• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • ambachtelijke glazen tafel

Resultaten voor

Ambachtelijke glazen tafel - Fabrikant Producent - Frankrijk

FrankrijkFabrikant/producent
  1. ATELIERS JEAN PERZEL

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    ATELIERS JEAN PERZEL: kunsthandwerker, designer van de lampen voor het cruiseschip Normandie en het Palais des Nations in Genève. Fabrikant van lampen sinds de jaren 30. Jean Perzel, meester-glasblazer, goudsmid en designer met een uitgebreide technologische kennis, was een echte baanbreker op het gebied van design voor verlichting. Hij wist vorm te geven aan een zeldzaam evenwicht tussen statigheid en sierlijkheid, tussen rijkdom en soberheid. Samen met zijn neef hebben ze voortdurend duizenden lampen, wandlampen, kroonluchters, plafondlampen en vloerlampen ontworpen en getekend, naast glazen meubelen zoals tafels of consoletafels. Olivier Raidt, de achterneef van de oprichter brengt een eigentijdse trend in die vorm krijgt dankzij de vaardigheid van de geschoolde medewerkers die allemaal achter de perfectie van de Jean Perzel producten staan. Alle artikelen die de Perzel-werkplaatsen verlaten worden ambachtelijk vervaardigd, per stuk, net zoals in 1923, en dragen de Perzel-signatuur, de garantie van hun authenticiteit.

  2. CLAC

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sinds juli 2017 creëert en bereidt de CLAC, Conserverie Locale Artisanale et Créative, biologische conserven op basis van plaatselijke ingrediënten afkomstig uit een vijftiental boerderijen en landbouwexploitaties uit de Auvergne waar het mee samenwerkt. Wij baseren ons op onze 3 kernwaarden, BIOLOGISCHE, PLAATSELIJKE EN AMBACHTELIJKE PRODUCTEN, en werken met verse, rijp geoogste ingrediënten om u smaakvolle en 100% originele recepten aan te bieden. CLAC zet zich voor 100% in voor de transitie door de strijd aan te binden met voedselverspilling en door de zogenaamde 'lelijke' groente en het overschot tegen een juiste prijs in te kopen bij onze plaatselijke telers. Wij bieden ze zekerheid dankzij een jaarcontract om zo hun inkomsten te verbeteren. Onze originele en smaakvolle recepten werden meerdere keren bekroond met onder andere de zilveren medaille voor innovatie op de Natexpo beurs (wortelmousse met bleu d'Auvergne kaas) of de zilveren Epicure op de beurs Le Monde de l'épicerie fine (bietenketchup in Auvergne stijl).