Frankrijk, Privas
... met 45g fruit per 100g, totale suikerinhoud 60g per 100g Sinds 1885 de geheimen van een eeuwige jeugd! De Crème de Marrons de l’Ardèche is een recept dat in 1885 door Clément Faugier in Privas is gecreëerd. Dit recept is sinds de oorsprong onveranderd gebleven en gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten. Ingrediënten: kastanjes, suiker, stukjes geglaceerde kastanjes, water, glucosestroop, natuurlijke vanille-aroma Bereid met 45g fruit per 100g, totale suikerinhoud 60g per 100g Code: 516 Netto Gewicht (g): 365 Bruto Gewicht (g): 633 Prijs excl. BTW: 3.03 Prijs incl. BTW: 3.20...
Portfolio (41)
Frankrijk, Emerainville
VDC Frankrijk commercialiseert hoogwaardige delicatessenproducten uit de Franse regio met kwaliteitslabels die zowel creatief als smaakvol zijn. Door de seizoenen en gelegenheden heen passen onze producten zich aan de huidige trends aan. VDC Frankrijk wil zich positioneren als een belangrijke speler als exporteur op internationaal niveau. Hiervoor is ons assortiment flexibel en breidt het zich uit...
Frankrijk, Collobrieres
Het bedrijf Confiserie Azuréenne is gespecialiseerd in de productie van cacao, chocolade en snoepwaren. De producten zijn specifiek gekonfijte kastanjes, kastanjepasta en kastanje-ijs.
Frankrijk, Aubenas Cedex
IMBERT: Edelheid van kastanje in de Ardèche...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play