Frankrijk, Carquefou
... * Halfzout: schenk, buik, schouder * Roken op traditionele wijze: worst, schenk, buik, schouder * Slagerij-specialiteiten: roasts (Orloff, spek, gerookt, met pruimen...) Zomerassortiment: * Charcuterie op traditionele wijze: chipolata's, chipolata's met kruiden, merguez, braseworst, gehakt, vulling, grillchorizo, varkenshaas...
Frankrijk, Baud
...machines en systemen voor portioneren, coaten, koken en het maken van worst; schil- en ontvelsystemen; modulaire fileersystemen; vorm- en portioneringssystemen voor vleesproducten; systemen voor het ontbenen, trimmen, portioneren, verpakken en etiketteren van vlees en spek; snijmachines voor vis. MAREL ondersteunt de industrie bij de uitvoering van hun projecten en biedt haar klanten innovatieve...
Frankrijk, Villefranche De Rouergue
Sinds de oprichting in 1962 is het bedrijf SACOR gespecialiseerd in droge vleeswaren uit het zuidwesten van Frankrijk. SACOR biedt voedingsproducten aan op basis van traditionele en regionale recepten. Het bedrijf biedt onder andere droge worst, droge salami, vleeswarenplanken, chorizo, gedroogde ham, coppa, pancetta, salami, gerookt spek, enzovoort. Het bedrijf zet zich in voor transparantie en uitmuntendheid in smaak.
Frankrijk, Lacaune
Opgericht in 1956, is het bedrijf OBERTI gespecialiseerd in vleeswaren en gedroogde vleesproducten. Met 60 jaar ervaring combineert OBERTI vakmanschap, traditionele recepten en moderne apparatuur. Het vlees dat wordt gebruikt voor de productie van vleeswaren en gedroogde vleesproducten is van regionale kwaliteit. Het bedrijf produceert en biedt onder andere worst, coppa, spek, gezouten en gedroogde hammen, enz.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play