• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • gevulde chocolade

Resultaten voor

Gevulde chocolade - Frankrijk

Frankrijk
  1. DRAGEES REYNAUD

    Frankrijk

    Met chocolade omhulde specialiteiten (puur, melk, nogacrème, karamel, truffel…) en sierparels (zilver, goud, meerkleurig, gevuld met suiker of chocolade), chocoladehartjes meerkleurig. Wij werken met geselecteerde amandelen: Avola, amandelen uit Frankrijk en Spanje gekozen voor de originaliteit van hun smaak. Wat betreft onze specialiteiten met chocolade, deze maken we met extra fijne chocolade. De grondstof voor onze chocoladedragees is op basis van cacao 70%.

  2. GRANOLA DI LAURA

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    De Granola di Laura wordt vervaardigd in ons atelier te Parijs met gezonde ingrediënten. Het wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd en is vegan. Ons recept voor Granola bevat cornflakes, noten, kokosolie en agavesiroop. Ik wilde een ander recept creëren, een recept dat mijn persoonlijkheid weerspiegelt. In plaats van havervlokken, koos ik voor natuurlijke, biologische en vooral lekker knapperige cornflakes! Een perfecte gelegenheid om een moment voor zichzelf te nemen, te genieten en volop energie op te doen dankzij een reeks smaken die je meevoeren naar Corsica, mijn geboortestreek, waar ik op zoek ga naar de beste lokale smaken. Wij bieden tevens paneermeel met korrelgrootte 2.0 met een vleugje Corsicaanse smaken zoals tijm, rozemarijn, kattenkruid en hazelnoten uit Cervione, om een krokante twist aan je gerechten te geven!

  3. LA PRUNERAIE CHASSAT SARL

    Frankrijk

    De firma PRUNERAIE CHASSAT is een producent en verwerker van gedroogde pruimen "pruneaux d’Agen" met BGA gevestigd in de gemeente Fongrave in het hartje van het departement Lot et Garonne, 30 km van Agen. Wij produceren al 4 generaties lang gedroogde pruimen, die wij verwerken en verkopen sinds 30 jaar. Wij produceren dit "zwarte goud" in de geest en volgens de methodes van onze voorouders. Zo werd het product enkele jaren geleden nog genoemd. Tegenwoordig heeft men het meer over een droge of zachte vrucht, een bron van energie, vitaliteit, vezels, antioxidanten, zoveel goeds voor de gezondheid. Het belangrijkste is voor ons om zoete en rijpe vruchten te oogsten. Dankzij de ambachtelijke conditionering, bieden wij een compleet assortiment met onder meer gedroogde pruimen met pit zonder conserveermiddelen, met conserveermiddelen, handmatig ontpit (waarborg van kwaliteit), in bulk, in zakjes… Een aanvulling op ons assortiment zijn met chocolade omgoten gedroogde pruimen, gevulde gedroogde pruimen en tevens andere gedroogde vruchten: abrikozen, vijgen en honing.

  4. CRIOLLO CHOCOLATIER

    Frankrijk

    Het bedrijf CRIOLLO CHOCOLATIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren chocoladeverkoper, Ambachtelijke chocoladefabriek, ambachtelijke, met de hand bereide chocolade, en gevulde chocolaatjes. Het is gevestigd in St Pierre De Lages, Frankrijk.