Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
...De fontein van deze fondue-set is voor het grootste deel gemaakt van gerecycled materiaal en volledig recyclebaar. Deze apparatuur is uitgerust met 6 vorken in de kleur van de fondue-set, een spetterscherm en een brander. Afmetingen van de pan: Totale hoogte 130 mm Diameter van de pan: 175 mm Inhoud: 140 cl Afmeting: 210 mm Diameter: 230...
Portfolio (188)
Frankrijk, Castelmaurou
Sinds 1993 ondersteunen wij onze klanten bij het zoeken naar oplossingen voor industriële verlijming. Of het nu gaat om de toepassing van warme of koude lijm, wij beschikken over een breed aanbod van componenten en systemen die een op maat gemaakte oplossing bieden voor verschillende toepassingen (verpakking, agrovoeding, POS, auto-industrie, meubelindustrie). Deze ervaring stelt ons ook in staat...
Portfolio (64)
Frankrijk, Mietesheim
... fondue mee op te fleuren. Ingrediënten: Mierikswortelwortels, water, zonnebloemolie, tarwezetmeel, azijn, zout, gemodificeerd zetmeel, zuurteregelaars: natriumacetaat, citroenzuur, verdikkingsmiddel: xanthaangom, natuurlijke aroma's, conserveermiddelen: kaliumsorbaat, natriumsulfiet, kleurstof: titaniumdioxide. Ook verkrijgbaar in een potje van 35g, een pot van 200g en een emmer van 1kg.
Portfolio (80)
Frankrijk, Talant
... Elektrische chocoladefontein met een capaciteit van ongeveer 2 kg. Bak en kolom van roestvrij staal. 230V - 50 Hz. Vermogen 170 W. Recept voor chocoladefondue: Voor uw fondue raden wij aan om couverture chocolade te gebruiken. Om een fijnere en romigere chocolade te krijgen, gebruikt u chocolade met een cacaoboterpercentage van meer dan 39%. Voor een originele chocoladefondue, bied borden met gehakte...
Portfolio (192)
Frankrijk, Cornillé
...Dankzij de hoge temperatuurvastheid, de neutrale smaak en geur, garandeert de verfijnde rundvet PRADINE® alle soorten bereiding (frituren, fondue ...) zonder de kwaliteit van de voedingsmiddelen aan te tasten. De omega-9/ verzadigde vetzuurbalans maakt van PRADINE® een gezonde en oxidatieweerstandige voedingsvet. Even flexibel als palmolie of boter, is PRADINE® ook een nuttig ingrediënt voor professionals in de bakkerij, patisserie, banketbakkerij en kaasbereiding. Afkomstig uit onze Franse gebieden, is PRADINE® een duurzame alternatieve voor palmolie.
Portfolio (17)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
...De nootmuskaat komt van de nootmuskaatboom, een fruitboom die voornamelijk groeit in de regio's van India en Indonesië. Deze specerij wordt vaak in zijn ruwe vorm aangetroffen, vergezeld van een klein raspje om allerlei gerechten te bestrooien. Het is een van de belangrijkste ingrediënten voor het maken van curry's, bechamelsaus, gratin dauphinois of zelfs Savoyaardse fondue. De Sartha...
Portfolio (30)
Frankrijk, Landeleau
... boekweitpannenkoeken een waar genot. Ze kunnen worden gevuld met ham, kaas, eieren voor een complete pannenkoek, en voor de fijnproevers met een prei-fondue, Sint-Jacobsschelpen met groenten... Opgerold met een knoflook- en kruidenkaas en ham of zalm, afgekoeld en vervolgens in kleine rondjes gesneden, zullen ze uw aperitief begeleiden. Ontworpen om de diameter van een pan te hebben (ongeveer 27 cm) In de verpakking wordt het onder beschermende atmosfeer gehouden door een zuurstofabsorber: dit vertraagt de natuurlijke oxidatie van de pannenkoek, zolang de verpakking gesloten is.
Portfolio (3)
Frankrijk, Cleron
Het zijn zijn zachte kazen zoals de Morbier AOC en zijn 12 variëteiten Raclette die de reputatie van kaasmakerij Jean Perrin maken. Daarnaast innoveert het bedrijf met de presentatie van een compleet assortiment zachte kazen en aromatische verse kazen Val de Loué, afkomstig uit de natuurlijke vlasindustrie en bijzonder rijk aan omega 3. Nieuwigheden: Fondue Grill, Ecorce Grill: twee zachte kazen...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play