Frankrijk, Val De Cognac
... toewijding komt ook tot uiting in duurzame ontwikkeling, met grondstoffen afkomstig uit biologische landbouw en eerlijke handel. Ti’Bio Les Arrangés verkent culinaire horizonten met de exclusieve creatie van confituren en andere gemacereerde producten, altijd met respect voor de familiale tradities.
Portfolio (29)
Frankrijk, Montelimar
... ambacht belichamen. Onze toewijding aan het ambacht komt tot uiting in een nauwgezette aandacht voor detail, vanaf de selectie van de beste ingrediënten, zoals de Amandes chocolatées de Montélimar, tot de delicate bereiding van elk stuk snoepgoed. Wij breiden ons assortiment uit met Confiseries en Friandises, al dan niet chocoladeachtig, en een unieke Pâte à tartiner die uw ontbijt zal transformeren in momenten van pure verwennerij. Verbind u met ons in deze culinaire ervaring en laat u meevoeren door de rijkdom van het Franse ambachtelijke snoepgoed.
Portfolio (154)
Frankrijk, Gennevilliers
... producten te benadrukken, hebben we gekozen voor een brede variëteit: infusies, siropen, gelei, kruideninfusies... Allemaal gemaakt met strikt respect voor de oorspronkelijke smaken en voordelen. De grondstoffen worden rechtstreeks vanuit de Malinese teelt geïmporteerd naar onze Franse partners, die hun ambachtelijke knowhow inbrengen om het beste eruit te halen. Zo is het volledige assortiment van onze eindproducten afkomstig van een transformatie made in France. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Portfolio (27)
Frankrijk, Saint-Germain-En-Laye
... onze creatie aan voor cafés, restaurants, en ook voor uw verjaardagen, theepartijtjes, feesten, bruiloften of professionele evenementen. We kunnen onze producten presenteren volgens uw wensen en een unieke smaakervaring creëren voor uw gasten. Onze filosofie: weg met de chips, hallo grote stukken chocolade, hazelnoten, macadamia, pinda's... heel! Let op, het is gemakkelijk om verslaafd te raken...
Frankrijk, Objat
Ambachtelijk bedrijf gevestigd in Corrèze sinds 1979. Productie van conserven op basis van eend en gans - Hele, halfgaar of in blik verpakte eendenlever, naturel of met truffels uit de Périgord, blokken eendenlever. - Hele ganslever in blik, naturel of met truffel. - Specialiteiten met eendenlever: vijgen gevuld met eendenlever, medaillons van eendenlever, smeersels van eendenlever, eendenrillette...
Portfolio (7)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play