Frankrijk, Baie-Mahault
...Ontdek onze vacuümverpakte kreeften, gevangen in de puurste wateren om een uitzonderlijke kwaliteit te garanderen. Elke kreeft wordt zorgvuldig voorbereid en vacuüm verpakt om al zijn versheid en delicate smaken te behouden. Perfect voor gastronomische gerechten, zal het de liefhebbers van zeevruchten verrassen met zijn malse textuur en verfijnde smaak. Bestel nu voor een culinaire ervaring van hoog niveau.
Portfolio (51)
Frankrijk, Riec Sur Belon
... vanwege zijn smeltende en romige vlees. Vangstmosselen (herkomst Frankrijk): afkomstig van natuurlijke banken op de zeebodem, worden ze gevangen met behulp van sleeplijnen die door schepen over de zeebodem worden getrokken. De zeer bolle schelp met een "blauw-paarse" kleur bevat een gele en zeer geurige kern. Verpakking: zakken van 5kg-10kg-15kg / bakjes onder gemodificeerde atmosfeer van 4x1.4kg-8x1.4kg (met een houdbaarheid van 7 dagen) Wij bieden ze aan ontdubbeld (klaar om te koken): gereinigd met behulp van een machine die het byssus verwijdert, maar ook als niet-ontdubbelde.
Frankrijk, Saint Malo
...PESK BIZ is een assortiment van 3 bereide zeevruchtenproducten gemaakt van de vis die gevangen is met onze 2 vaartuigen Joseph Roty II en Emeraude. Onze grondstoffen worden vervolgens doorgestuurd naar onze werkplaats in Saint-Malo, waar de "Bretonse Vissticks" worden vervaardigd. PESK BIZ is inderdaad een Bretonse naam die Bretonse visstick betekent. Deze naam is specifiek gekozen om de...
Portfolio (43)
Frankrijk, Paris
...WILD GEVANGEN ZEEVROZEN RODE ARGENTIJNSE GARNAAL HOSO (KOP OP, HUID OP) LATIJNSE NAAM: PLEOTICUS MUELLERI...
Portfolio (4)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play