Frankrijk, Carpentras
Sinds 1985 zijn we gespecialiseerd in de ambachtelijke productie van op maat gemaakte worstjes, of ze nu van klein of groot formaat zijn. We zijn er trots op 100% lokale en Franse kwaliteitsproducten aan te bieden, die wereldwijd erkend zijn en in 2018 en 2023 met medailles zijn bekroond. Gelegen in Carpentras, aan de voet van de Mont Ventoux, combineren we traditie en uitmuntendheid om u de beste...
Portfolio (16)
Frankrijk, Fonsorbes
...Opgericht in 1970 door Louis Seigneurie, was het bedrijf SA SEIGNEURIE & FILS aanvankelijk gevestigd in Toulouse. Deze handelsactiviteit evolueerde naar een atelier voor de productie van vleeswaren na de geleidelijke komst van de vier zonen. De activiteit omvat de groothandel en halve groothandel in vleeswaren, bereide producten, droge producten... In 1995 verhuisde het bedrijf naar Fonsorbes in...
Frankrijk, La Fouillade
Wij zijn trots op het produceren van biologische landbouwproducten, waaronder varkensvleeswaren en bier. Al onze varkens worden gehouden in overeenstemming met deze normen en krijgen uitsluitend voeding bestaande uit gecertificeerde biologische granen van onze eigen boerderij. Het welzijn van onze dieren staat centraal in onze zorgen, en zij leven in comfortabele stallen met stro bedding, met ook ...
Portfolio (11)
Frankrijk, Lyon
Drie vrienden die gepassioneerd zijn door gastronomie en de natuur, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Hun ambitie is om de wilde Franse wildvlees en het AOP Bigorre zwart varkensvlees te waarderen door gebruik te maken van korte circuits. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten aan via authentieke en innovatieve recepten, terwijl ze strijden tegen voedselverspilling gerelateerd ...
Portfolio (40)
Frankrijk, Villefranche De Rouergue
Sinds de oprichting in 1962 is het bedrijf SACOR gespecialiseerd in droge vleeswaren uit het zuidwesten van Frankrijk. SACOR biedt voedingsproducten aan op basis van traditionele en regionale recepten. Het bedrijf biedt onder andere droge worst, droge salami, vleeswarenplanken, chorizo, gedroogde ham, coppa, pancetta, salami, gerookt spek, enzovoort. Het bedrijf zet zich in voor transparantie en uitmuntendheid in smaak.
Frankrijk, Sceaux Sur Huisne
Sinds 1966 is het bedrijf Bahier een erkende speler op de markt van de Vleeswaren. N°1 in Frankrijk op de markt van witte en zwarte bloedworst, en n°2 op de markt van rillettes. Bahier is voortdurend innoveren en biedt vandaag de dag 5 productfamilies aan: Bloedworsten, Rillettes, Varkensvleesproducten, Afkomstige van ingewanden en Gevogelteproducten. Franse fabrikant van rillettes.
Frankrijk, Nantes
Het bedrijf BERJAC is gespecialiseerd in de groothandel in vlees en vis voor professionals in de horeca (restaurateurs, slagers, cateraars, kruideniers, kleine gemeenschappen) en biedt winkelservice en levert in Loire-Atlantique, Vendée, Maine en Loire: vlees (rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees), orgaanvlees, charcuterie, gevogelte, verse producten (fruit en groenten, voedingsmiddelen), vis. Het bedrijf BERJAC maakt deel uit van de familiale groep CADEGAU: BtoB-activiteit van verse producten (vlees en vis) in Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes en Marée) en Saumur (Savia).
Frankrijk, Vibraye
Charcuterie FASSIER maakt gebruik van producten die zijn vervaardigd met respect voor de beste charcuterietraditie. Leiders in producten: superieure ham gekookt in Jasnières-wijn, knoflookworst gerookt met beukenhout, superieure gekookte en handgevormde ham, zwarte bloedworst met gebakken uien.
Frankrijk, Lannion
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play