• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • rode peper

Resultaten voor

Rode peper - Fabrikant Producent - Frankrijk

FrankrijkFabrikant/producent
  1. KTRACO

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    KTRACO is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in verse en gedroogde groenten en fruit, zowel bij producenten als distributeurs. Het bedrijf positioneert zich als een professional op dit gebied, zowel wat betreft de kennis van landbouwproducten, hun variëteiten en hun beschikbaarheid, als het garanderen van hun kwaliteit. Het biedt alleen verse groenten en fruit van goede kwaliteit. Daarom biedt KTRACO alleen producten aan van een dagelijkse aankomst die beschikbaar zijn op hun online verkoopplatform. Neem contact met ons op voor meer informatie!

  2. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Met meer dan een eeuw ervaring en een unieke knowhow, onderscheidt de Conserverie du Sud zich als eerste fabrikant van terrines op basis van varkensvlees en is de enige fabrikant met een zowel landelijke als internationale aanwezigheid. La Conserverie du Sud is een plaatselijke samenwerking aangegaan en koopt varkensvlees met een keurmerk in bij een vermaarde leverancier uit de streek die bekend staat om kwaliteitsvol Label Rouge vlees. De sleutels van ons succes zijn: de smaak, het evenwicht van de smaken en een overheerlijke textuur! Met een van generatie op generatie overgedragen knowhow vormt de basis van de producten die vervaardigd worden op basis van traditionele recepten. Het bedrijf is er trots op natuurlijke producten aan zijn consumenten aan te bieden. Sinds 2021, heeft de Conserverie du Sud de versie 8 van de IFS certificering. IFS FOOD is een internationaal handvest om de conformiteit van de producten en de veiligheids- en kwaliteitsprocedures bij het produceren van levensmiddelen te toetsen. La Conserverie du Sud heeft meerdere assortimenten: -Label Rouge: van scharrelvarkens, voor vers, rijk, uitzonderlijk en smaakvol vlees. - ABio certificeert een landbouw productiemethode die de natuurlijke systemen en cycli respecteert. -VPF: de varkens worden in Frankrijk geboren, gefokt, geslacht en verwerkt. -IGP Porc du Sud-Ouest certificeert dat de varkens in Zuid-West Frankrijk geboren, gefokt, geslacht en verwerkt worden.

  3. CHÂTEAU MONTANA

    Frankrijk

    Château Montana is aan het eind van de 19e eeuw opgericht. Jean Jonquères d’Oriola, afkomstig uit een familie van landbouwers die al meer dan 5 eeuwen lang is gevestigd in de Pyrénées-Orientales, wijdt zich, geleid door zijn passie en samen met zijn familie aan de ontwikkeling van de finesse en de kracht van dit grondgebied en het potentieel van de ligging. De wijngaard strekt zich uit over twee grondgebieden van totaal zestig hectares in de Aspres op de uitlopers van het Canigoumassief (Pic du Canigou), tussen zee en bergen, ten Zuiden van Perpignan. Op een klei- en kalkhoudende grond bewerken wij traditionele wijnstokvariëteiten zoals Syrah, Grenache, Carignan en Mourvèdre, maar ook andere wijnstokvariëteiten als Merlot, Cabernet Sauvignon, Marselan en Muscat. Wij beschikken nu over de certificatie "Hoge milieuwaarde" door plaats te laten aan de traditionele methodes, de mechanische bewerking van de grond, respect voor het milieu, ten gunste van de biodiversiteit en de handhaving van geringe rendementen. Nu in ons tweede jaar van overstap naar Bio zal onze productie gecertificeerd worden voor het millésime of wijnjaar 2023. Onze wijnen worden van druiven tot wij verwerkt, gerijpt en gebotteld op het landgoed in onze wijnkelder, die is uitgerust met temperatuurgecontroleerde rvs kuipen en een vatenkelder. Het Château Montana biedt u naast rondleidingen ter bezichtiging van deze wijnbouwactiviteiten en wijnproeverijen ook de mogelijkheid zijn zaal en zijn gites te huren voor allerlei soorten evenementen.

  4. GAEC SEGIDA PIMENT D'ESPELETTE

    Frankrijk

    Lokale Producent van de bekende chilipeper Piment d'Espelette AOP in Ainhoa, Frans Baskenland. Segida is Onderscheiden met diverse prijzen voor de uitstekende kwaliteit van de producten in poedervorm en puree. Piment d’ Espelette is de enige specerij in Frankrijk dat beschermd is door het keurmerk AOP , het wordt ook wel het purperen goud genoemd, een hoogwaardig licht pittige peper met veel aroma en en een mooie rood/oranje kleur. Het heeft vele mogelijkheden in de gastronomie zowel puur als gemengd in kruidenmixen. Piment d'Espelette is beschikbaar in potjes van 50 gram maar ook in zakken van 250 gram, 1 kg en 5 kg.