Frankrijk, Rabastens De Bigorre
Bent u een wederverkoper, delicatessenwinkels, GMS, groothandelaars? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Met meer dan een eeuw ervaring en een unieke knowhow, onderscheidt de Conserverie du Sud zich als de belangrijkste fabrikant van terrines op basis van varkensvlees en de enige met een nationale en internationale uitstraling. De Conserverie du Sud heeft een lokale alliantie gesloten en...
Portfolio (27)
Frankrijk, Astaffort
... aan smaken en texturen, zonder enige concessies aan het dierenwelzijn. Onze patés en terrines vieren daarentegen de authenticiteit, traditie en kwaliteit van de Franse terroirs. Bij Le Grand Bluff geloven we in de verbindende kracht van de keuken. Sluit u aan bij ons in dit culinaire avontuur en draag bij aan het uitvinden van de Franse tradities van morgen, die respectvol zijn voor het milieu, de dieren en de smaakbeleving. Laten we samen genieten van een smakelijke en duurzame toekomst!
Portfolio (7)
Frankrijk, Saint-Jean Du Bruel
...ROGER VIDAL is een MKB dat gespecialiseerd is in de productie van Franse gourmetproducten: pâtés, terrines, spreads en tapenades die sinds de jaren '90 worden geëxporteerd naar de internationale markt: Brazilië, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Denemarken, Tsjechië, Nederland, enz. De onderneming biedt traditionele en biologische producten aan die worden gedistribueerd aan...
Frankrijk, Plouay
Sinds 1984 ontwerpt, produceert en distribueert CERIMPORT voedselverpakkingen van geglazuurd keramiek. Alle keramische terrines voor de verpakking van agrovoedingsproducten (patés, rillettes, verse of diepgevroren maaltijden, cateringproducten, zoete producten, enz.). Onze assortimenten zijn uitgebreid op basis van uw verzoeken en we presenteren momenteel meer dan 400 referenties in onze catalogus. CERIMPORT wordt erkend door de grote namen in de agrovoedingssector voor de ernst van zijn productie en service. De productiefaciliteit is sinds 2005 ISO 9001-2000 gecertificeerd.
Frankrijk, Aix En Provence
DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE is een familiebedrijf, opgericht in 1957. Het heeft zijn bekendheid verworven door de productie van het oude Provençaalse recept van de Terrine de Grive. Andere ongekende recepten en specialiteiten uit het Zuidoosten hebben de huidige productlijn gevormd en bijgedragen aan de ontwikkeling van het bedrijf. De specialiteiten uit het Zuidoosten vormen ons productassortiment: Provençaalse terrines, oude terrines, kant-en-klare gerechten in glazen potten, bijpassende sauzen, fruitdesserts.
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
... (Baskische pâté, Baskische pâté met Espelette-peper, landelijke pâté, rillettes, hure, Baskische bloedworst, confitworst en confit van varkensvlees Ibaïona) en wild (terrines van haas, terrines van wild zwijn en salmis van palombe). Tot slot produceert charcuterie Mayté onmisbare Baskische recepten zoals axoa, piperade en Baskische pens, evenals recepten zoals cassoulet of boeuf bourguignon.
Frankrijk, Mérignac
... van suikerriet- en hennepvezels. We zijn de eersten in onze sector die deze producten aan het publiek aanbieden! Met de wens om u mee te nemen op reis met onze rhums arrangés en onze planteurs, blijven we in hetzelfde doel met de creatie van terrinerecepten. Onze terrines TIMAL worden gemaakt met 100% IGP Sud-Ouest varkensvlees, zonder andere toevoegingen dan onze specerijen en condimenten. Let op: Overmatig alcoholgebruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Met mate consumeren.
Portfolio (2)
Frankrijk, Carquefou
... rillaux * Grillons, Nantes spek * Gekookte rib De feestelijke recepten: * Terrines: Terrine van eendenlever met girolles, terrine van varkenswang met stukjes eendenlever met girolles, terrine van kalfszwezerik met morieljes. * Witte bloedworst op traditionele wijze met paddenstoelen, foie gras, zalm, Sint-Jacobsschelpen Winterassortiment: * Charcuterie op traditionele wijze: Toulouse-worst...
Frankrijk, Laguiole
De DROSERA GOURMANDE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ambachtelijke productie van regionale voedingsspecialiteiten. De DROSERA GOURMANDE produceert dan ook tal van voedingsmiddelen op basis van eend, zoals foie gras, blokken foie gras, mousse van foie gras, gésiers, confits, eendenborst, enzovoort. Het bedrijf biedt ook tripoux, worstjes, patés, fritons, cassoulets, galantines, terrines voor het aperitief en wildterrines aan.
Portfolio (2)
Frankrijk, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA is een ambachtelijk bedrijf dat zich richt op foie gras, patés en kant-en-klare gerechten. Hoogwaardige producten, met respect voor tradities, zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. BIO-certificering voor een assortiment patés, evenals appelcompote. Drie vegetarische terrines in het assortiment. Realisatie van gastronomische pakketten voor gemeenten en ondernemingscommissies. Export en grote volumes mogelijk.
Portfolio (1)
Frankrijk, Mellac
...keramiekimitatie of I.M.L. te produceren. Meer dan 200 formaten met zeer verschillende toepassingen: cocottes, kommen, glazen, borden, ramekins, herbruikbare bekers, schalen en trays, potten en schaaltjes, ovale terrines, rechthoekige terrines, glazen en plastic saladeschalen.
Frankrijk, Hagetmau
Sinds 1929 is het bedrijf BESSE FOIE GRAS gespecialiseerd in de productie en verkoop van foie gras. Zo biedt het bedrijf halfgare foie gras, eendenfoie gras, ganzenfoie gras en specialiteiten met foie gras aan. Daarnaast biedt het ook terrines, patés, eendenconfit, Landais cassoulet en gastronomische geschenkpakketten voor ondernemingscommissies aan.
Frankrijk, Figeac
Het huis Jean LARNAUDIE is gespecialiseerd in de productie van regionale specialiteiten op basis van eendenvlees. Zo produceert het bedrijf foie gras, confits, terrines en kant-en-klare maaltijden. Bij Jean Larnaudie wordt de hele foie gras nog steeds op een handmatige en traditionele manier bereid. Verankerd in de Lot in Quercy sinds meer dan 60 jaar, zijn het bij Jean Larnaudie vooral mannen...
Frankrijk, Frespech
Het familiebedrijf SOULEILLES FOIE GRAS produceert al generaties lang foie gras. Een traditionele fokkerij, een gezonde voeding, een diervriendelijke voeding en een unieke ambacht maken het mogelijk voor het bedrijf om producten van hoge kwaliteit te produceren. Naast foie gras biedt het bedrijf zijn klanten terrines, patés, foie gras-crèmes, eendenborst, worstjes, grattons, gésiers, eendenfilets, tournedos van eend, eendenworstjes, eendenribbetjes, enz. Ook verkoopt het heerlijke gerechten.
Frankrijk, Colombes
Albert Ménès is een delicatessenhuis sinds 1921. Wij brengen in ons gourmetaanbod alle knowhow en enthousiasme van een team dat gepassioneerd is door smaak en kwaliteit. Wij bieden meer dan 350 delicatessenproducten aan, variërend van specerijen, jams, hartige en zoete koekjes tot een uitstekende selectie van vis en geconserveerde terrines... Wij bieden zowel conventionele als biologische productlijnen aan.
Frankrijk, Auch
CDP DISTRIBUTION is de technische naam van het bedrijf achter uw conserven. Dit bedrijf is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in conserven met een breed scala aan producten. Van schroefpotten tot schalen voor terrines en honingpotten, u vindt ook glazen flessen, de benodigde sterilisatiematerialen, maar ook een complete reeks waarmee u kunt koken met bestek en keukengerei voor elke smaak.
Frankrijk, PEYREHORADE
... ouderwetse rookkasten produceert Maison BARTHOUIL gerookte zalm van hoge kwaliteit. Maison BARTHOUIL biedt ook andere vissen aan (gerookte paling), biologische producten (biologische zalm, biologische terrines), kaviaar, vis-eieren, tarama, regionale specialiteiten (eendenconfit, verse, gerookte en gedroogde magrets...) en gastronomische cadeaupakketten.
Frankrijk, Reims
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play