Frankrijk, Bertrimoutier
LA CAILLE DES VOSGES is een Franse onderneming, gespecialiseerd in de kweek van kwartels in de Vosges. Al bijna 50 jaar legt het familiebedrijf de nadruk op dierenwelzijn en kwaliteit. De kwartels worden ter plaatse geboren, gekweekt, geslacht en verwerkt. Het bedrijf maakt gebruik van lokale plantaardige voeding en geeft de voorkeur aan duurzame praktijken. Onze expertise ligt enerzijds in de sel...
Portfolio (68)
Frankrijk, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: groothandel in gevogelte en wild in Rungis. Wild: hinde, hert, wild zwijn en ree. Klein wild: wilde eend, konijn, haas, fazant. Specialiteiten: gevogelte in saus, gegrild gevogelte, boerderijgevogelte en Label Rouge snits, boerderijkippen uit heel Frankrijk, parelhoenders, eendenborst, eenden, duiven, gebraden (gegrild en gekookt). EUROVOLAILLES biedt ook het speen en zijn snits aan...
Portfolio (24)
Frankrijk, Auxerre
...Accord met: wijnen, wild, saucijzen, pittige gerechten, rood vlees (gevulde fazant, poulet, ossenhaas in korst) Vinificatie: De oogst gebeurt handmatig in kisten met dubbele sortering. De vinificatie vindt plaats in kleine thermoregulatieve roestvrijstalen vaten. De malolactische fermentatie wordt uitgevoerd in vaten in een aparte ruimte. De rijping van 18 maanden gebeurt in eiken vaten (20 tot...
Portfolio (190)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Eenmaal verwarmd, zal onze Provençaalse Saus uw pasta-, rijst-, vlees- of visgerechten verrijken. Toegevoegd aan uw bereidingen, zal het de smaak van uw ratatouille, bohemien, gevulde tomaten, enz. aangenaam versterken...
Portfolio (142)
Frankrijk, Sète
...1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn. Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker. Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
Portfolio (42)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten: - Dijonmosterd* - 1,4 % Natuurlijke truffelaroma* - 1 % Truffelstukjes* * producten uit de biologische landbouw Gebruikstips: Een wildgebraad van kalf, een gevulde kapoen, roerei. Deze truffelmosterd combineert de smaak van mosterd met de smaken van truffel om uw witte vlees, gegrild vlees en vis te begeleiden. Dit product is verkrijgbaar in potten van 100 & 200 gr...
Portfolio (132)
Frankrijk, Laguiole
La Maison CONQUET is gespecialiseerd in de gastronomische tradities van Aubrac. La Maison produceert daarom vleeswaren, conserven en tal van vlees- en specialiteiten op basis van puur Aubrac-rundvlees, varkensvlees, lamsvlees uit Aveyron en kalfsvlees. Het bedrijf produceert ook bereide gerechten, orgaanvlees, aligot en lokale kazen zoals de tome. De bereide gerechten die door de Maison worden aangeboden, zijn voornamelijk tripoux, gevulde kool en Aveyronse farçous met pruimen.
Frankrijk, BEDARRIDES
...maar ook voor de distributeurs van de grootdistributie. Onze regionale activiteit is volledig ambachtelijk, wat ons in staat stelt om een superieure kwaliteit van onze producten te behalen: gnocchi, specialiteit met inktvisinkt, tagliatelle, tagliatelle met basilicum, spinazie girelle, ricotta, cannelloni met vlees, gekookte tomatensaus, tomatensaus met basilicum, tomatensaus met olijven.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play