Frankrijk, Les Rues-Des-Vignes
...Echte abdijbier. Zeer gebalanceerd, met een mooie rondheid. Een ronde & zachte bier. We proeven moutige tonen evenals intense fruitige noten die voor de rondheid zorgen. Fijne bloemige en hoppige tonen in de afdronk. Het is een bier dat gebalanceerd is met body. Stijl: Blonde Bier Alcohol: 6.4° Mouten: Pilsen, München 25, Abdij en Tarwe Hop: Golding, Challenger en Strisselspalt IBU: 21 Kaas: Ecume de Wimereux, Gorgonzolat, Comté fruitig Vlees: Varkensvlees (geroosterd Orloff) Vis: Gebakken sint-jakobsschelpen Gerechten: Potjevelsh...
Portfolio (14)
Frankrijk, Malataverne
... stelt u in staat om in slechts 16 minuten als een echte chef te verschijnen. Het kookprincipe lijkt op dat van pilafrijst, waarbij de rijst eerst lichtjes wordt gebakken in een vetstof (de tostatura, de roostering) voordat deze met vloeistof (vaak een groentebouillon, paddenstoel, vlees of vis) wordt gekookt. Risotto verschilt echter van pilafrijst doordat de vloeistof vervolgens in kleine opeenvolgende hoeveelheden wordt opgenomen (ongeveer 7 bevochtigingen) tot volledige gaarheid.
Portfolio (188)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Fijne biologische kruiden, decoratieve metalen doos Mengsel van ui, bieslook, peterselie en lavas. Het gebruik van fijne kruiden is veelzijdig. U kunt ze verwerken in sauzen, vinaigrettes, omeletten, gebakken groenten... of in salades met wit vlees of filets van witte vis. Samenstelling: ui, peterselie, bieslook, lavas Netto gewicht 18gr Metalen doos...
Portfolio (198)
Frankrijk, Perpignan Cedex
... is in hartige gerechten dat curry het beste de rijkdom van zijn aroma's tot uitdrukking brengt: Vlees, vis, eieren, soepen of gebakken groenten, gratins, cakes… Lamscurry, kipcurry, viscurry… zoveel smakelijke gerechten die je kunt maken met deze typische mix. Curry komt ook heel goed tot zijn recht met verse room, in vissoep of mosselsoep, met vis en schaaldieren, wit vlees, aardappelen, rijst, pasta, omeletten, mayonaise, en ei in een cocotte. Het past ook perfect bij groenten of fruit.
Bijpassende producten
Curry Bladeren
Curry Bladeren
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Frankrijk, Levallois Perret
...Met een licht pittige en warme smaak geeft gember een aangename geur aan gerechten. Gebruik van Gember in de keuken: *Gember in hartige gerechten: Gember past goed bij alle soorten vlees, vis, schaaldieren, groenten (zoals courgettes), marinades en saladedressings... *Gember in zoete gerechten: Gember past goed bij fruit, op taarten, jam, fruitsalades, gebakken fruit, compotes, thee... De voordelen van Gember: Sterke antioxidantwerking, Ontstekingsremmende eigenschappen, Verlicht spijsverteringsproblemen, Bevordert de cardiovasculaire gezondheid, Zeer laag in calorieën.
Portfolio (28)
Frankrijk, Ham
... ingrediënt om smaak en frisheid toe te voegen aan tal van gerechten. Het kruidige aroma past perfect bij groenten, vis, kip, omeletten, soepen, bouillons, salades en vele andere culinaire bereidingen. Of het nu gaat om een subtiele toets aan je gebakken groenten, een vleugje aroma aan je zelfgemaakte soepen of een frisse garnering voor je salades, de peterselievlokken zijn een waardevolle bondgenoot in de keuken. Referentie: AR803701 Ean13: 3760306803701...
Portfolio (127)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play