijk verwerkt. Ze worden u aangeboden als geheel in de schaal, doormidden gesneden of met de hand gepeld door ons.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play