Frankrijk, Puyricard
Sinds 1980 heeft het bedrijf Confit de Provence zich gevestigd op de Franse jammarkt door zijn klanten een eersteklas grondstof, een unieke knowhow en een zorgvuldige kwaliteitsservice te bieden. Vandaag de dag produceert het bedrijf jaarlijks meer dan 1.500 ton biologische, light en traditionele jams voor een groot aantal regionale, nationale en internationale merken, die zijn gevestigd in de grootdistributie of gespecialiseerde kanalen. De zorgvuldig geselecteerde vruchten worden op traditionele wijze in een ketel gekookt met rietsuiker om jams met een unieke en onnavolgbare smaak te bieden.
Portfolio (48)
Frankrijk, Montpezat D'agenais
BIOLOKLOCK is een bedrijf dat fruit verwerkt dat afkomstig is uit de biologische landbouw. We geven de voorkeur aan lokale aanvoer van onze vruchten en we koken onze jam in een ketel. Sinds 1973 zijn we biologisch en we verwerken onze producten op ambachtelijke wijze om de best mogelijke kwaliteit te bereiken bij de productie van: biologische jam, compotes, puree, gelei, pruimen- en kastanjepasta.
Frankrijk, Auterive
... gourmetcreaties die buitengewoon zijn. Onze theeën, infusies en jams met zeldzame smaken bieden u de mogelijkheid om uw assortiment gourmetproducten te diversifiëren en in te spelen op de vraag van uw klanten die houden van fijne producten met zeldzame smaken van elders. Gewend om samen te werken met BtoB-partners zoals delicatessenwinkels, onafhankelijke winkels, biologische winkels, hotels en...
Portfolio (9)
Frankrijk, Nousty
... citrusvruchten, noten en speculaas”, en vele andere originele smaken die zowel jong als oud zullen verwennen! Een ambachtelijke bereiding op traditionele wijze... Onze benadering van de productie van onze jams en gelei is volledig gericht op het optimaal terugbrengen van de smaken en aroma's die we tijdens onze kindertijd hebben gekend. Bij ons begint een goede jam met het selecteren van de beste vruchten die beschikbaar zijn op de gekozen markt, met een zeer grote variëteit die we selecteren uit verschillende Franse regio's, maar ook van over de hele wereld.
Portfolio (4)
Frankrijk, Paris
... France': - Een netwerk van partners stelt ons in staat u te helpen de gewenste producten made in France te vinden. Olie, kruiden en smaakmakers, jams, enz. … Met het MAISON BOTEH is alles mogelijk. Wij bieden diensten op maat om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen en behoeften te voldoen.
Frankrijk, Biars Sur Cere
ANDROS is een agro-industriële onderneming en een Frans merk dat gespecialiseerd is in de verwerking van fruit en zuivelproducten tot compotes, jams, fruitdesserts, vruchtensappen, yoghurt, drinkyoghurt, zuivel desserts, fruit desserts, kwark, enz. Het bedrijf bezit onder andere de merken ANDROS, BONNE MAMAN en MAMIE NOVA. Het is ook actief op de suikerconfectiemarkt via zijn merk PIERROT GOURMAND.
Frankrijk, Colombes
Albert Ménès is een delicatessenhuis sinds 1921. Wij brengen in ons gourmetaanbod alle knowhow en enthousiasme van een team dat gepassioneerd is door smaak en kwaliteit. Wij bieden meer dan 350 delicatessenproducten aan, variërend van specerijen, jams, hartige en zoete koekjes tot een uitstekende selectie van vis en geconserveerde terrines... Wij bieden zowel conventionele als biologische productlijnen aan.
Frankrijk, Ars En Re
... kwaliteit van de jams van Françoise was het succes onmiddellijk! Het verhaal van de familie Heraudeau begint dan. Vandaag de dag worden er niet minder dan 60 producten, jams, fruitpasta's en siropen, op ambachtelijke wijze vervaardigd door Françoise en haar zoon Bertrand. Ons geheim: een productie zonder chemische producten en zonder conserveermiddelen!
Frankrijk, 17490-Gourvillette
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play